Voorbereiding op de Conceptie

Soms gebeurt het ineens, jullie zijn zwanger! Toch is het steeds vaker zo dat een kindje krijgen eerder gepland is dan een verrassing. In dat geval is het heel fijn om bezig te zijn met de voorbereiding op de conceptie.

Zo kan je de tijd nemen om je lichaam voor te bereiden op het dragen van een kindje. Ook kan je op dit moment voelen welke veranderingen dit kindje met zich mee brengt. Zijn er veranderingen nodig in eet gewoonten of woonsituatie? Kan het zijn dat er nog een (familie) trauma geheeld mag worden? Misschien is het fijn om nog een goede lichamelijke cleanse te doen of je darmflora aan te sterken. Ook een aanstaande pappa heeft hier heel veel baat bij!

Deze voorbereiding op de conceptie kan ook precies dat zijn wat je nodig hebt in een andere situatie. Als jullie bijvoorbeeld al langere tijd geprobeerd hebben om zwanger te worden maar het is nog niet gelukt. Of jullie zijn wel al een of meerdere keren zwanger geweest maar het liep uit op een miskraam. Dan helpt het om alles even door te testen. Zo weten we wat er nodig is voor jullie om het dit keer wel te laten lukken. Daar kunnen we dan vervolgens mee aan de slag!

voorbereiding op de conceptie

Praktisch bij de voorbereiding op de conceptie

Een consult vorm is de gemakkelijkste manier om hiermee te werken. Zo kan ik alle laagjes af gaan om te kijken wat we samen op kunnen lossen. Hierbij nodig ik jullie samen uit voor een intake gesprek en zullen we daarna individuele of gezamenlijke consulten inplannen. We kijken iedere keer weer opnieuw wat de behoefte is. Dit kan een vrij kort of een iets langer onderdeel zijn. Dat hangt af van het proces.

Het eerste intake gesprek met jullie samen is €85,-, daarna geldt de normale consult prijs. Een consult voor 1 persoon is een investering van €85,-. Kom je samen met een partner en/of kind en ga ik met meerdere mensen aan de slag dan kan het consult iets langer duren. In dit geval vraag ik €120,- voor een ‘groepsconsult’. Een uitzondering op deze regel van een groepsconsult zit hem in een moeder met pasgeboren kindje (tot 9 maanden). Dit valt voor mij dan nog onder een consult voor 1 persoon. Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden van een consult kijk dan bij de Consult pagina.