Creatie van een zelfregulerend energiesysteem

Creatie van een zelfregulerend energiesysteem, het boek.

Het boek ‘Creatie van een zelfregulerend energiesysteem’ ben ik gaan schrijven om mijn kennis te bundelen. Ik zie om mij heen namelijk heel veel mensen aan de slag gaan met energiewerk. Dat is misschien niet heel gek omdat ik op dat gebied zelf ook mijn interesse heb liggen. Toch zie ik dat dit werk niet altijd met evenveel bewustzijn gebeurd.

Zelf was ik in het begin van mijn spirituele ontwikkeling ook erg zoekende. Hoe werkt energie? Wat zijn de onderliggende principes en regels? Ik heb ontelbaar veel uren op het internet rondgekeken en boeken doorgespit. Dat heeft mij veel geleerd, maar het was echt een zoektocht. Zelfs met al deze informatie was het voor mij toch nog erg onduidelijk allemaal. Het leek alsof niemand me echt kon uitleggen hoe het allemaal echt in elkaar steekt.

Dit is het boek dat ik mezelf toe had gewenst bij de start van mijn pad.

Hoe werkt manifestatie? Wat gebeurd er dan op de achtergrond en waar kan het mis gaan? Hoe worden commando’s gebruikt? Wat betekent het om te pendelen? Welke energie kan ik het beste inzetten en hoe doe ik dat überhaupt, mijn energie gebruiken?

Al dit soort vragen ga ik aan de hand van mijn ervaring zo helder mogelijk uiteenzetten. Daarmee worden processen die met energie te maken hebben zoals manifestatie, healing, pendelen etc. ineens een stuk begrijpelijker. Ik hoop dat dit boek je kan inspireren om een dieper begrip te krijgen van je eigen energiesysteem en energetisch werk.

Waar gaat het over?

Tijdens de ascensie van je bewustzijn en je wezen ga je steeds weer de confrontatie aan met jezelf. Door hogere lichtfrequenties te aarden moet je de schaduwdelen van jezelf in de ogen kijken en transmuteren. Om een hogere waarheid te kunnen omarmen moet je voorbij je eigen kennis van de werkelijkheid open staan om je te laten inspireren door nieuwe ervaringen en manieren van denken, en moet je jezelf afstemmen op die informatie om hem te kunnen integreren tot een nieuw perspectief van de werkelijkheid. Om de verschillende lagen van je wezen te kunnen ondersteunen tijdens het proces van ascensie in het verhogen van je frequentie en bewustzijn moet je steeds blijven vernieuwen en innoveren met je energiesysteem. Vernieuwende energieën mag je in dit proces gronden. Met nieuwe informatie mag je jouw bewustzijn verbreden. Laat je inspireren tot nieuwe manieren van werken met energie.

Bij de creatie van een zelfregulerend energiesysteem ontstaat er in jou een combinatie van bewustzijn, ervaring en energie. Dit zorgt ervoor dat zware en negatieve energie in jezelf en om je heen als vanzelf losgelaten en getransmuteerd wordt. Jij kan zo in je Bron van Kracht blijven. Dat laat mensen, situaties en energieën die niet met jou resoneren je leven passeren. Wanneer je er, bewust of onbewust, voor kiest om wel een wervelstorm van mensen, energieën of situaties in te stappen die een uitdaging vormen, zorgt de creatie van een zelfregulerend energiesysteem ervoor dat je helder afgestemd blijf op jouw innerlijk weten. Zo heb jij altijd de vrijheid om authentiek met een situatie om te gaan. Zo hoef jij jezelf niet mee te laten slepen als een blaadje in de wind. Ook herstel je hierdoor veel sneller jouw energie niveau en verwerk je jouw ervaring gemakkelijker. Dit komt omdat je bewust aanwezig kan blijven tijdens aangrijpende gebeurtenissen.  

Kortom is dit boek een handleiding om je eigen krachtbron weer te vinden en te verankeren in jezelf. Om heerlijk je eigen weg te belopen met de tools om moeiteloos het leven door te kunnen. Om zo weer een stap dichterbij te komen bij jouw doel hier op aarde. Spelenderwijs ga je de wetten van energie beter begrijpen en als vanzelfsprekend op een natuurlijke manier inzetten. Tegelijkertijd ga je de intelligentie van je energiesysteem trainen zodat het steeds beter zichzelf in evenwicht kan houden. Laat jezelf tijdens het lezen van dit boek inspireren en ga aan de slag met dat wat past in jouw leven. Ontdek de kracht die in jou verborgen zit!

Begin met lezen!

Het eerste gedeelte van de Creatie van een zelfregulerend energiesysteem gaat over het Werken met Commando’s.