Tarot: Healing

 65,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Ik neem contact met jou op om een afspraak in te plannen. Tijdens onze afspraak ben ik ongeveer een uur met je aan het werk. Voor ik begin is er ruimte om te delen en verwachtingen uit te spreken. Waarom ben je hier? Na afloop van de tarot healing krijg je een samenvatting van mij over wat ik gesignaleerd heb. Dan is het natuurlijk fijn als je zelf ook wilt delen over wat je al dan niet ervaren hebt. Het onder woorden brengen van een healing helpt met de verwerking op alle lagen van je wezen. Zo kan de bewuste verandering ook in de rest van je leven doordringen.

Niet alle kennis en heling is vanuit een persoonlijk perspectief toegankelijk. Soms is het nodig om geïnspireerd te worden door een hogere macht. Door de archetypes en symbolen die de kaarten bevatten belichamen zij die energieën van Spirit. Dit helpt mij om situaties, mogelijkheden en mensen te duiden. Met een het tarot krijg jij daardoor meer inzicht in jouw verhouding tot bepaalde onderwerpen en situaties. Een tarot healing werkt ideaal om uit te zoeken welke helende archetypes jij nodig hebt.

Wat kan een tarot legging voor jou betekenen?

Ik gebruik tarot of oracle kaarten als medium om mijn intuïtie te laten leiden door Spirit. Door dit medium te gebruiken omzeil ik de afleiding die woorden en gedachten patronen kunnen veroorzaken. Het brengt ons gelijk naar de kern van een situatie of probleem en kan daardoor heldere informatie verschaffen.

  • Kan je de kern niet vinden van het probleem waar je al een tijd mee rond loopt?
  • Heb je ondanks je sterke intuïtie het gevoel dat je iets over het hoofd ziet?
  • Ben je benieuwd wat een nieuw(e) baan, huis, relatie, collega of vriendschap voor je leven betekent en wat je daarin nodig hebt?
  • Wil je erachter komen waarom je iedere keer in de problemen komt met een bepaalde persoon?
  • Herken je een steeds opnieuw terugkomend fenomeen in je leven, zoals relatie of financiële problemen?

In al die gevallen en meer kan een tarot legging een uitkomst bieden. Het kan je overzicht geven over de achtergrond van je situatie. Daarnaast kan het ook een richting of doel geven waar je naartoe kan werken.

tarot Healing

Met een tarot healing kan je de kern van je probleem opsporen. Tegelijkertijd schuilen er in deze kaarten ook helende energie velden. De symbolen en archetypen kunnen gelezen worden en als medium gebruikt worden om de heelheid in jezelf aan te raken. Voor een tarot healing doe ik een kaartlegging op het onderwerp waar jij je aandacht op wilt vestigen. Maar je mag het doel voor de healing natuurlijk ook aan het Tarot over laten. Daarna duid ik de legging. Vervolgens gebruik ik de kaarten in de legging om de helende energie je systeem in te leiden. Het is mogelijk dat ik daarbij een verhaal vertel of affirmaties mee geef.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.