Contact

Afspraken op korte termijn

Wil je op korte termijn een afspraak maken dan nodig ik je uit te bellen of een bericht te sturen via sms of whatsapp. Korte termijn mag en kan in sommige gevallen nog gaan over een afspraak diezelfde dag als dat toevallig past in mijn planning.

Wat kan er ook vanaf een afstand?

Wat betreft consultatie op afstand is er heel veel mogelijk. Alleen voor het werken met een ruimte zoals bij een huisreiniging kom ik langs op locatie. Voor alle andere consult vormen kunnen we ook een afspraak maken via Skype.

Nazorg

Vragen vooraf of na afloop van ons samenzijn zijn belangrijk voor mij. Daarom wil ik mobiel en via email bereikbaar zijn wanneer dat nodig is. Voor een uitgebreidere vraag is email meestal handiger omdat je dan nog de kans hebt om iets terug te lezen. Vragen of problemen die op komen na een consult mogen dus altijd nog even opgebracht worden. Dit mag per telefoon, appjes of belletjes, of email.

Houd er rekening mee dat ik in het geval van diepgaande vervolg vragen zal adviseren om een afspraak te maken voor een consultatie. Dit om mijzelf in bescherming te nemen, maar ook om de kwaliteit van mijn ondersteuning voor jouw proces te waarborgen.

Contact

Mobiel: +31 (0)642283204
Email: shyam@jarifontijn.com
Praktijk Utrecht: Haverstraat 4A, Utrecht
Skype adres: +31642283204

Disclaimer / Terms & Conditions