Spiritualist

 1.111,00

Stuur een mail naar shyam@jarifontijn.com of bel/app 0642283204 om een afspraak in te plannen.

Beschrijving

Tijdens jaartraject van de Spiritualist ligt de focus op het zelf aanleren en oefenen van jouw spirituele talenten en kwaliteiten. De rol die ik daarbij de rol die ik inneem in het hele proces. Ik ga je kennis en informatie geven die precies afgestemd is op wat jij wilt leren. Tegelijkertijd begeleid ik jou om daar gelijk mee aan de slag te gaan. Dit jaartraject is dus een actief leertraject, een school voor de Healer, het Medium en de Magiër in jou.

Wat gaat het Spiritualist jaartraject voor mij betekenen?

Door te kiezen voor een Spiritualist jaartraject maak je met jezelf en mij de afspraak om jezelf een jaar lang de ruimte te geven in je spirituele ontwikkeling. Dit jaartraject is 1-op-1, kan op elk moment van het jaar van start gaan en duurt vanaf dat punt 12 maanden. Daarbij zijn er een aantal dingen die tegelijkertijd gaan helpen in dit traject.

 1. Je krijgt een boek mee naar huis waar veel achtergrond informatie en uitleg in staat over hoe energie werkt. Ook leer je hier het gedachtegoed van verschillende stromingen van energetisch werk kennen. Als laatste staan hier veel oefeningen in die je zelf op eigen houtje kan uitproberen. Een bron van inspiratie dus!
 2. Wij plannen voor de eerste 11 maanden alle consulten in die bij dit jaartraject horen. Je kan daarbij voor 12 of 16 contactmomenten kiezen. Hierdoor zien we elkaar dan eens in de 4 of 3 weken respectievelijk. De laatste maand houden we open voor eventuele eigenaardigheden die ontstaan tijdens het traject. Tijdens onze contactmomenten ga jij leren hoe jij het allemaal zelf kan doen. Mijn doel is dat jij alles kan waar jij normaal gesproken voor naar een healer, medium of magiër zou moeten gaan.
 3. Van start tot eind van dit traject blijf ik energetisch in contact met jou. Dat betekent dat er een energetische bedding is voor jou om op terug te vallen. Maar dat betekent ook dat de informatie die in mij aanwezig is, te allen tijde ter beschikking staat voor jou om uit te putten.
 4. Daarnaast ben ik ook via telefoon en mail beschikbaar voor simpele vragen en uitleg. Het kan ook zijn dat je met een vraag komt die tijdens een contactmoment besproken moet worden. Dit geef ik dan aan. De vraag schrijf ik zelf op om aan te halen tijdens de volgende ontmoeting. Uiteraard mag je hier zelf ook op terug komen.
 5. Je begint met het oefenen in jezelf, met jezelf. Maar je gaat ook oefeningen met mij doen en uiteindelijk ook met mensen in je omgeving.
 6. Als laatst kan het handig zijn om een soort dagboek bij te houden voor jezelf. Daar kan je vragen of inzichten in opschrijven die je dit jaar mee maakt. Ook dromen en ervaringen tijdens meditaties of het werken met energie kan je hierin een plekje geven.

Wat ga ik als Spiritualist daadwerkelijk leren?

Wat er daadwerkelijk gaat gebeuren is dat jij zowel de logica als de doorleefde ervaring van het energetisch werk gaat leren kennen. Dat betekent dat wanneer je iets gaat doen, je weet: wat het is dat je gaat doen, waarom je het gaat doen en of het werkt. Ook leer je strategieën aan die je helpen om een oplossing te vinden voor als iets niet werkt zoals je in gedachten had. Hieronder is een greep uit de onderwerpen en thema’s die aan bod kunnen komen tijdens het jaartraject:

 • Je heldere zintuigen ontwikkelen en beter leren vertrouwen.
 • Healen of werken met energie.
 • Pendelen en/of Tarot leggingen doen.
 • Kristallen en planten aanvoelen en met ze werken.
 • Werken met bewustzijnsvormen van andere dimensies en entiteiten.
 • Kristallen en kristallen schedels activeren en programmeren.
 • Diepere gronding aan te brengen in jouw energiesysteem.

We gaan tijdens dit jaartraject echt JOUW pad belopen. Dat betekent dat ik met jou meeloop. Jij gaat aangeven waar je interesses liggen en ik ga met je meekijken om jouw wensen en dromen werkelijkheid te maken!

Financieel

Dit jaartraject biedt ik aan in twee intensiteiten. De eerste is met 12 ontmoetingen waarbij we elkaar eens in de 4 weken zien. De tweede is met 16 ontmoetingen wat de ruimte geeft om elkaar eens in de 3 weken te ontmoeten. Zo kan jij je vorm kiezen die het meest bij je past. Mocht je voor de start de behoefte voelen om meer ontmoetingen te hebben dan mag je dat gelijk aangeven. In dat geval ga ik even met je mee voelen en kijken wat het beste past bij jouw situatie. De financiële investering die bij dit jaartraject hoort is:

 • Spiritualist jaartraject met 12 ontmoetingen: €1111
 • Spiritualist jaartraject met 16 ontmoetingen: €1515

Voor ik mijn commitment doe aan een jaartraject nodig ik je uit om helemaal vrijblijvend langs te komen. Zo hebben we de tijd om elkaar een beetje te leren kennen als we nog niet bekend waren. Ook kunnen we zo de intentie van het jaartraject zetten waar wij ons samen in kunnen vinden. Mocht je vragen hebben over een betaling in termijnen dan mag je dit uiteraard op dat moment aangeven!

Andere Jaartrajecten

Ben je benieuwd naar de andere jaartrajecten? Het Manifesteren jaartraject is een actief werktraject waarin we de grootse doelen in jouw leven alle ruimte geven om te manifesteren. Heelheid is een uitdagend bewustwordingstraject waar we alles, maar dan ook echt alles, opruimen wat jou in de weg staat om jouw hoogste potentieel te leven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.