Healing Utrecht

Healing in Utrecht door Shyam

Bij Shyam ben je van harte welkom als je kennis wilt maken met healing in Utrecht. Met healing zorgen we ervoor dat de energie in jouw lichaam beter kan doorstromen en in balans komt. Bijvoorbeeld na een intense gebeurtenis, tijdens een herstel of na een medische ingreep of impact. Het lichaam kan zich op deze manier optimaal herstellen zodat jij je weer snel goed en in balans voelt.

Voor healing in Utrecht sta ik dan ook graag voor je klaar. Je leven loopt misschien niet altijd zoals je van tevoren had gepland. Onverwachte gebeurtenissen of ingrijpende factoren van buitenaf kunnen je behoorlijk van je stuk brengen. Al deze gebeurtenissen hebben hun eigen emotie en energie. Ook deze worden in je lichaam opgeslagen en kunnen daar op den duur voor de nodige mentale blokkades zorgen. Maar, ook op lichamelijk vlak kunnen we uit balans gebracht worden.

Hierbij kun je denken aan het ondergaan van een medische ingreep na een trauma of het herstel na een operatie. Ons lichaam kan juist op dat moment wel wat extra hulp gebruiken. Als het ware is het elektromagnetische veld in je lichaam in verstoring gebracht. Om op de juiste manier aan je herstel te kunnen werken, is het juist van belang dat deze in uitstekend evenwicht is.

Healing Utrecht

Healing omgeving Utrecht

Aan de hand van healing in Utrecht zorgen we ervoor dat zowel emoties als lichaam weer in balans komen. Dit heeft een positieve invloed op jouw gesteldheid, maar natuurlijk ook op het genezingsproces dat je ondergaat. Als spirituele coach in Utrecht voorzie ik je dan ook graag van de ondersteuning die je nodig hebt. Elk lichaam heeft zijn eigen energie dat veel loslaat over jouw lichamelijke en mentale gesteldheid. Om goed te kunnen blijven functioneren, moeten al deze factoren op de juiste manier kunnen samenwerken.

Dit is bijvoorbeeld nodig om te kunnen herstellen na een ziekte of een spannende periode waarin je veel stress hebt ervaren. Deze negatieve energie wordt opgeslagen in je lichaam waar het voor zowel blokkades als een remming in het genezingsproces kan zorgen. Healing in Utrecht voorkomt dit. Samen met jou werk ik toe naar meer bewustzijn en verbinding met jezelf. Daardoor kunnen de energiebanen in je lichaam weer vrijuit stromen waardoor je een diepe rust zult ervaren.

Daarnaast verkrijg je meer inzicht en kun je beter omgaan met negatieve zaken die zich in het verleden hebben afgespeeld. Dit kunnen emoties en angsten zijn, maar natuurlijk ook onverwerkt verdriet. Naast het verstrekken van diverse healing sessies, ben ik ook werkzaam als gezondheidscoach in de omgeving Utrecht. Ik kan je dus altijd van de professionele ondersteuning voorzien die je nodig hebt. Neem vrijblijvend contact met mij op als je meer informatie wenst over healing in Utrecht.