Tijdens de Zwangerschap

Jullie zijn al zwanger, gefeliciteerd! Tijdens de zwangerschap zijn er een aantal processen die automatisch van start gaan.

Uiteraard gaat het kindje nestelen en groeien. Hier merk je als moeder echt wel wat van! Naast het fysieke stuk komt er ook energetisch iets op gang. Het kindje gaat namelijk steeds meer tijd in het lichaampje en om jullie heen spenderen. De energetische processen die tijdens de voorbereiding op de conceptie al op gang kwamen zullen nu verdieping brengen. Daarnaast is het natuurlijk ook tijd om het nest (/huis) op te zoeken en klaar te maken. Of misschien moeten er dingen vernieuwd worden na het ontvangen van een eerder kindje.

In deze periode is het niet meer mogelijk om een diepe cleanse te doen voor moeder. We kunnen natuurlijk wel nog steeds de zwangerschap ondersteunen met de juiste supplementen en energetisch werk. Zowel moeder als kind hebben nu een beetje extra nodig van bepaalde vitamines, mineralen en bouwstoffen. Maar jullie beginnen ook de eerste stappen te zetten naar een eigen compleet familie systeem (bij het eerste kindje). Dat brengt veel in gang. Veel positiefs en misschien ook een aantal dingen die om heling vragen van vroeger.

De voorbereiding van een veilig nest, of de vernieuwing daarvan, gaat ook aan de gang. Dat gebeurt in fysieke zin misschien met de aankoop en verbouwing rondom een baby kamer. Energetisch kan het ook fijn zijn om een huisreiniging te doen. Zo is alles echt helemaal schoon en fris voor deze nieuwe levensfase. Het kan ook fijn zijn om al bepaalde voorwerpen te verzamelen die het kindje kunnen helpen. Bepaalde kristallen of kristal vormen of fijne knuffels. Hier kan ik energetisch mee werken om ze af te stemmen op wat jullie kindje nodig heeft. Ook kan ik speciale kristallen uitkiezen voor jullie kindje(s) en deze voor jullie mee nemen. Misschien helpt het zelfs om voor jullie eigen proces met dit kindje wat extra ondersteuning in een kristal te hebben.

tijdens de zwangerschap

Praktische ondersteuning tijdens de zwangerschap

Het uittesten van supplementen, energetisch werk en coaching zal in de eerste maanden nog gemakkelijk in mijn praktijk kunnen. Later in de zwangerschap kan ik in plaats daarvan ook jullie kant op komen om deze consulten te doen. Ook voor een huisreiniging kom ik bij jullie langs. Wanneer ik bij jullie langs kom breng ik ook de reiskosten in rekening. Vanaf jullie intake gesprek is het ook mogelijk om al kristallen te bestelling in afstemming op jullie proces. Ook kan ik vanaf dat moment waarschijnlijk al kristallen in afstemming op jullie kindje uitkiezen. Producten als kristallen, of knuffeltjes, kom ik graag persoonlijk langs brengen. Zo komen ze in een zuivere energie bij jullie aan!

Een consult voor 1 persoon is een investering van €85,-. Kom je samen met een partner en/of kind en ga ik met meerdere mensen aan de slag dan kan het consult iets langer duren. In dit geval vraag ik €120,- voor een ‘groepsconsult’. Een uitzondering op deze regel van een groepsconsult zit hem in een moeder met pasgeboren kindje (tot 9 maanden). Dit valt voor mij dan nog onder een consult voor 1 persoon. Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden van een consult kijk dan bij de Consult pagina.

Een huisreiniging start vanaf €135,-. Bij een groter huis of terrein wordt de prijs aangepast op de vraag. Ook is er ondersteuning en healing vanaf een afstand mogelijk de Energy Support bied ik aan voor: €74,- voor 24 uur, €128,- voor 1 week en €800,- voor 2 maanden. Voor een kristal of kristal set op maat start de prijs op €65,-. Hiervan bespreken we samen wat er nodig is en welk budget daarbij past. Het is ook mogelijk om een aantal bestellingen tegelijkertijd te doen. Bijvoorbeeld eentje voor jullie kindje en eentje voor jou en je partner. Kijk voor meer informatie deze dienst bij Spirituele Diensten.