Huis Energetisch Reinigen

Shyam bezoekt in heel Nederland

Heb jij al eens je huis energetisch laten reinigen? Shyam biedt het energetisch reinigen van je huis aan. Ook werk ik met belangrijke fundamenten die ervoor zorgen dat je langer van deze energetische huis reiniging kan nagenieten. Om een blijvende verandering te laten plaatsvinden verwijder ik eerst zware energieën en negatieve entiteiten. Vervolgens werk ik ook met de energetische structuur van het huis. Dit maakt toekomstige huis reinigingen minder snel noodzakelijk waardoor jij een veilige rustplaats hebt waar je niet meer naar hoeft om te kijken.

Vanuit mijn ervaring met het energetisch huis reinigen werk ik ook met de energetische grenzen van je huis. Het is niet vanzelfsprekend dat ieder huis energetisch beschermd is tegen energieën of entiteiten die er niet horen. Dat kan door een aantal dingen komen. De buurt waar het huis in staat, vorige bewoners maar ook heftige en emotionele gebeurtenissen hebben hier invloed op. Daardoor raakt de energie van het huis uit balans en ontstaan er gaten in de gezonde grenzen van het huis. Bij een nieuw huis kan het ook gebeuren dat de energetische grenzen niet volledig gevormd of functioneel zijn.

Energetisch huis reinigen

Laat jouw huis energetisch reinigen

Het doen van een energetische huis reiniging is een manier om met een schone lei te beginnen. In vele gevallen is één keer reinigen voldoende om een fundamentele balans te creëren in jouw huis. Het is dan alsof je op de reset knop drukt. Wanneer er een sterke energetische indruk is kunnen er meerdere reinigingen nodig zijn om door alle lagen heen te werken.

Ik geef na een reiniging een aanbeveling over het plaatsen van een set kristallen. Deze set van kristallen helpt de energetische grenzen van het huis te bewaken en de energie hoog te houden. Zo kunnen de bewoners genieten van een positieve energie die hen helpt tot rust te komen en weer op te laden. Dat maakt het vele malen gemakkelijker om met een optimistische mindset de wereld tegemoet te treden. Juist in tijden van crisis kan dit de doorslag geven om niet overspannen of overprikkeld te raken. Met zorg stel ik deze set voor jou en de andere bewoners samen om perfect afgestemde ondersteuning te kunnen bieden.

huis energetisch reinigen

Ervaren coach en healer

Wanneer jij je huis energetisch te laat reinigen kan het ook belangrijk zijn om een gezondheid consult voor jezelf in te plannen. De energetische onbalans in een huis heeft namelijk altijd invloed om de bewoners die er in leven. Met een healing breng je jouw lichaam weer helemaal in balans, klaar voor de nieuwe start in je nieuwe huis. Ik kan je ook helpen beter te vertrouwen op wat je intuïtie te vertellen heeft. Zo kan je zelf ook voelen wat je huis nodig heeft wanneer het een stoot krijgt op zijn energetische grenzen.

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik geef je graag meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van het energetisch reinigen van je huis.