Kennismaking Healing: 3 sessies

 135,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Healing kennismaking

Het healing kennismaking pakket is ontwikkeld om tijd en ruimte te scheppen voor jou en mij. Door een commitment te maken aan 3 afspraken kunnen wij aan elkaar wennen en vertrouwen opbouwen. Dit vertrouwen zorgt ervoor dat we beiden ontspannen aan het werk kunnen gaan en dat de healing dieper binnen komt.

Dit is ook de rede dat er een speciale prijs aan het healing kennismakingspakket zit. De èchte waarde van healing wordt namelijk pas zichtbaar op het moment dat het basis vertrouwen tussen ons er is. Door de diepte die vanaf dat moment mogelijk is kunnen er blijvende veranderingen in jouw leven plaatsvinden. Daarnaast geeft deze afspraak ons ook de ruimte om te voelen of we echt bij elkaar passen. Ben je blij met wat er aan veranderingen in jezelf plaatsvindt? Merk je dat je helemaal kan ontspannen in een gevoel van veiligheid en vertrouwen? Voel jij dat je op de juiste plek bent voor jouw lange termijn healing proces bij mij?

Ik neem contact met jou op om een eerste afspraak in te plannen. Tijdens onze afspraak ben ik ongeveer een half uur met je aan het werk. Voor ik begin is er ruimte om te delen en verwachtingen uit te spreken. Waarom ben je hier? Na afloop van de healing krijg je een samenvatting van mij over wat ik gesignaleerd heb. Dan is het natuurlijk fijn als je zelf ook wilt delen over wat je al dan niet ervaren hebt. Ook zullen we aan het einde van de eerste afspraak ook gelijk een moment inplannen voor de volgende 2 afspraken.

Aan het einde van de 3de sessie ga ik je de vraag stellen of je nog een volgende Healing in wilt plannen. Dan kun je helaas niet meer gebruik maken van de gunstige prijs van dit kennismakingspakket. De waarde zal voor jou echter helder zijn.

Wat gaat een healing voor jou doen?

Tijdens een healing ga ik aan de slag om de balans in je systeem te herstellen. Dat betekent dat ik op de verschillende lagen van jouw systeem zowel individueel als holistisch de genezing in gang zet. Voor ik begin aan de healing test ik daarom je hele systeem door. Zo kijk ik naar de lichamelijke, mentaal/emotionele en energetische balans. Dit geeft mij een goed idee waar ik met je aan kan werken. Hierbij is er ook ruimte om zelf een doelstelling aan te geven, heel belangrijk zelfs! Vervolgens ga ik overal waar je het nodig hebt de balans herstellen in jouw systeem.

Lichamelijk: Met een healing signaleer en verzwak ik parasieten, schimmels, virussen en bacteriën zodat je lichaam ze kan opruimen. Daarnaast versterk ik de 3 belangrijkste systemen voor het handhaven van je fysieke balans en gezondheid. Het gaat hierbij om het zenuwstelsel, het spijsverteringssysteem en de bloedsomloop. Op die manier herstelt een healing je natuurlijke hormoon balans, metabolisme en lichamelijke ontgifting. Daardoor wordt het verouderingsproces geremd en teruggedraaid en ben je beter bestand tegen ziekte. Je hebt meer energie om initiatief te nemen en het leven te creëren dat bij jou past.

Mentaal/Emotioneel: Een healing heelt emotioneel en mentaal trauma. Dit opent je hart en herstelt de relatie met jezelf en je omgeving. Zo laat je tijdens een healing de spanning los omtrent emotionele gebeurtenissen. Op die manier lost de oorzaak van spanning en stress in de kern op. Daarnaast kom je beter in contact met jezelf en je eigen waarheid. Dat maakt dat je steviger in je eigen kracht kan staan, zelfs als je daarbij je mening moet verdedigen.

Energetisch: Een healing vult je energie tekorten aan en kalmeert gespannen energie. Het helpt ook je energie te circuleren via een speciaal pad. Deze circulatie helpt je energie balans beter te handhaven en te herstellen. Daarnaast zuivert, balanceert en activeert een healing ook je chakra’s. Het herstelt daarmee de natuurlijke grenzen van je aura die jou beschermt tegen negatieve of zware energieën in je omgeving. Tegelijkertijd wordt zo ruimte gemaakt voor je hogere zelf om dieper in te dalen en een hoger bewustzijn te gronden. Je brengt jezelf moeiteloos tot expressie en bent beter bestand tegen tegenslag door op energetisch niveau in balans te zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.