Contact

contact

Voel je vrij om contact op te nemen! Dat is echt de samenvatting van het hele verhaal. Soms is alleen al even elkaars stemgeluid horen voldoende om vertrouwen op te bouwen. Dus voel je alsjeblieft niet bezwaard om even van jezelf te laten horen. Daarnaast hoef je ook je verhaal niet al klaar te hebben. Een simpele introductie als “Ik zag je website en heb je gebeld.” is al voldoende!

Wil je op korte termijn een afspraak maken dan nodig ik je uit te bellen of een bericht te sturen via sms of whatsapp. Korte termijn mag en kan in sommige gevallen nog gaan over een afspraak diezelfde dag als dat toevallig past in mijn planning.

Nazorg

Vragen vooraf of na afloop van ons samenzijn zijn belangrijk voor mij. Daarom wil ik mobiel en via email bereikbaar zijn wanneer dat nodig is. Voor een uitgebreidere vraag is email meestal handiger omdat je dan nog de kans hebt om iets terug te lezen. Vragen of problemen die op komen na een consult mogen dus altijd nog even opgebracht worden. Dit mag per telefoon, appjes of belletjes, of email.

Houd er rekening mee dat ik in het geval van diepgaande vervolg vragen zal adviseren om een afspraak te maken voor een consultatie. Zo behoud ik de kwaliteit van mijn ondersteuning voor jouw proces.

Contact gegevens

Mobiel: +31 (0)642283204
Email: shyam@jarifontijn.com
Praktijk adres Utrecht: Haverstraat 4A, Utrecht

Disclaimer / Terms & Conditions