Fucking Spiritueel

‘Fucking Spiritueel’ is een platform gecreëerd door Valerie Elise (Volva) en Jari Fontijn. Deze samenwerking komt voort uit de gezamenlijke wens om een methode te bieden die spiritualiteit en het dagelijkse leven in de maatschappij samenbrengt

Wij vinden het van essentieel belang dat de gevoelige, hoogbegaafde, helderziende, zachtaardige (of hoe je ook maar wil labelen) zielen in onze samenleving nu eindelijk lekker hun draai kunnen vinden en datgene kunnen gaan neerzetten waar hun hart sneller van gaat kloppen!

– Wat wil jij nou écht? – Hoe ga je dat bereiken zonder jezelf te verliezen in de praktische rompslomp van het systeem? – Hoe zorg je dat je geen burn-out krijgt? – Hoe kom je door die angst heen en ga je toch naar buiten, naar dat festival waar je niemand kent? – Hoe kom je zo moe en wat kan je eraan doen? – En ga zo maar door met de thema’s waar velen dagelijks tegenaan lopen.

Wat ons opvalt is dat er weinig ècht effectieve methodes beschikbaar zijn voor deze mensen om mee te werken. Het is vaak het één óf het ander. Heel praktisch, of heel etherisch.

Wij brengen ze samen, in een sfeer van vertrouwen en humor waarin je je veilig en toch uitgedaagd kan voelen.

Tijd om de rust en sereniteit van (bijv.) meditatie en visualisatie samen te brengen met het gevoel van een stevige bodem onder je voeten, met nuttige informatie en praktische tools waar je na de workshop direct mee aan de slag kan.

Knallen met die Hooggevoeligheid!