Knallen met die Hooggevoeligheid

Angst, Depressie, Vermoeidheid, Doelloosheid… Wat kunnen we soms verdwalen in de valkuilen van gevoelig zijn in een oh zo vluchtige, haastige samenleving.
Hoe doe je dat nou -niet overprikkeld raken in het ov-? Die social anxiety overwinnen en toch naar dat evenement gaan wat je zo fijn lijkt -ook al ken ik daar niemand-?
Hoe bereik je dat punt in jezelf waar je precies weet wie je bent -en daar trots op bent!- en wat je wil doen met jouw unieke talenten en passies?

We bieden je graag ondersteuning in dit proces in de vorm van onze workshop ‘Knallen met die Hooggevoeligheid’. Hierin bieden we een veilige omgeving om deze uitdagingen aan te gaan en te delen met gelijkgestemden, praktische tools om aan de slag te gaan met de drempels waar je tegenaan loopt, en mogelijkheid tot individuele coaching naast deze workshop ter ondersteuning van wat er in jou los komt.

Tijdens de workshop zullen we ook energetisch werk doen, en per groep aanvoelen welke thema’s er op dat moment leven en wat er voor elk moment aan de orde is. Er is dus ruimte voor ieders proces, en de dingen die organisch ontstaan in het moment.

Ook word je (als je dat wil) toegevoegd aan onze besloten facebook groep, waarin het platform van de vertrouwde workshop groep waarin je hebt gewerkt blijft voort bestaan, om ervaringen en inspiratie met elkaar te kunnen delen.

Deze workshop bestaat uit 3 middagen, van 13:00 tot 16:30/17:00. Workshop data & thema’s:

  • 14 sept : Anxiety
  • 28 sept : Depression & Downvibes
  • 12 okt : Wedergeboorte!

Locatie: Bindi (https://www.bindi.nu/) Bergstraat 6, 3811 NH Amersfoort
Prijs: €214,- (excl. evt. individuele coaching)
Uiterste datum van inschrijving: 7 september 2019. – de workshop gaat door vanaf een minimum van 6 deelnemers. – Er is ruimte voor maximaal van 9 deelnemers.

Inschrijving via: f.ckingspiritueel@gmail.com

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via het evenement op onze facebook pagina. Wellicht hebben anderen dezelfde vraag en kunnen zij zo ook gelijk ons antwoord lezen.