Spirituele Coach Utrecht

Spirituele coach Shyam in Utrecht

Tijdens een spiritueel consult ga ik aan de slag om de balans in je systeem te herstellen. Dat betekent dat ik op de verschillende lagen van jouw systeem zowel individueel als holistisch de genezing in gang zet. Iedereen heeft een eigen ingang nodig voor genezing en groei. Soms begint dat mentaal (teaching), soms energetisch (healing) en soms spiritueel (reading). Meestal eindigt het met een combinatie van meerdere componenten. Als spirituele coach in Utrecht stem ik me af op wat jij echt nodig hebt en gaan we daar mee aan de slag.

De mogelijkheden

Voor ik begin aan een healing test ik je hele systeem door. Zo kijk ik naar de lichamelijke, mentaal/emotionele en energetische balans. Dit geeft mij een goed idee waar ik met je aan kan werken. Hierbij is er ook ruimte om zelf een doelstelling aan te geven, heel belangrijk zelfs! Vervolgens ga ik overal waar je het nodig hebt de balans herstellen in jouw systeem.

Wil je meer leren over hoe healing of energie werkt? Of juist over hoe relaties tussen mensen invloed hebben op je leven? Misschien wil je wel leren hoe je tarot kaarten kan leggen of leren pendelen. Met deze vragen ga ik je uitleg geven over de achterliggende principes, vaak vanuit verhalen uit mijn eigen leven. Maar ik zal ook vragen aan jou gaan stellen om jouw verhaal duidelijk te krijgen. Vaak is het namelijk zo dat je al bepaalde ervaringen hebt gehad waarin je hebt gevoeld hoe dingen in elkaar kunnen steken. Soms gaan we gelijk zelf oefenen zodat je ervaring op kan doen, en meestal geef ik je wat huiswerk mee zodat je zelf verder kan werken en groeien.

Een reading kan op verschillende manieren, ik weet vaak al heel veel te vertellen over jou en je vraag puur door naar je stemgeluid te luisteren. Als extra tool zet ik ook tarot kaarten in of een pendel. Het kan om hele simpele en verhelderende vragen gaan die zich nu in je leven afspelen. Maar het kan ook over de toekomst gaan of je verleden. In alle instanties is het echter zo dat het om informatie gaat die nu voor jou nodig is. Dat is niet altijd hetzelfde als informatie die je graag wilt hebben. Het verschil zit hem erin dat je bij noodzakelijke informatie de bijbehorende levensles kan leren. De informatie die je wil hebben kan daar soms (maar echt niet altijd!) haaks op staan.

Healing

Energetisch werk is een heel breed veld dat meer ruimte verdiend in de uitleg van een spiritueel consult. Dat is voor mij zo omdat het op zo veel verschillende thematiek van toepassing is. Van emotionele problemen tot de werking van je meridianen en zelfs fysieke genezing van je lichaam. Vrijwel altijd staan al die verschillende dingen ook nog met elkaar in verbinding en veroorzaakt het een het ander. En dat allemaal terwijl een derde factor de eerste twee in stand houdt waardoor het probleem maar niet opgelost raakt. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden geef ik er hieronder een paar. Deze voorbeelden worden aangeraakt vanuit lichamelijk, mentaal-emotioneel en spiritueel perspectief:

Lichamelijk: Met een healing signaleer en verzwak ik parasieten, schimmels, virussen en bacteriën zodat je lichaam ze kan opruimen. Daarnaast versterk ik de 3 belangrijkste systemen voor het handhaven van je fysieke balans en gezondheid. Het gaat hierbij om het zenuwstelsel, het spijsverteringssysteem en de bloedsomloop. Op die manier herstelt een healing je natuurlijke hormoon balans, metabolisme en lichamelijke ontgifting. Daardoor wordt het verouderingsproces geremd en teruggedraaid en ben je beter bestand tegen ziekte. Je hebt meer energie om initiatief te nemen en het leven te creëren dat bij jou past. Maar juist ook bij acute problemen een botbreuk, geïrriteerde spieren en pezen of een bloeding energetisch werk enorm ondersteunen bij snel herstel en minder littekenweefsel.

Mentaal/Emotioneel: Een healing heelt emotioneel en mentaal trauma. Dit opent je hart en herstelt de relatie met jezelf en je omgeving. Zo laat je tijdens een healing de spanning los omtrent emotionele gebeurtenissen. Op die manier lost de oorzaak van spanning en stress in de kern op. Daarnaast kom je beter in contact met jezelf en je eigen waarheid. Dat maakt dat je steviger in je eigen kracht kan staan, zelfs als je daarbij je mening moet verdedigen.

Energetisch: Een healing vult je energie tekorten aan en kalmeert gespannen energie. Het helpt ook je energie te circuleren via een speciaal pad. Deze circulatie helpt je energie balans beter te handhaven en te herstellen. Daarnaast zuivert, balanceert en activeert een healing ook je chakra’s. Het herstelt daarmee de natuurlijke grenzen van je aura die jou beschermt tegen negatieve of zware energieën in je omgeving. Tegelijkertijd wordt zo ruimte gemaakt voor je hogere zelf om dieper in te dalen en een hoger bewustzijn te gronden. Je brengt jezelf moeiteloos tot expressie en bent beter bestand tegen tegenslag door op energetisch niveau in balans te zijn.

Spirituele Coach Utrecht

Naast mijn werkzaamheden als spirituele coach in Utrecht biedt ik ook consulten aan op het gebied van Coaching en Gezondheid. Daarnaast doe ik ook Energetische Huis Reiniging.