Spirituele Coach Utrecht

Spirituele coach Shyam in Utrecht

Bij Shyam ben je aan het juist adres als je op zoek bent naar een spirituele coach in Utrecht. Vanuit mijn praktijk sta ik dan ook graag voor je klaar. Tijdens mijn coaching maak ik gebruik van een helende combinatie die zowel bestaat uit het lichaam, mineralen en spirituele energie. Het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving staat daarbij centraal. Als spirituele coach in Utrecht help ik je graag aan meer verbinding en bewustzijn. Zo kunnen dagelijkse obstakels en problemen beter gedefinieerd en opgelost worden.

Daarbij bied ik je een professionele maar persoonlijke ondersteuning. Als spirituele coach in Utrecht sta ik dan ook graag voor je klaar. Goed in je energie staan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In veel gevallen laten we ons beïnvloeden door oude patronen die we niet of nauwelijks lijken te kunnen doorbreken. Dit heeft als direct gevolg dat je constant weer geconfronteerd wordt met dezelfde tekortkomingen en problemen.

Daardoor raakt de lichamelijke energie uit evenwicht en krijgen negatieve emoties de overhand. Ook de mentale en lichamelijke balans heeft hieronder te lijden. Je voelt je onzeker en durft uiteindelijk niet meer te vertrouwen op je innerlijke gevoel en intuïtie. Kortom, je bent de verbinding met jezelf kwijtgeraakt waardoor je niet meer bewust in het leven kunt staan.

Spirituele Coach Utrecht

Ervaren spirituele coach omgeving Utrecht

Doordat je de verbinding met jezelf verliest, krijg je te maken met steeds terugkerende patronen of zelfs lichamelijke klachten. Als spirituele coach in Utrecht kan ik je daarbij helpen. Naast ervaring met spiritualiteit, ben ik ook werkzaam als professioneel gezondheidscoach in Utrecht. Dat wil zeggen dat mijn coaching gebaseerd is op een gezonde leefwijze op zowel lichamelijk als mentaal gebied.

Als spirituele coach in Utrecht bied ik je graag de ondersteuning die je nodig hebt. Dit kan nodig zijn omdat je na blijft denken over situaties waarop je zelf het antwoord niet weet, of als je hinder ondervindt van pijnklachten. Als spirituele coach kan ik je zowel het inzicht als de verlichting bieden die je op dat moment nodig hebt. Ik laat je zien hoe je bewuster om kunt gaan met deze gedachten en emoties.

Ook leer ik je hoe je deze effectief het hoofd kunt bieden zodat deze factoren in de toekomst geen invloed meer kunnen uitoefenen op jouw welzijn. Zelfbewustzijn, verbinding en acceptatie zijn daarbij van groot belang. Binnen mijn praktijk ben je dan ook van harte welkom als je op zoek bent naar healing in Utrecht. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een consult.