Coaching Consult

 85,00

Stuur een mail naar shyam@jarifontijn.com of bel/app 0642283204 om een afspraak in te plannen.

Categorie:

Beschrijving

Tijdens een coaching consult help ik jouw doelen helder te krijgen alvorens samen in het genezingsproces te duiken. Mijn doel is om jou te helpen een duidelijk idee te krijgen van wat het is dat je nodig hebt. Ook wil ik jou de inzichten, inspiratie en handvaten geven om de veranderingen te maken die jij nodig hebt.

Wat gaat een coaching consult voor jou doen?

Aan het begin van een coaching consult stellen we als eerste vast wat je hulpvraag is. Aan de hand daarvan ga ik een plan van aanpak opstellen. Hierbij geef ik je een beeld van de manieren waarop we te werk kunnen gaan en wat mijn aanbeveling is. Voor sommige hulpvragen is het nodig om meer achtergrond informatie te geven. Voor anderen is het handiger om gelijk een systeem opstelling te doen of te beginnen met een bodyscan. Maar in alle gevallen is het belangrijk dat jij een beter inzicht en overzicht krijgt over je situatie. Met dat inzicht en overzicht kunnen we een richting bepalen voor het doel dat jij wilt bereiken. Soms geef ik een (schrijf) opdracht mee naar huis. Zo kan jij al aan de slag en hebben we materiaal om een volgend consult op voort te borduren.

De mogelijkheden

We kunnen met een coaching consult een aantal kanten op. Over de werkvormen die ik in zet zal ik hieronder extra uitleg geven:

  • Systeem opstellingen staan ook bekend onder de naam familie opstellingen omdat ze vaak ter verheldering van een gezins- of familie situatie worden ingezet. Met deze oefening ga je fysiek alle onderdelen van jouw systeem opstellen. Jouw systeem kan voor jouw gezin staan, maar ook voor jouw werkvrijetijd balans of zelfs de werkzaamheden in jouw functie in je werk. Zo krijg je inzicht in de onderlinge verhoudingen en in het systeem, waar jij meer of minder aandacht aan mag gaan geven of waar je ruimte mag gaan vrijmaken voor iets nieuws.
    Systeem opstellingen zijn uitzonderlijk goed om een ‘helicopter view’ te krijgen. Zo kan je alle aspecten van de situatie in kaart brengen en dus ook waar nodig de juiste handelingen treffen.
  • Een bodyscan is een meditatie techniek waarbij je de ruimte krijgt om echt tot rust te komen en tegelijkertijd prikkelverwerking te doen. De basis oefening zit hem in een focus op je ademhaling en daarna met je gedachten je lichaam af te gaan. Hierbij kan je (emotionele) spanning tegen komen en die de ruimte geven om er te laten zijn. Deze spanning verdwijnt op den duur en brengt je lichaam steeds verder in ontspanning.
    Dit bij uitstek een goede techniek bij stress gerelateerde klachten. Het kan een hele goede oefening zijn tijdens heftige emotionele periodes, nijging tot piekeren en slapeloosheid of een hoge werkdruk.
  • Het coachingsgesprek is ook een belangrijk onderdeel van een coaching consult. Door de juiste vragen te stellen echt te luisteren en ook mijn ervaring met bepaalde situaties te delen help ik jou inzicht krijgen in jezelf en jouw situatie. Als je met 2 paar hersenen met de neus dezelfde kant op staan kom je meestal een heel eind verder. Vaak is het zo dat ik je een bepaalde oefening mee geef om thuis mee aan de slag te gaan. Deze oefening is ervoor om jou in beweging te zetten en al actief verandering te brengen in je situatie.

Na afloop

Aan het einde van het coaching consult vat ik kort samen wat we hebben gedaan. Als er bepaalde oefeningen of afspraken naar voren zijn gekomen tijdens het consult zal ik deze hier herhalen. Met de samenvatting zal ik ook advies geven over een eventuele vervolgafspraak.

Jaartrajecten

Wil jij extra verdieping op je coaching consulten? Dan zijn de jaartrajecten misschien iets voor jou. Het Manifesteren jaartraject is een actief werktraject waarin we de grootse doelen in jouw leven alle ruimte geven om te manifesteren. Heelheid is een uitdagend bewustwordingstraject waar we alles, maar dan ook echt alles, opruimen wat jou in de weg staat om jouw hoogste potentieel te leven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.