Heelheid

 1.100,00

Categorieën: , , ,

Beschrijving

Tijdens dit jaartraject gaan we alles, maar dan ook echt alles, opruimen wat jou in de weg staat om jouw hoogste potentieel te leven. Ik gooi daarbij al mijn kennis en kunde in de strijd. Ik ga je uitdagen, ondersteunen en inzicht geven om tot het gaatje te gaan in jouw bewustwording- en healings proces. Als snel voor jou niet snel genoeg is, dan is het Heelheid jaartraject voor jou. Dit jaartraject is dus een uitdagend bewustwordingstraject, een smeltkroes voor de Pionier, de Strijder en het Innerlijk Kind in jou.

Wat gaat het Heelheid jaartraject voor mij betekenen?

Door te kiezen voor een Heelheid jaartraject maak je met jezelf en mij de afspraak om jezelf een jaar lang de ruimte te geven in je bewustwordingsproces. Dit jaartraject is 1-op-1, kan op elk moment van het jaar van start gaan en duurt vanaf dat punt 12 maanden. Daarbij zijn er een aantal dingen die tegelijkertijd gaan helpen in dit traject.

 1. Wij plannen voor de eerste 11 maanden alle consulten in die bij dit jaartraject horen. Je kan daarbij voor 12 of 16 contactmomenten kiezen. Hierdoor zien we elkaar dan eens in de 4 of 3 weken respectievelijk. De laatste maand houden we open voor eventuele eigenaardigheden die ontstaan tijdens het traject. Tijdens onze contactmomenten gaan we aan de slag met dat wat er op dat moment in je leven speelt. Daarnaast draag ik de thema’s aan die belangrijk zijn/voelen voor mij. Mijn doel is dat we samen met jouw kern thema’s aan de slag gaan en zodat jij in de weken daarna de veranderingen kan integreren in je leven.
 2. Van start tot eind van dit traject blijf ik energetisch in contact met jou. Dat betekent dat er een energetische bedding is voor jou. Soms is die ondersteunend en helend, maar je kan ook verwachten dat die bedding jou geregeld aan zal zetten tot actie. Maar dat betekent ook dat de informatie die in mij aanwezig is, te allen tijde ter beschikking staat voor jou om uit te putten.
 3. Daarnaast ben ik ook via telefoon en mail beschikbaar voor simpele vragen en uitleg. Het kan ook zijn dat je met een vraag komt die tijdens een contactmoment besproken moet worden. Dit geef ik dan aan. De vraag schrijf ik zelf op om aan te halen tijdens de volgende ontmoeting. Uiteraard mag je hier zelf ook op terug komen.
 4. Je begint met het oefenen in jezelf, met jezelf. Maar je gaat ook oefeningen met mij doen en uiteindelijk ook met mensen in je omgeving. Je gaat jouw innerlijke veranderingen door laten klinken in je omgeving zodat deze kan mee veranderen met jou.
 5. Als laatst kan het handig zijn om een soort dagboek bij te houden voor jezelf. Daar kan je vragen of inzichten in opschrijven die je dit jaar mee maakt. Ook dromen en ervaringen tijdens meditaties of interactie met anderen kan je hierin een plekje geven.

Wat ga ik tijdens het Heelheid jaartraject daadwerkelijk doen?

Wat er daadwerkelijk gaat gebeuren is dat jij zowel de logica als de doorleefde ervaring van jouw bewustwordingsproces gaat doormaken. Dat betekent dat je inzicht en heling gaat krijgen, en dat je vanuit jouw steeds vernieuwende zelf gaat leven in de wereld. Ook leer je strategieën aan die je helpen om een oplossing te vinden voor wanneer dit niet gelijk lukt. Hieronder is een greep uit de onderwerpen en thema’s die aan bod kunnen komen tijdens het jaartraject:

 • Gronding van zowel je schaduw als je licht.
 • Gender rollen, gender identiteit en seksuele geaardheid.
 • Handelen vanuit gelijkwaardigheid, zuiverheid, authenticiteit en diepe emotionele verbinding.
 • Familie patronen en thema’s in relaties.
 • Regressie, trauma verwerking en helende archetypen.
 • Rijkdom en bezittingen aantrekken.
 • Rust en helderheid brengen in je gedachten en emoties.

We gaan tijdens dit jaartraject echt JOUW pad belopen. Dat betekent dat ik met jou meeloop. Jij gaat aangeven waar je behoeften en kwetsbaarheid liggen en ik ga met je meekijken om deze gevoeligheid te transformeren tot jouw grootste kracht!

Financieel

Dit jaartraject biedt ik aan in twee intensiteiten. De eerste is met 12 ontmoetingen waarbij we elkaar eens in de 4 weken zien. De tweede is met 16 ontmoetingen wat de ruimte geeft om elkaar eens in de 3 weken te ontmoeten. Zo kan jij je vorm kiezen die het meest bij je past. Mocht je voor de start de behoefte voelen om meer ontmoetingen te hebben dan mag je dat gelijk aangeven. In dat geval ga ik even met je mee voelen en kijken wat het beste past bij jouw situatie. De financiële investering die bij dit jaartraject hoort is:

 • Heelheid met 12 ontmoetingen: €1100
 • Heelheid met 16 ontmoetingen: €1530

Voor ik mijn commitment doe aan een jaartraject nodig ik je uit om helemaal vrijblijvend langs te komen. Zo hebben we de tijd om elkaar een beetje te leren kennen als we nog niet bekend waren. Ook kunnen we zo de intentie van het jaartraject zetten waar wij ons samen in kunnen vinden. Mocht je vragen hebben over een betaling in termijnen dan mag je dit uiteraard op dat moment aangeven!

Andere Jaartrajecten

Ben je benieuwd naar de andere jaartrajecten? Het Manifesteren jaartraject is een actief werktraject waarin we de grootse doelen in jouw leven alle ruimte geven om te manifesteren. Spiritualist is een actief leertraject waar de focus ligt op het zelf aanleren en oefenen van jouw spirituele talenten en kwaliteiten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.