Het Leven

Na De Geboorte begint het leven samen met jullie nieuwe kindje. Jullie hebben waarschijnlijk al genoeg familie en vrienden over de vloer gehad. Ook zijn jullie nu al een beetje gewend aan de nieuwe gezinssamenstelling.

Nu de eerste wervelstorm voorbij is kan het zijn dat er ineens nieuwe dingen boven water komen. Misschien is het enorm wennen aan het ouderschap en de bijbehorende levens veranderingen. Of misschien worden jullie persoonlijk uitgedaagd door het leven dat jullie wereld heeft veranderd. Dat is helemaal normaal, iedereen moet wennen aan dit soort grote veranderingen. Maar misschien kunnen jullie als ouders wat hulp gebruiken om weer een nieuw normaal te vinden. Zo blijven jullie niet uitgeput achter de feiten aan lopen maar kunnen jullie vol energie verder met het leven.

Het kan ook zo zijn dat jullie nieuwe kindje moeite heeft met bepaalde fases van ontwikkeling in hun leven. Misschien weten jullie niet precies wat jullie kunnen doen om het te ondersteunen met de snelle veranderingen die het doorgaat. Het kan ook voorkomen dat jullie een ouder kindje hebben dat moet wennen aan het nieuwe kindje in jullie leven. In dit geval kan ik helpen met het signaleren waar er misschien een te kort of een overschot is. Dat wat het kindje probeert aan te geven zonder er de woorden voor te hebben.

Daarnaast is het ook mogelijk om in deze fase op verschillende momenten te kijken naar ondersteuning voor het kindje zelf. Het is in een familiesamenstelling soms moeilijk om de verbinding te houden met hun eigen bron van kracht. Daar kunnen bepaalde kristallen of speciale knuffeltjes mee helpen. Deze voorwerpen help ik af te stemmen op de bron van kracht van het kindje. Op deze manier kan het (bijvoorbeeld tijdens hun slaap) gemakkelijk weer opladen in deze energie.

Deze kracht voorwerpen kunnen ook gemaakt worden voor jullie als ouders. Dit kan helpen ter ondersteuning in jullie groei proces als individu of als gezin. Een extra afstemming gejouw bron van kracht is nooit verkeerd!

het leven

De start van het leven in de nieuwe samenstelling, praktisch.

De ondersteuning in jullie gezin kan het gemakkelijkst plaats vinden in Consult vorm. In sommige situaties is het fijn als ik dat in jullie thuis situatie doe. Dit geeft namelijk extra veiligheid voor het kindje en is misschien ook fijn voor jullie als ouders. Hier breng ik extra reiskosten voor in rekening. De basis van een consult is €85,- per persoon. In de eerste negen maanden werk ik zowel met kind en moeder als er een hulpvraag voor een van de twee is. Dit komt omdat beiden dan nog deels een enkel systeem vormen. Dit wordt dus ook als 1 consult gerekend.

Voor het maken en uitkiezen van kristallen, knuffeltjes en/of krachtvoorwerpen start ik met een prijs van €65,-. Hiervoor bespreken we samen wat er nodig is en welke budget daarbij past. Het is ook mogelijk om een aantal bestellingen tegelijkertijd te doen. Bijvoorbeeld eentje voor jullie kindje en eentje voor jou en je partner. Kijk voor meer informatie hierover bij Spirituele Diensten.