Tarot: Onbeperkt vragen

 65,00

Categorie:

Beschrijving

Ik neem contact met jou op om een afspraak in te plannen voor deze tarot sessie. Tijdens onze afspraak mag je mij gedurende 1 uur met gebruik van het tarot onbeperkt vragen stellen. Ik doe tijdens deze sessie van 1 uur meerdere leggingen om je vragen te kunnen beantwoorden.

Tarot onbeperkt vragen stellen: 1 uur

Voor ik begin is er ruimte om te delen en verwachtingen uit te spreken. Waarom ben je hier? Bedenk van te voren een aantal thema’s die je zou willen onderzoeken. Je mag uiteraard ook mee gaan met de flow en in het moment zelf met vragen komen. Daarna zullen we beginnen met de eerste legging die ik zal duiden en samenvatten. Wanneer er onderdelen onduidelijk zijn of nieuwe vragen oproepen zal ik daar op door gaan. Zo kunnen we een voor een meerdere onderwerpen bespreken en uitpluizen.

Na afloop van elke afzonderlijke tarot legging krijg je een samenvatting van mij over wat ik gesignaleerd heb. Als we een onderwerp hebben afgerond is het ook mogelijk om snel een foto te maken van de leggingen. Het aller belangrijkst is echter dat je er zelf helemaal bij blijft. Zo kan jij het best alle informatie opnemen die past in jouw leven. Dat wat je niet kan onthouden is om wat voor reden dan ook vaak niet van toepassing. Soms stop ik even als ik voel dat je een bepaalde zin of affirmatie even bewust moet horen en opschrijven. Voor de rest zal ik op een gestaagd tempo doorgaan. Op die manier haal jij het meest uit de 2 uur die we hebben.

Wanneer we bijna op het einde komen van onze sessie zet ik even een stap terug. Dan is het natuurlijk fijn als je zelf ook wilt delen over wat je al dan niet ervaren hebt. Het onder woorden brengen van zo’n ervaring helpt met de verwerking op alle lagen van je wezen. Zo kan de bewuste verandering ook in de rest van je leven doordringen.

Wat kan een tarot legging voor jou betekenen?

Niet alle kennis en heling is vanuit een persoonlijk perspectief toegankelijk. Soms is het nodig om geïnspireerd te worden door een hogere macht. Door de archetypes en symbolen die de kaarten bevatten belichamen zij die energieën van Spirit. Dit helpt mij om situaties, mogelijkheden en mensen te duiden. Met een het tarot krijg jij daardoor meer inzicht in jouw verhouding tot bepaalde onderwerpen en situaties.

Ik gebruik tarot of oracle kaarten als medium om mijn intuïtie te laten leiden door Spirit. Door dit medium te gebruiken omzeil ik de afleiding die woorden en gedachten patronen kunnen veroorzaken. Het brengt ons gelijk naar de kern van een situatie of probleem en kan daardoor heldere informatie verschaffen.

  • Kan je de kern niet vinden van het probleem waar je al een tijd mee rond loopt?
  • Heb je ondanks je sterke intuïtie het gevoel dat je iets over het hoofd ziet?
  • Ben je benieuwd wat een nieuw(e) baan, huis, relatie, collega of vriendschap voor je leven betekent?
  • Wil je erachter komen waarom je iedere keer in de problemen komt met een bepaalde persoon?
  • Herken je een steeds opnieuw terugkomend fenomeen in je leven, zoals relatie of financiële problemen?

In al die gevallen en meer kan een tarot legging een uitkomst bieden. Het kan je overzicht geven over de achtergrond van je situatie. Daarnaast kan het ook een richting of doel geven waar je naartoe kan werken. Het tarot kan ook heling bieden. Kijk voor andere werkvormen met het tarot hieronder nog even verder.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.