Ik ben Jari Fontijn – Shyam

Ik ben Jari Fontijn

Ik ben Jari Fontijn

Ik ben Jari Fontijn en ik ben een heler. Daar ben ik mij van jongs af aan al bewust van. Dit is ook de rede dat ik me vanaf 12 jarige leeftijd spiritueel ben gaan ontwikkelen. Ik ging vanaf dat moment aan de slag met meditatie, Reiki en tarot. Zo heb ik een manier gevonden om mijn hoog sensitiviteit als kracht in te zetten.

In 2014 ben ik Shyam, mijn praktijk, gestart. Daarvoor heb ik in datzelfde jaar een opleiding tot Healing Arts Therapeut afgerond. Ook heb ik mij de informatie van verschillende healing modaliteiten en coaching gerelateerde technieken eigen gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: systeem opstellingen, verschillende meditatie oefeningen, tarot legging en healing.

Van huis uit ben ik daarnaast opgegroeid met bio resonantie. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een apparaat dat de frequenties in het lichaam meet en vergelijkt met een database. Zo wordt ziekte of balans in het lichaam vastgesteld en kan waar nodig de balans hersteld worden. Hierdoor heb ik een grote kennis over de biologische samenstelling van het lichaam. Met gebruik van kruiden, vitamine en mineraal supplementen help ik zo het fysieke lichaam zichzelf te genezen. Daarnaast geef ik ook advies over voeding en een gezonde levensstijl.

Ik ben Jari Fontijn

Holistische genezing; spiritueel, emotioneel en fysiek

Het is belangrijk om een aantal dingen mee te nemen om een blijvende verbetering mogelijk te maken. Vanuit ervaring met mijn eigen genezingsprocessen en die van anderen weet ik dat zowel het spiritueel, emotioneel als fysieke gedeelte van een mens belangrijk zijn. Daarom combineer ik coaching (mentaal/emotioneel), energetisch werk (spiritueel) en supplementen (fysiek) om een synergetische helend effect te creëren. Lees meer over de manier waarop ik dat combineer bij Consultatie.

Ik ben Jari Fontijn en ik nodig je van harte uit om een keer langs te komen in mijn praktijk. Heb je nog vragen of zou je het fijn vinden om eerst even kennis te maken? Neem dan contact met mij op.

Disclaimer / Terms & Conditions