Manifesteren

 1.088,00

Categorieën: , ,

Beschrijving

Tijdens het Manifesteren jaartraject gaan we de grootse doelen in jouw leven alle ruimte geven om werkelijkheid te worden. In onze tijd samen ga ik je helpen je doel zo helder mogelijk te krijgen en alles wat het in de weg staat op te ruimen. Ik ga je uitdagen om helemaal krachtig en gegrond jouw dromen waar te maken. Dit jaartraject is dus een actief werktraject, een start voor de Visionair, de Entrepreneur en de Artiest/Kunstenaar in jou.

Wat gaat het Manifesteren jaartraject voor mij betekenen?

Door te kiezen voor een Manifesteren jaartraject maak je met jezelf en mij de afspraak om jezelf een jaar lang de ruimte te geven om je dromen in werkelijkheid om te zetten. Dit jaartraject is 1-op-1, kan op elk moment van het jaar van start gaan en duurt vanaf dat punt 12 maanden. Daarbij zijn er een aantal dingen die tegelijkertijd gaan helpen in dit traject.

 1. Wij plannen voor de eerste 11 maanden alle consulten in die bij dit jaartraject horen. Je kan daarbij voor 12 of 16 contactmomenten kiezen. Hierdoor zien we elkaar dan eens in de 4 of 3 weken respectievelijk. De laatste maand houden we open voor eventuele onvoorziene omstandigheden tijdens het traject. Tijdens onze contactmomenten gaan wij aan het werk om de weg vrij te maken voor jouw manifestatie. Mijn doel is om al het denkwerk en het emotionele werk hier te doen. Zo kan jij de rest van je tijd gebruiken om de fysieke acties te ondernemen om jouw doel te bereiken.
 2. Van start tot eind van dit traject blijf ik energetisch in contact met jou. Dat betekent dat er een energetische bedding is die jouw manifestatie kracht nog eens extra versterkt. Maar dat betekent ook dat de ervaringen die ik heb opgedaan, te allen tijde ter beschikking staan voor jou om uit te putten.
 3. Daarnaast ben ik ook via telefoon en mail beschikbaar voor simpele vragen en uitleg. Het kan ook zijn dat je met een vraag komt die tijdens een contact moment besproken moet worden. Dit geef ik dan aan. De vraag schrijf ik zelf op om aan te halen tijdens de volgende ontmoeting. Uiteraard mag je hier zelf ook op terug komen.
 4. Als laatst kan het handig zijn om een soort dagboek bij te houden voor jezelf. Daar kan je vragen of inzichten in opschrijven die je dit jaar mee maakt. Ook analyses, ervaringen of (dag)dromen kan je hierin een plekje geven. Met dit dagboek kunnen we ook aan de slag tijdens onze contactmomenten.

Wat ga ik tijdens dit Manifesteren daadwerkelijk leren?

Wat er daadwerkelijk gaat gebeuren is dat jij zowel het begrip als de doorleefde ervaring van jouw manifestatie proces gaat leren kennen. Dat betekent dat wanneer je iets gaat doen, je weet: waarom je iets gaat doen, wat daar precies voor nodig is en of het werkt. Ook leer je strategieën aan die je helpen om een oplossing te vinden voor als iets niet werkt zoals je in gedachten had. Hieronder een greep uit de onderwerpen en thema’s die aan bod kunnen komen tijdens het jaartraject:

 • Verheldering van jouw doel en wat het is dat jij te bieden hebt.
 • Zelfvertrouwen en duidelijke communicatie over jouw kennis/kunde.
 • Geld vragen en je waarde in kunnen schatten.
 • Van het geven waar men om vraagt naar het aantrekken van mensen op wat je te bieden hebt.
 • Inzicht krijgen in jouw doelgroep en welke aanpak het beste werkt om ze aan te spreken. 
 • Randvoorwaarden scheppen die jou of jouw product waarde geven en het best tentoonstellen.
 • Buikgevoel ontwikkelen voor kansen en samenwerkingen.
 • Inzicht krijgen in wat er zich op de achtergrond afspeelt tijdens een manifestatieproces en hoe je daar op in kan spelen.

We gaan tijdens dit jaartraject echt JOUW pad belopen. Dat betekent dat ik met jou meeloop. Jij gaat aangeven waar je naar toe wilt en ik duik met jou het diepe in om jouw doelen en dromen werkelijkheid te maken!

Financieel

Dit jaartraject bied ik aan in twee intensiteiten. De eerste is met 12 ontmoetingen waarbij we elkaar eens in de 4 weken zien. De tweede is met 16 ontmoetingen wat de ruimte geeft om elkaar eens in de 3 weken te ontmoeten. Zo kan jij je vorm kiezen die het meest bij je past. Mocht je voor de start de behoefte voelen om meer ontmoetingen te hebben dan mag je dat gelijk aangeven. In dat geval ga ik even met je mee voelen en kijken wat het beste past bij jouw situatie. De financiële investering die bij dit jaartraject hoort is:

 • Manifesteren met 12 ontmoetingen: €1088
 • Manifesteren met 16 ontmoetingen: €1488

Voor ik mijn commitment doe aan een jaartraject nodig ik je uit om helemaal vrijblijvend langs te komen. Zo hebben we de tijd om elkaar een beetje te leren kennen als we nog niet bekend waren. Ook kunnen we zo de intentie van het jaartraject zetten waar wij ons samen in kunnen vinden. Mocht je vragen hebben over een betaling in termijnen dan mag je dit uiteraard op dat moment aangeven!

Andere Jaartrajecten

Ben je benieuwd naar de andere jaartrajecten? Spiritualist is een actief leertraject waar de focus ligt op het zelf aanleren en oefenen van jouw spirituele talenten en kwaliteiten. Heelheid is een uitdagend bewustwordingstraject waar we alles, maar dan ook echt alles, opruimen wat jou in de weg staat om jouw hoogste potentieel te leven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.