Huis Energetisch Reinigen

Je huis energetisch reinigen balanceert energie en laat deze overvloedig stromen, hiervoor kom ik bij jouw thuis langs. Op die manier kan ik door de ruimte(s) heen lopen en met jou samen zitten om jouw wensen te bespreken. Ook kan ik daardoor een gevoel krijgen voor de buurt en het land waarop jouw woning gebouwd is. Met al deze informatie kan ik de zuivering van het huis doen en jou gelijk teruggeven wat ik heb opgemerkt. Tijdens de energetische huis reiniging houd ik mij ook bezig met het land en de buurt. Hierdoor gaat de zuivering een blijvende verandering maken en hoef ik niet binnen 2-3 maanden terug te komen voor herstel.

Energetisch huis reinigen

Wat gaat het doen als je een huis energetisch laat reinigen?

Wanneer de feng shui in je huis sterk is zal jij je energiek, gelukkig en stevig voelen. Dit betekent dat de energie gebalanceerd en overvloedig in je huis stroomt. Alle bewoners worden op die manier gevoed en ondersteund waardoor je op alle gebieden in je leven overvloed aantrekt. Denk daarbij aan liefde met je familie, vrienden en partner(s?), maar ook aan je carrière, passies en financiële situatie.

Voor de meeste mensen is het moeilijk om erachter te komen of een huisreiniging nodig of van toegevoegde waarde is. Hieronder vindt je een lijst van klachten die veroorzaakt kunnen worden door een verstoorde feng shui:

  • Slecht slapen: Kort, onrustig of met veel momenten van wakker worden tijdens de nachtrust.
  • Ziekte: Chronisch, nooit volledig 100% fit kunnen zijn of vaak ziek zijn. Denk ook aan plotselinge ziekte na een verbouwing of aanbouw.
  • Niet tot rust kunnen komen: Ont-stressen is in deze tijd heel belangrijk voor lichamelijke gezondheid en algehele staat van welzijn.
  • Je niet thuis voelen en/of het verlangen om te verhuizen (misschien zelfs naar een andere stad).
  • Je onprettig voelen in bepaalde ruimtes of plekken in je huis.
  • Je storen aan (het geluid van) de buren.

Tijdens een energetische huis reiniging ga ik op zoek naar de plekken waar de energie in de ruimte(s) uit balans is. Voorbeelden daarvan kunnen energie lekken, blokkades of zware energieën zijn. Ook is het mogelijk dat een invloed van buitenaf de gezonde stroming in je huis verstoord. Daarbij kan je denken aan straling (wifi, telefoon, zendmasten en aardstralen), mensen (buren, buurt en vorige of huidige bewoners) of belasting van entiteiten. Wanneer ik deze onbalans signaleer los ik die op en herstel ik zo de natuurlijke stroom.

Reinigen en dan?

Tijdens het reinigen kom ik verschillende dingen tegen. Problemen van buitenaf kan ik benoemen en vaak gemakkelijk permanent verhelpen. Daarbij geef ik advies over het plaatsen van kristallen om de herstelde energiestroom te waarborgen. Het kan zijn dat gebeurtenissen buiten jouw controle invloed hebben op de bewoners en daarmee de energie in je huis. Daarvoor bied ik coaching en healing aan die jouw transformatie op deze gebieden kunnen begeleiden naar een positiever leven.

huis energetisch reinigen

Een huisreiniging voor een woonplaats waar slechts 1 gezin woont is vaak met 1 huisreiniging compleet. In een huis met meerdere huisgenoten (waarbij er zich dus verschillende levens kruisen) is het over het algemeen zo dat je een huisreiniging per persoon moet rekenen. De energetische belasting is namelijk hoger wanneer ieder een eigen leven leidt dat niet volledig afgestemd is op elkaar zoals in een relatie/gezin.

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik geef je graag meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van het energetisch reinigen van je huis.