Healing

 65,00

Categorie:

Beschrijving

Ik neem contact met jou op om een afspraak in te plannen. Tijdens onze afspraak ben ik ongeveer een half uur met je aan het werk. Voor ik begin is er ruimte om te delen en verwachtingen uit te spreken. Waarom ben je hier? Na afloop van de healing krijg je een samenvatting van mij over wat ik gesignaleerd heb. Dan is het natuurlijk fijn als je zelf ook wilt delen over wat je al dan niet ervaren hebt. Het onder woorden brengen van een healing helpt met de verwerking op alle lagen van je wezen. Zo kan de bewuste verandering ook in de rest van je leven doordringen.

Healing kennismakingspakket

Heb je nog niet eerder een healing bij mij gehad? Kijk even bij het kennismakingspakket van 3 healing sessies. Dit is ontwikkeld om tijd en ruimte te scheppen voor jou en mij. Door een commitment te maken aan 3 afspraken kunnen wij aan elkaar wennen en vertrouwen opbouwen. Hierdoor kan er diepere healing plaatsvinden en kom je achter de èchte waarde van een healing.

Wat gaat een healing voor jou doen?

Tijdens een healing ga ik aan de slag om de balans in je systeem te herstellen. Dat betekent dat ik op de verschillende lagen van jouw systeem zowel individueel als holistisch de genezing in gang zet. Voor ik begin aan de healing test ik daarom je hele systeem door. Zo kijk ik naar de lichamelijke, mentaal/emotionele en energetische balans. Dit geeft mij een goed idee waar ik met je aan kan werken. Hierbij is er ook ruimte om zelf een doelstelling aan te geven, heel belangrijk zelfs! Vervolgens ga ik overal waar je het nodig hebt de balans herstellen in jouw systeem.

Lichamelijk: Met een healing signaleer en verzwak ik parasieten, schimmels, virussen en bacteriën zodat je lichaam ze kan opruimen. Daarnaast versterk ik de 3 belangrijkste systemen voor het handhaven van je fysieke balans en gezondheid. Het gaat hierbij om het zenuwstelsel, het spijsverteringssysteem en de bloedsomloop. Op die manier herstelt een healing je natuurlijke hormoon balans, metabolisme en lichamelijke ontgifting. Daardoor wordt het verouderingsproces geremd en teruggedraaid en ben je beter bestand tegen ziekte. Je hebt meer energie om initiatief te nemen en het leven te creëren dat bij jou past.

Mentaal/Emotioneel: Een healing heelt emotioneel en mentaal trauma. Dit opent je hart en herstelt de relatie met jezelf en je omgeving. Zo laat je tijdens een healing de spanning los omtrent emotionele gebeurtenissen. Op die manier lost de oorzaak van spanning en stress in de kern op. Daarnaast kom je beter in contact met jezelf en je eigen waarheid. Dat maakt dat je steviger in je eigen kracht kan staan, zelfs als je daarbij je mening moet verdedigen.

Energetisch: Een healing vult je energie tekorten aan en kalmeert gespannen energie. Het helpt ook je energie te circuleren via een speciaal pad. Deze circulatie helpt je energie balans beter te handhaven en te herstellen. Daarnaast zuivert, balanceert en activeert een healing ook je chakra’s. Het herstelt daarmee de natuurlijke grenzen van je aura die jou beschermt tegen negatieve of zware energieën in je omgeving. Tegelijkertijd wordt zo ruimte gemaakt voor je hogere zelf om dieper in te dalen en een hoger bewustzijn te gronden. Je brengt jezelf moeiteloos tot expressie en bent beter bestand tegen tegenslag door op energetisch niveau in balans te zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.