Spirituele Diensten

De Spirituele Diensten zijn net een beetje anders als de consulten en jaar trajecten. Bij die laatste twee sta ik meer in de rol van een healer en therapeut. Tijdens de Spirituele Diensten zal ik naast energie werk meer aandacht geven aan mijn mediamieke vermogens. Dat geeft weer een hele verscheidenheid aan mogelijkheden!

Channelen & Healen

Mediamieke vermogens kunnen op heel veel verschillende manieren worden ingezet. Hierbij maak ik gebruik van wat men de ‘Heldere Zintuigen’ noemt. Ik gebruik mijn zintuigen om net wat meer waar te nemen dan we met onze fysieke zintuigen kunnen. Helder zien, helder horen, helder voelen en helder weten zijn een paar van de meest bekende heldere zintuigen. Channelen is daarbij het afstemmen en informatie doorkrijgen van de bron waar wij contact mee willen maken. Een aantal verschillende voorbeelden van het inzetten van mijn mediamieke vermogens is:

 • Praten met dieren of dieren fluisteren.
 • Telepathisch contact met kinderen als kinderfluisteraar.
 • Contact maken met overledenen.

Vaak blijft het echter niet bij informatie doorgeven. Als een dier namelijk verteld wat er met hem/haar scheelt volgt daar vaak een healing op. Deze healing facilitair ik tijdens het channelen. Het kan echter ook voorkomen dat er zoveel vrij komt dat ik aanbeveel om nog een extra consult te boeken. Dit extra consult raad ik aan om het thema te helen wat een kind of dier aangeeft. Een ouder of diereneigenaar (/Pet Parent) krijgt dan namelijk via het kind of dier een thema gespiegeld.

Handig is om een foto of dierbaar object van de persoon of het dier mee te nemen. Dit maakt het channelen en healen stukken gemakkelijker. Wanneer dit niet kan helpt het om de volledige naam en geboorte datum te hebben.

Huisreiniging

Wanneer de feng shui in je huis sterk is zal jij je energiek, gelukkig en stevig voelen. Dit betekent dat de energie gebalanceerd en overvloedig in je huis stroomt. Alle bewoners worden op die manier gevoed en ondersteund. Daardoor trek je op alle gebieden in je leven overvloed aan. Denk daarbij aan liefde met je familie, vrienden en partner(s). Ook kan er zo een positieve beweging komen in je carrière, passies en financiële situatie.

Het kan moeilijk zijn om te weten wanneer een huisreiniging nodig is. Hieronder vindt je een aantal klachten die veroorzaakt kunnen worden door een verstoorde feng shui:

 • Slecht slapen: Kort, onrustig of met veel momenten van wakker worden tijdens de nachtrust.
 • Ziekte: Chronisch, nooit volledig 100% fit of vaak ziek zijn. Denk ook aan plotselinge ziekte na een verbouwing of aanbouw.
 • Niet tot rust kunnen komen: Ont-stressen is in deze tijd heel belangrijk voor lichamelijke gezondheid en algehele staat van welzijn.
 • Je niet thuis voelen en/of het verlangen om te verhuizen. Misschien zelfs verlangen te verhuizen naar een andere stad.
 • Een onprettig gevoel krijgen in bepaalde ruimtes of plekken in je huis.
 • Je overmatig storen aan de buren. Denk aan geluiden of bijvoorbeeld jullie buurvriendelijk contact.

Tijdens een Energetische Huis Reiniging ga ik op zoek naar de plekken waar de energie in de ruimte(s) uit balans is. Voorbeelden daarvan kunnen energie lekken, blokkades of zware energieën zijn. Ook is het mogelijk dat een invloed van buitenaf de gezonde stroming in je huis verstoord. Denk aan straling als wifi, telefoon, zendmasten en aardstralen. Of gewoon de mensen om je heen zoals buren, de buurt en vorige of huidige bewoners. Daarnaast hebben mensen vaak ook last van entiteiten of andere geesten die rond het huis dwalen. Wanneer ik deze onbalans signaleer los ik die op en herstel ik zo de natuurlijke stroom. Dit kan ik vaak gemakkelijk permanent verhelpen. Daarbij geef ik advies over het plaatsen van kristallen om de herstelde energiestroom te waarborgen. Ik stel ook kristal sets samen speciaal voor jullie situatie.

spirituele diensten

Een huisreiniging voor een woonplaats waar slechts 1 gezin woont is vaak met 1 huisreiniging compleet. In een huis met meerdere huisgenoten (waarbij er zich dus verschillende levens kruisen) is het over het algemeen zo dat je een huisreiniging per persoon moet rekenen. De energetische belasting is namelijk hoger wanneer ieder een eigen leven leidt dat niet volledig afgestemd is op elkaar zoals in een relatie. Daarnaast kan het zijn dat gebeurtenissen in jullie leven invloed hebben op de bewoners en daarmee de energie in het huis. Daarvoor bied ik coaching en healing aan die jullie transformatie op deze gebieden kunnen begeleiden naar een positiever leven.

