Gezondheidscoach Utrecht

Gezondheidscoach in de omgeving Utrecht

Als gezondheidscoach omgeving Utrecht sta ik graag voor je klaar als je op een meer verantwoorde manier wilt werken aan een gezonder lichaam. Dit kan nodig zijn omdat je te maken hebt met zowel fysieke als mentale problemen. Binnen mijn praktijk werk ik met helende combinaties tussen het lichaam, mineralen en spirituele energie. Zo lever ik een waardevolle bijdrage aan het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam. Niet alleen op lichamelijk, maar zeker ook op psychisch gebied.

Als ervaren gezondheidscoach in Utrecht begeleidt ik je daar graag bij. Ons fit en vitaal voelen is niet altijd vanzelfsprekend. Zo kan het voorkomen dat we ons verkouden of grieperig voelen. Gelukkig is dit een normale reactie van het lichaam om virussen en bacteriën uit ons lichaam te kunnen weren. Maar wat als jouw gezondheidsklachten van chronische aard zijn? In dat geval wordt de oplossing in de meeste gevallen gezocht in medicijngebruik. We gaan er vanuit dat de klachten dan vanzelf verdwijnen.

Toch is dit niet altijd de oplossing. Vaak keren de klachten terug en blijken ze een volgende keer een stuk moeilijker te bestrijden. In veel gevallen komt dit omdat het lichaam zowel fysiek als mentaal uit balans is. Onze energiebanen zijn verstoord geraakt door negatieve invloeden van buitenaf. Dit kan langdurige pijn zijn, maar ook een ophoping van spanningen, stress of andere trauma’s. In dat geval sta ik als gezondheidscoach in Utrecht graag voor je klaar.

Gezondheidscoach Utrecht

Professionele gezondheidscoach in Utrecht

Als spirituele coach in Utrecht werk ik veel vanuit bewustzijn en verbinding. Op deze manier kom je namelijk in contact met je lichaam en leer je luisteren naar wat goed voor je is. Als het ware leer je weer vertrouwen op je intuïtie en kun je meer overwogen beslissingen maken. Dat geldt ook op het gebied van je gezondheid. Daarnaast laat ik je als gezondheidscoach in Utrecht zien hoe mijn begeleiding je van de juiste ondersteuning voorziet tijdens het genezingsproces.

Natuurlijk maak ik daarbij gebruik van zuivere kruiden, vitaminen en bouwstoffen welke geheel worden afgestemd op de behoefte van jouw lichaam. In combinatie met healing in Utrecht kunnen we samen toewerken naar persoonlijke groei én genezing. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je hinder ondervindt van lichamelijke of mentale klachten. Als coach zorg ik er tevens voor dat jij meer bewustwording kunt creëren voor jezelf.

Dat maakt je zowel mentaal, emotioneel als lichamelijk sterker en ondersteunen het genezingsproces. Als je op zoek bent naar een gezondheidscoach in de omgeving Utrecht sta ik dan ook graag voor
je klaar. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. Ik informeer je graag over de uitgebreide mogelijkheden.