De Geboorte

Op weg naar de geboorte. Misschien vind je het idee van de bevalling super spannend. Of misschien kijk je er juist enorm naar uit jullie kindje vast te kunnen houden! Hoe dan ook is dit een belangrijk moment.

Vanaf de eerste weeën gaat het ineens heel snel. Daarom is het fijn om van te voren al goed uitgedacht te hebben hoe jullie de geboorte willen laten plaatsvinden. Willen jullie het thuis doen, in een geboortehuis of in het ziekenhuis? Willen jullie misschien een bevalbad? De juiste setting kiezen voor jullie situatie kan heel veel rust geven en daar wil ik graag bij helpen.

Tijdens de geboorte gebeurt er fysiek en instinctief veel. Gelukkig hebben we voor al deze onderdelen de juiste steun in de geboortezorg. We vergeten soms wel dat er ook op energetisch en emotioneel gebied belangrijke dingen aan de gang zijn. Daarvoor heb ik een aantal diensten ontwikkeld.

Zo is het heel fijn om een ‘Safe Space’ te hebben. Of je nu in het ziekenhuis of in je eigen slaapkamer bevalt. Het is belangrijk dat er geen onnodige energie lekken of wezens zijn die niet het beste met jullie voor hebben. Deze veilige ruimte kan ik helpen creëren zodat jullie je echt helemaal over kunnen geven aan de geboorte. Ook is jullie kindje in deze ruimte gelijk beschermd als het geboren is.

Daarnaast kan het ook heel fijn zijn om de ervaring van de bevalling te helen in de moeder. Dit hersteld gelijk de energetische balans waardoor het fysieke en emotionele herstel na deze ervaring veel gemakkelijker is. Ook voor het kindje is de geboorte een heel proces, het is een enorme transitie. Het helen van die transitie en het eventuele trauma wat daarbij is ontstaan kan ik ook ondersteunen. Hiermee kunnen veel van de eerste spannende mijlpalen waar het kindje doorheen gaat veel gemakkelijker en sneller plaatsvinden.

Misschien vinden jullie het ook wel fijn om deze Geboortebubbel nog wat langer uit te rekken. Zo is er echt een enorm voordeel als jullie de eerste week nemen om te settelen als nieuw/uitgebreid gezinnetje. Dat creëert een hele fijne stabiliteit waar jullie later de vruchten van blijven plukken. Ook bij dit proces biedt ik graag mijn hulp aan.

de geboorte

Praktisch rondom de geboorte

Voor het behouden van de Safe Space tijdens de bevalling (hoe lang die ook duurt) vraag ik €240,-. Ik ben er zelf niet fysiek bij, dus het is handig als ik weet waar jullie gaan bevallen. Mocht het zijn dat die locatie veranderd tijdens de bevalling dan mag je mij een heads-up geven. Ik beweeg de Safe Space gewoon met jullie mee.

De individuele helingen van moeder of kind voor de ervaring van de bevalling of geboorte kunnen op twee manieren. Het gemakkelijkst is misschien het werken van een afstand. Dit kan een aantal uurtjes na de geboorte gelijk plaats vinden. Toch kan het ook fijn zijn als ik in plaats daarvan langs kom in de eerste 2-3 dagen na de bevalling. Dat zou zeker fijn zijn voor het kindje om zich nog extra welkom te voelen na hun transitie. Het is natuurlijk ook mogelijk om beiden te doen. Voor de heling van een afstand of bij jullie thuis vraag ik €85,- per persoon per consult. Daarnaast breng ik reiskosten in rekening als dat van toepassing is.

Als laatste is er nog de Geboortebubbel die ik vanaf de geboorte een week lang ondersteun. Dit is een speciaal ontwikkelde en afgestemde Energy Support voor jullie nieuwe gezinnetje. Voor de combinatie van vader, moeder en kind vraag ik €384,-. Hebben jullie nog een ouder kindje? Het is heel fijn om dit kindje hierin ook mee te nemen zodat het kan wennen aan de nieuwe gezinssamenstelling. Voor elk kindje dat er nog extra bij komt vraag ik €40,-.