Energy Support

Tijdens een Energy Support ondersteun ik jou energetisch. Daarbij vind er eerst een healing plaats en creëer ik daarna een tijdelijke verbinding tussen ons. Via deze verbinding kan ik jou gemakkelijk energetisch ondersteunen. Zo is er voor jou een energetische bedding die je helpt jouw doel te bereiken. De Energy Support kan de aard hebben van Protection, Nurturing of Activation. Jij kan zelf voelen of in overleg met mij kiezen welke energetische ondersteuning jij nodig hebt op dit moment.

 • Protection Energy: Dit is een bescherming die ik aanbreng in jouw energetisch veld. Van een afstand maak ik de eerste keer verbinding met jou en geef ik een healing op het gebied van je grenzen en de bescherming in je aura. Op het einde van die healing sluit ik je aan op mijn beschermende energie. De Protection Energy helpt om je veilig te houden in de toekomst en legt de basis voor een stabiel energetisch veld in jou. Zo wordt het later voor jou gemakkelijker om jezelf te beschermen, ook zonder mijn hulp.
 • Nurturing Energy: Dit is een voedende energie die ik aanbreng in je energetisch veld. Van een afstand maak ik de eerste keer verbinding met jou en geef ik een healing op het het gebied van jouw krachtbronnen. Deze krachtbronnen kunnen Mentale energie, Spirituele energie, Emotionele energie of andere bronnen zijn. Tijdens de healing kijk ik waar jouw bronnen van kracht uit balans of uitgeput zijn en help ik ze te herstellen. Op het einde van de healing sluit ik je aan op mijn voedende energie. Deze Nurturing Energy helpt jouw bronnen van kracht op te laden en om je energie systeem verder te ontwikkelen. Zo wordt het in de toekomst gemakkelijker om jezelf van de energie en stabiliteit te voorzien die je nodig hebt, ook zonder mijn hulp.
 • Activation Energy: Dit is een stimulerende energie die ik aanbreng in jouw veld. Van een afstand maak ik de eerste keer verbinding met jou en geef ik een healing op het gebied van de blokkades die jou tegen houden. Op het einde van de healing sluit ik jou aan op mijn stimulerende energie. De Activation Energy helpt je om in actie te komen en te gaan ondernemen zodat jij je doelen bereikt. Lekker vlammen dus! Daarmee wordt jouw manifestatie energie gevoed, bekrachtigd en geheeld/uitgebalanceerd. Zo wordt het uiteindelijk voor jou gemakkelijker om zelf je eigen manifestatie proces te starten en vol te houden tot het eind!

Voor ik aan een energetische ondersteuning begin zal ik je eerst vragen om je naam en geboortedatum. Daarnaast zal ik van te voren met je Whatsappen of bellen om jouw situatie helder te krijgen. Van daaruit stellen we vast welke vorm van ondersteuning je nodig hebt en hoe lang je het nodig hebt. De lengte van tijd kan zowel 24 uur, 1 week als 2 maanden zijn. Mocht het zo zijn dat er crisis momenten zijn die je verwacht in de tijd dat je mijn Energy Support krijgt, dan mag je dat van te voren aangeven. Tijdens de energetische ondersteuning krijg ik op bepaalde momenten ook zelf een waarschuwing als je wat extra’s nodig hebt. Zowel in geplande als ongeplande gevallen ga ik even met je zitten om je de ondersteuning te geven die je nodig hebt.

Praktisch voor de Spirituele Diensten

Er zijn ongelofelijk veel spirituele diensten te bedenken. Dat zorgt ervoor dat ik niet alles kan neerzetten wat ik in mijn hoofd heb. Ook kan ik niet alles bedenken wat er te doen is! Ik vind het vooral heel erg leuk om met bewuste aandacht aanwezig te zijn in het echte leven. Zo zou ik het super leuk vinden om ceremonie meester te zijn bij een bruiloft of de spirituele tegenhanger daarvan. Als jij een idee hebt voor een of meerdere spirituele diensten die nog niet hierbij staan, hoor ik die graag. Wat vind je tof of waar je behoefte aan? Niets is echt te gek!

Wanneer wij contact hebben over de spirituele diensten die jij kiest zal ik alle informatie delen die daarbij hoort. Waar gaan we het doen? Hoe veel kost het? Wat moet ik meenemen? In sommige gevallen moet ik een hele nieuwe dienst maken speciaal voor jouw aanvraag. Geen probleem, super leuk zelfs! Dat betekent wel dat ik niet gelijk een antwoord voor je heb en dus even moet gaan voelen hoe en wat. Vaak kan ik binnen een week al bij je terug komen om door te spreken hoe ik het vorm heb gegeven. Dan kan jij beslissen wat je keuze is. Voor de spirituele diensten die ik wel al in kaart heb gebracht heb ik hieronder de prijzen staan:

 • Channelen en Healen: €65,-
 • Huisreiniging: Start vanaf €135,-. Bij een groter huis, terrein of (kantoor)gebouw, wordt de prijs aangepast op de vraag.
 • Kristal set op maat: Start vanaf €65,-. Hier bespreken we samen van wat er nodig is en welke budget daarbij past.
 • Energy Support: €74,- voor 24 uur, €128,- voor 1 week en €800,- voor 2 maanden.