Gezondheid Consult

 85,00

Stuur een mail naar shyam@jarifontijn.com of bel/app 0642283204 om een afspraak in te plannen.

Categorieën: ,

Beschrijving

Tijdens een gezondheid consult help ik jouw doelen helder te krijgen alvorens samen in het genezingsproces te duiken. Mijn doel is om jou te helpen een duidelijk idee te krijgen van wat het is dat je nodig hebt. Ook wil ik jou de inzichten, inspiratie en handvaten geven om de veranderingen te maken die jij nodig hebt.

Wat gaat een gezondheid consult voor jou doen?

Aan het begin van een gezondheid consult stellen we als eerste vast wat je hulpvraag is. Aan de hand daarvan ga ik een algemene test afnemen. D.m.v. de algemene test krijg ik een compleet beeld van jouw situatie. Zo krijg ik inzicht op jouw fysieke, mentaal-emotionele en spirituele gezondheid en waar deze uit balans is. Daarna ga ik met kruidensupplementen, coaching technieken en healing aan de slag om jouw balans te herstellen.

  • Kruidensupplementen: Na de algemene test ga ik na welke kruidensupplementen jouw lichaam nodig heeft om de fysieke balans te herstellen. In vele gevallen adviseer ik een combinatie van dieet veranderingen en supplementen om je lichaam te helpen zichzelf te helen.
  • Coaching: Ik geef tijdens het consult achtergrond informatie over de fysieke, mentaal-emotionele en spirituele oorsprong van je probleem. Ook gebruik ik oefeningen om je te helpen de emotionele en mentale shift te maken terug naar je natuurlijke balans.
  • Healing: Energie en multidimensionaliteit hebben beiden een grote invloed op een helingsproces. Tijdens een energie healing werk ik met de verschillende lagen van jouw wezen via je energieveld. Om je meer bewustzijn te geven op wat er gebeurd is geef ik soms ook affirmaties aan je mee. Die affirmaties belichamen de essentie van waar ik aan gewerkt heb bij jou.

Na afloop

Aan het einde van het gezondheid consult vat ik kort samen wat we hebben gedaan. Ook zal ik met jou toestemming de juiste supplementen voor jou bestellen en op jouw adres laten leveren als je die nodig hebt. Met de samenvatting zal ik ook advies geven over een eventuele vervolgafspraak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.