Energy Support

 74,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Tijdens een Energy Support ondersteun ik jou energetisch. Daarbij vind er eerst een healing plaats en creëer ik daarna een tijdelijke verbinding tussen ons. Via deze verbinding kan ik jou gemakkelijk energetisch ondersteunen. Zo is er voor jou een energetische bedding die je helpt jouw doel te bereiken. De Energy Support kan de aard hebben van Protection, Nurturing of Activation. Jij kan zelf voelen of in overleg met mij kiezen welke energetische ondersteuning jij nodig hebt op dit moment.

Welke vormen van Energy Support zijn er?

Protection Energy is een bescherming die ik aanbreng in jouw energetisch veld. Van een afstand maak ik de eerste keer verbinding met jou en geef ik een healing op het gebied van je grenzen en de bescherming in je aura. Op het einde van die healing sluit ik je aan op mijn beschermende energie. De Protection Energy helpt om je veilig te houden in de toekomst en legt de basis voor een stabiel energetisch veld in jou. Zo wordt het later voor jou gemakkelijker om jezelf te beschermen, ook zonder mijn hulp.

Nurturing Energy is een voedende energie die ik aanbreng in je energetisch veld. Van een afstand maak ik de eerste keer verbinding met jou en geef ik een healing op het het gebied van jouw krachtbronnen. Deze krachtbronnen kunnen Mentale energie, Spirituele energie, Emotionele energie of andere bronnen zijn. Tijdens de healing kijk ik waar jouw bronnen van kracht uit balans of uitgeput zijn en help ik ze te herstellen. Op het einde van de healing sluit ik je aan op mijn voedende energie. Deze Nurturing Energy helpt jouw bronnen van kracht op te laden en om je energie systeem verder te ontwikkelen. Zo wordt het in de toekomst gemakkelijker om jezelf van de energie en stabiliteit te voorzien die je nodig hebt, ook zonder mijn hulp.

Activation Energy is een stimulerende energie die ik aanbreng in jouw veld. Van een afstand maak ik de eerste keer verbinding met jou en geef ik een healing op het gebied van de blokkades die jou tegen houden. Op het einde van de healing sluit ik jou aan op mijn stimulerende energie. De Activation Energy helpt je om in actie te komen en te gaan ondernemen zodat jij je doelen bereikt. Lekker vlammen dus! Daarmee wordt jouw manifestatie energie gevoed, bekrachtigd en geheeld/uitgebalanceerd. Zo wordt het uiteindelijk voor jou gemakkelijker om zelf je eigen manifestatie proces te starten en vol te houden tot het eind!

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor ik aan een energetische ondersteuning begin zal ik je eerst vragen om je naam en geboortedatum. Daarnaast zal ik van te voren met je Whatsappen of bellen om jouw situatie helder te krijgen. Van daaruit stellen we vast welke vorm van ondersteuning je nodig hebt en hoe lang je het nodig hebt. De lengte van tijd kan zowel 24 uur, 1 week als 2 maanden zijn. Mocht het zo zijn dat er crisis momenten zijn die je verwacht in de tijd dat je mijn Energy Support krijgt, dan mag je dat van te voren aangeven. Tijdens de energetische ondersteuning krijg ik op bepaalde momenten ook zelf een waarschuwing als je wat extra’s nodig hebt. Zowel in geplande als ongeplande gevallen ga ik even met je zitten om je de ondersteuning te geven die je nodig hebt.

De investering in jouw Energy Support is:

  • 24 uur: €74
  • 1 week: €128
  • 2 maanden: €800

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.