Contact

Vragen vooraf of na afloop van ons samenzijn zijn belangrijk voor mij. Daarom wil ik mobiel en via email bereikbaar zijn wanneer dat nodig is. Voor een uitgebreidere vraag is email meestal handiger omdat je dan nog de kans hebt om iets terug te lezen. Wil je op korte termijn een afspraak maken dan nodig ik je uit te bellen of een bericht te sturen via sms of whatsapp. Korte termijn mag en kan in sommige gevallen nog gaan over een afspraak diezelfde dag als dat toevallig past in mijn planning.

Wat kan er ook vanaf een afstand?
Wat betreft een consult op afstand kan ik een Energie Healing op die manier mogelijk maken. Andere consult vormen doe ik face-to-face, waarbij het in sommige gevallen mogelijk is om in overleg een reis te maken naar een locatie van jouw keuze. Voor het werken met een ruimte kom ik ook bij jou langs op locatie.

Zoals gezegd vind ik nazorg belangrijk. Dat betekent dat vragen of problemen die op komen na een consult altijd nog even opgebracht mogen worden. Dit mag per telefoon, appjes of belletjes, of email. Houd er rekening mee dat ik in het geval van diepgaande vervolg vragen zal adviseren om een afspraak te maken voor een consult. Dit om mijzelf in bescherming te nemen, maar ook om de kwaliteit van ondersteuning voor jouw proces te waarborgen.

Telefoon: +31642283204
Email: shyam@jarifontijn.com
Praktijk: Haverstraat 4A, Utrecht

Disclaimer / Terms & Conditions