Incarnatie Begeleiding

Ik heb de Incarnatie Begeleiding opgezet voor jonge en aanstaande gezinnen. Dus als jullie kinderen of een kinderwens hebben, dan ben je hier aan het juiste adres.

Incarnatie is een uitgebreid proces. De weg in spiritueel ouderschap begint bij het eerste contact met de ziel van jullie aanstaande kindje. Soms gebeurt dit ver voor de geboorte of de conceptie. Het kan zelfs gebeuren voordat jullie als aanstaande ouders elkaar hebben ontmoet. Dat is dus al vele jaren voor de geboorte!

Wat is Incarnatie Begeleiding?

Er zijn allemaal verschillende onderdelen van incarnatie waar ik begeleiding en ondersteuning in bied. Dit zijn de bewuste conceptie, zwangerschap, geboorte, kraamtijd en het leven wat volgt. Onder incarnatie kan je dus zowel het proces van geboren worden, het leven zelf als het stervensproces scharen.

“Wat hebben de ouders en de ziel van het kind nodig om zich optimaal voor te bereiden?” Dit kan emotioneel, mentaal, fysiek of energetisch werk zijn. Soms is het fijn om ogen vanaf buiten je familie systeem te laten meekijken. Samen zien we meer dan alleen.

Voor al deze delen van incarnatie heb ik afgestemde diensten ontwikkeld die samen de Incarnatie Begeleiding vormen. Deze diensten zijn geordend onder de fases van incarnatie:

  • Voorbereiding op de Conceptie: Hieronder valt de lichamelijke voorbereiding van jullie als ouders. Ook is er een mentale en emotionele voorbereiding die plaats vind in het contact met het kinderzieltje. Het kindje kunnen we al extra ondersteunen door deze afstemming te maken.
  • Tijdens de Zwangerschap: Het ondersteunen van de groei van het lichaampje en het indalen van het zieltje van het kind is belangrijk. Daarnaast is er ondersteuning voor de moeder om het dragen van het kindje gemakkelijker te laten verlopen. Natuurlijk hoort de voorbereiding van het nest, jullie woonplek, daar ook bij!
  • De Geboorte: Hiervoor bied ik een ondersteuning aan tijdens de bevalling in de vorm van een ‘Safe Space’ die ik help bewaren. Daarnaast is een heling op de ervaring van de bevalling heel fijn. Ook is het mogelijk om met het geboorte trauma van het kindje te werken. Deze helende, positieve energie kan ook langer gewenst zijn tot in de eerste week van de kraam.
  • Het Leven: Tijdens de eerste levensfases help ik met het signaleren van wat het kindje nodig heeft voor hun groei. Soms heeft dat te maken met iets waar het niet genoeg van krijgt, soms krijgt het iets te veel. Ook ondersteun ik familie en ouders in de levens lessen die het kindje aan hun omgeving spiegelt. Daarnaast help ik de veranderingen in het familie systeem om weer te settelen. Het kindje kan nu ook direct hulp ontvangen in de vorm van speciaal afgestemde kristallen en dergelijke. Dit helpt het kindje om stevig in hun eigen energie te blijven.
Incarnatie Begeleiding

Waarom heb ik de Incarnatie Begeleiding opgezet?

Mijn afkomst door de levens heen ligt, zoals misschien wel voelbaar is, voornamelijk in de sterren. Daarvoor heb ik op aarde de tijd en ruimte genomen om deze lagen van multidimensionaliteit te integreren en te gronden. Deze ervaring van; “Hoe doe je het als een sterrenkind of nieuwetijdskind op aarde?” geef ik graag mee aan deze kinderen die nieuw zijn in hun incarnatie van mens zijn. 

Deze sterrenafkomst zorgt er ook voor dat er een heel aantal kinderen zijn die met alle macht aan me trekken om een onderdeel uit te maken van hun leven. Soms gebeurt dit zelfs al ver voor de conceptie en fysieke geboorte van het kindje. Dat heeft te maken met het voorbereiden van alle voorwaarden die het kindje nodig heeft om te kunnen incarneren bij hun uitgekozen ouders. Dit kan in de vorm zijn van het aanraken van pijnstukken die geheeld mogen worden. Downloads voor ouders vanuit mijn veld waar het kind dan op in kan pluggen zijn ook een mogelijkheid. Soms is het puur informatie doorgeven over de behoeften van het kindje waar je als ouders op kan letten. 

Door wat ik meegenomen heb vanuit andere levens ben ik super gevoelig voor de aanwezigheid en staat van zijn van mensen en andere bewustzijnsvormen. Dat geeft mij alle informatie die ik nodig heb. Hiermee kan ik plaatsen wanneer er iets niet in balans is vanuit een mentale, emotionele, fysieke of spirituele oorsprong. Wanneer er iets niet helemaal harmonisch is ga ik daar dus mee aan de slag. Dit werk doe ik al sinds 2014 in mijn praktijk – Shyam. 

Los van consulten op het gebied van gezondheid, coaching en spiritualiteit heb ik nog heel wat andere diensten ontwikkeld om aan te sluiten op behoeftes die ik in mijn kinderjaren zelf had. Zo is het mogelijk om met jullie woning te werken zodat het een ware tempel kan zijn voor jullie gezin. Daarbij is een huisreiniging de basis van mijn werk. Daarnaast creëer ik de energetische structuren die nodig zijn om het huis ook hoog in energie te laten blijven. 

Ook werk ik met kristallen, en voor de liefhebber zelfs met kristallen schedels of andere vormen, die jullie als spirituele kracht voorwerpen op je reis kunnen ondersteunen. Deze kracht voorwerpen maak ik in afstemming tot verschillende doeleinden. Zo kunnen ze de tempel energie in huis ondersteunen of op jullie individuele bewustzijnsprocessen en levensambities werken. Ook voor een pasgeboren of aankomend kindje kan ik een of meerdere kracht voorwerpen maken. Deze kracht voorwerpen bevatten de informatie en energie die het kindje nodig heeft in dit leven. 

Maud Fernhout Phototgraphy www.maudfernhout.com

Werkwijze

Misschien maakt deze tekst dat je helemaal staat te trappelen of voel je dat er nu wel een hele hoop op je afkomt. In beiden gevallen betekent dit dat er misschien iets is wat wij samen te doen hebben. Ik ben heel precies en beschermend tegenover de mensen met wie ik samen dit proces aan ga. Ik zal dus altijd op een manier te werk gaan die het meest eenvoudig is voor jou/jullie. Ook let ik daarbij heel bewust op het tempo zodat je niet totaal overweldigd of overprikkeld wordt van ons contact of het werk dat we doen. 

Daarnaast vind ik zuiverheid heel belangrijk. Dat betekent dat ik te alle tijden zo transparant mogelijk ben. Ik houd daarom ook een oogje in het zeil op andere lagen zodat multidimensionale wezens met minder prettige intenties op afstand blijven. Tegelijkertijd ben ik door mijn aanwezigheid in deze lagen ook aan het werk voor ons proces. Soms kan het dus zijn dat je in ons contact al wat voelt opbouwen in de dagen voor we elkaar gaan zien. In ons contact ga ik jullie een heleboel laten zien over hoe alles voor mij werkt. Zo gaat het namelijk hoogst waarschijnlijk ook deels voor jullie kindje(s) werken. Grote kans dat je er zelf ook heel veel uit kan herkennen, jullie kindje kiest jullie niet voor niets uit natuurlijk!