Incarnatie Begeleiding

 999,00

Beschrijving

Incarnatie Begeleiding doe je voor het kind dat op komst is. Ik ben er om de behoeften en het perspectief van het kindje te representeren. Tijdens dit traject loop ik mee vanaf het moment dat de zwangerschap bekend is. Hierbij is er aandacht voor de barende ouder (de moeder) als de leidende ouder (de vader of vaderfiguur). Zo worden beiden samen voorbereid op de incarnatie van het kindje. Ik houd de barende ouder en de leidende ouder aan om gender rollen niet in de hand te spelen. Er zijn twee belangrijke aspecten van de voorbereiding op de geboorte. De eerste is om bedding te creëren voor het kindje om op aarde te komen. De tweede is het helen van aspecten die het kindje aan gaat raken in de ouder(s). Ook bied ik ondersteuning tijdens het geboorte proces en het herstel in de eerste kraam week.

Wat gaat er precies gebeuren tijdens een Incarnatie Begeleiding?

Na de bevestiging van de zwangerschap vindt er allereerst een vrijblijvend intake gesprek plaats waarin wij elkaar leren kennen. Hierbij geef ik ook informatie over wat ik tijdens een Incarnatie Begeleiding doe en waarom dit belangrijk is. Verder is dit ook het moment om te delen over de voorgeschiedenis in zwangerschap(pen) en/of miskramen. Dit geldt voor zowel de barende ouder als de leidende ouder wanneer dit van toepassing is. Ook zal ik vragen naar het verloop van de geboorte van de ouder(s) zelf. Na het intake gesprek zijn er een aantal afspraken die we gaan inplannen voor de geboorte:

  • Twee maal een healing. De healing voor de barende ouder helpt de noodzakelijke bedding te creëren voor de incarnatie van het kindje. De healing van de leidende ouder geeft gronding voor de ruimte/bescherming die het kindje nodig heeft in dit leven.
  • Twee consulten waarvan er weer een is voor de barende ouder en een voor de leidende ouder. Beiden consulten hebben het thema van wat deze ouder mag helen in zichzelf zodat het kindje veilig kan opgroeien.
  • Een huisreiniging creëert een veilige basis in huis voor zowel de ouder(s) als het kindje. Dit helpt het gezin te beschermen. Ook geeft dit positieve energie die ondersteuning biedt in het vinden van de nieuwe balans in het leven.
  • Voorbereiding van het wiegje. Deze plek is heel belangrijk voor het kindje wanneer het niet meer in de ruimte van de ouder(s) slaapt. Door hier een goede energetische voorbereiding in te maken wordt dit ook een veilige plek voor het kindje om de nachtrust door te brengen.

Tijdens de geboorte ben ik er energetisch bij om de volgende processen in gang te zetten:

  • Space Holding. Omdat de barende ouder (en vaak ook de leidende ouder) volledig de aandacht moet(en) vestigen op het geboorte proces is het lastig om de energetische bescherming vast te houden. Daarnaast is het zo dat er een enorm belangrijk maar tegelijkertijd kwetsbaar proces aan de gang is. Ik zorg gedurende het geboorte proces voor een beschermde en positieve energie in de ruimte die zowel de ouder(s) als het kindje ondersteunt.
  • De Nurturing Energy Support start vanaf het moment dat de geboorte is afgerond. Deze energetische bedding helpt de barende ouder om weer energetisch in balans te komen en de aura weer te beschermen. Ook biedt deze energetische ondersteuning een helende energie gedurende de eerste kraamweek voor het fysieke, mentale en emotionele herstel van de barende ouder.
  • Na afloop van de geboorte maak ik contact met het hogere zelf van het geïncarneerde kindje en help ik een deel van de nodige energie om bedding te vinden in een kristal. Dit kristal gaat een rozenkwarts zijn dat staat voor liefde (voor jezelf en anderen). De vorm van het kristal staat voor wijsheid en kennis overdracht. Tegelijkertijd is deze vorm er ook om ruimte te bieden voor de beschermers en gidsen voor het pasgeboren kind. Via de vorm van een kristallen schedel kunnen deze helpers gemakkelijker manifesteren en hun taak volbrengen hier op aarde.

Kan de Incarnatie Begeleiding samen bij andere bevalling hulp?

Jazeker! Ik kan gemakkelijk naast een doula, of kraamverzorg(st)er werken. Zelfs bij een ziekenhuis bevalling is dat absoluut geen probleem. Hier houd ik ook rekening mee in het geval dat er complicaties mochten plaatsvinden tijdens een thuisbevalling die toch vragen om de bevalling richting het ziekenhuis te verplaatsen. Hierbij houden we contact op het moment dat de plaats van de bevalling zou veranderen.

Is er nog meer mogelijk?

Ja, er is zeker nog meer mogelijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gezondheid consult ter voorbereiding op het zwanger worden. Ook is het mogelijk om tijdens de Incarnatie Begeleiding extra Consulten of Healings af te nemen wanneer dit nodig blijkt tijdens het proces. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de twee healings en/of consulten tijdens de voorbereiding op de geboorte niet voldoende blijken te zijn. Daarnaast bied ik een speciale Energy Support aan die ontwikkeld is om stabiliteit, rust en bescherming te bieden ter voor bereiding gedurende de 8 weken voor de bevalling. Als laatste kan ik naar aanleiding van de Energetische Huis Reiniging die al in het pakket zit een set kristallen inkopen en speciaal afstemmen op het gezin dat staat te komen. Dit helpt om beschermende, transformerende en positieve energie in het huis nog extra te ondersteunen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een uniek traject te starten voor jullie gezin. In dat geval is het bovenstaande eerder een overzicht van de mogelijkheden. Tijdens het traject kijken we dan gewoon in het moment zelf wat er nodig is. De contact momenten gaan we dan per consult  behandelen. Van de andere wensen voor bepaalde diensten maken we een apart nieuw pakket speciaal afgestemd op jullie situatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.