Tarot: Verleden, heden & toekomst

 35,00

Categorie:

Beschrijving

Ik neem contact met jou op om een afspraak in te plannen voor de verleden, heden & toekomst tarot legging. Tijdens onze afspraak ben ik ongeveer 40 minuten met je aan het werk. Voor ik begin is er ruimte om te delen en verwachtingen uit te spreken. Waarom ben je hier? Na afloop van de tarot legging krijg je een samenvatting van mij over wat ik gesignaleerd heb. Dan is het natuurlijk fijn als je zelf ook wilt delen over wat je al dan niet ervaren hebt. Het onder woorden brengen van zo’n ervaring helpt met de verwerking op alle lagen van je wezen. Zo kan de bewuste verandering ook in de rest van je leven doordringen.

Niet alle kennis en heling is vanuit een persoonlijk perspectief toegankelijk. Soms is het nodig om geïnspireerd te worden door een hogere macht. Door de archetypes en symbolen die de kaarten bevatten belichamen zij die energieën van Spirit. Dit helpt mij om situaties, mogelijkheden en mensen te duiden. Met een het tarot krijg jij daardoor meer inzicht in jouw verhouding tot bepaalde onderwerpen en situaties. Een verleden, heden & toekomst tarot legging is daarbij perfect om duidelijkheid te krijgen rondom een specifieke situatie.

Verleden, heden & toekomst tarot legging

Wanneer je inzicht wilt krijgen in een situatie of probleem is een verleden, heden & toekomst tarot legging ideaal. Hierbij worden er 3 kaarten gelegd waarbij de eerste laat zien wat de oorsprong of oorzaak is van de situatie. De tweede kaart laat zien hoe jij je nu tot deze situatie verhoudt. De derde laat zien wat je naar alle waarschijnlijkheid kan verwachten als je geen veranderingen maakt aangaande deze situatie.

Wat kan een tarot legging voor jou betekenen?

Ik gebruik tarot of oracle kaarten als medium om mijn intuïtie te laten leiden door Spirit. Door dit medium te gebruiken omzeil ik de afleiding die woorden en gedachten patronen kunnen veroorzaken. Het brengt ons gelijk naar de kern van een situatie of probleem en kan daardoor heldere informatie verschaffen.

  • Kan je de kern niet vinden van het probleem waar je al een tijd mee rond loopt?
  • Heb je ondanks je sterke intuïtie het gevoel dat je iets over het hoofd ziet?
  • Ben je benieuwd wat een nieuw(e) baan, huis, relatie, collega of vriendschap voor je leven betekent?
  • Wil je erachter komen waarom je iedere keer in de problemen komt met een bepaalde persoon?
  • Herken je een steeds opnieuw terugkomend fenomeen in je leven, zoals relatie of financiële problemen?

In al die gevallen en meer kan een tarot legging een uitkomst bieden. Het kan je overzicht geven over de achtergrond van je situatie. Daarnaast kan het ook een richting of doel geven waar je naartoe kan werken. Wil jij met professionele ondersteuning aan de slag gaan? Kijk dan bij Consultatie naar hoe ik jou kan begeleiden in je proces.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.