Consultatie

consultatie Jari Fontijn

Tijdens een consultatie help ik jouw doelen helder te krijgen alvorens samen in het genezingsproces te duiken. Mijn doel is om jou te helpen een duidelijk idee te krijgen van wat het is dat je nodig hebt. Ook wil ik jou de inzichten, inspiratie en handvaten geven om de veranderingen te maken die jij nodig hebt.

Consultatie

Aan het begin van een consultatie stellen we als eerste vast wat je hulpvraag is. Aan de hand daarvan ga ik een algemene test afnemen of gaan we gelijk aan de slag. D.m.v. de algemene test krijg ik een compleet beeld van jouw situatie. Zo krijg ik inzicht op jouw fysieke, mentaal-emotionele en spirituele gezondheid en waar deze uit balans is.

Gezondheidsadvies

Wanneer je de focus wilt leggen op een specifieke gezondheidsvraag neem ik de algemene test af. Zo vind ik uit waar je lichaam uit balans is en wat het op dit moment nodig heeft. In vele gevallen adviseer ik een combinatie van dieet veranderingen en supplementen om je lichaam te helpen zichzelf te helen.

Vrijwel altijd biedt coaching en healing een synergetische versterking van jouw genezingsproces. Waar nodig zal ik daarom ook meditatie, coachingsoefeningen en healing ter ondersteuning toepassen. Op die manier geven we de intrinsieke helende intelligentie van je lichaam een kick-start.

Ik werk daarnaast ook met een apparaat dat de bloedtoevoer in je kleine haarvaten stimuleert (Bemer). Omdat dit apparaat op de bloedsomloop werkt heeft het effect op een veelvoud van processen in het lichaam. Zo is het behulpzaam bij o.a.: Ontgifting. Het helen van (acuut) fysiek trauma. Het verhelpen van chronische pijn, ziekte en vermoeidheid.

Gezondheidscoach Utrecht

Coaching

Alle heling vind plaats op verschillende niveaus tegelijkertijd. Het veranderen van je perspectief en het verkrijgen van nieuwe inzichten zijn een absolute noodzaak wanneer je blijvende veranderingen teweeg wilt brengen. Door technieken als systeem opstellingen in te zetten wordt jij je bewust van wat je voelt en denkt. Alleen met zo’n inzicht kan je aanpassingen maken in jouw denken en doen.

Tijdens een consultatie creëer ik veiligheid door een gelijkwaardige gespreksvorm te gebruiken i.p.v. informatie te verstrekken vanuit een autoritaire positie. Dit helpt niet alleen om de helderheid en praktische handvatten te krijgen waar jij naar op zoek bent. Het brengt jou tegelijkertijd ook dichterbij een natuurlijkere manier van een emotionele uitwisseling te komen. Dit betekent dat terwijl we leren over en werken naar ons eerder gestelde doel, jij tegelijkertijd ook jezelf traint om (nog) authentieker en onvoorwaardelijker te communiceren in jouw relaties.

Healing Utrecht

Healing

Energie en multidimensionaliteit hebben beiden een grote invloed op een helingsproces. Tijdens een energie healing werk ik met de verschillende lagen van jouw wezen via je energieveld. Deze lagen komen overeen met het mentaal-emotionele, energetische en/of fysieke trauma in je systeem. Het komt bij zwaarder of zichzelf herhalend trauma ook voor dat deze energetische indrukken hun oorsprong vinden in andere levens. Deze energetische indrukken blijven zichzelf dan manifesteren tot het geheeld kan worden in dit leven.

In vele gevallen werkt een energetische healing op het onderbewuste of bovenbewuste niveau. Toch is het belangrijk dat het in het wakkere bewustzijn wordt gebracht om blijvende verandering mogelijk te maken. Een van de manieren die ik hierbij toepas is het vertellen van verhalen. Sommige van deze verhalen komen vanuit mijn eigen ervaring. Meestal zijn ze echter direct geïnspireerd door wat ik zie terwijl ik met jouw energie systeem en jouw multidimensionaliteit werk. Om je meer bewustzijn te geven op wat er gebeurd is geef ik soms ook affirmaties aan je mee. Die affirmaties belichamen de essentie van waar ik aan gewerkt heb bij jou.

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken alleen voor een healing. Tijdens een eerste consultatie zal ik dan evengoed de algemene test met je afnemen. Na het eerste consult zullen de volgende afspraken minder lang duren. Ook is het mogelijk dat ik nog advies geef over supplementen die passen bij het proces waar je doorheen gaat. Je kan zowel een healing als een healing op afstand boeken.

Tarot consultatie
Tarot Reading

Reading

Niet alle kennis en heling is vanuit een persoonlijk perspectief toegankelijk. Soms is het nodig om geïnspireerd te worden door een hogere macht. Tarot of Oracle kaarten zijn een medium dat ik gebruik om Spirit uit te nodigen om mijn gedachten en zintuigen te leiden. Deze kaarten belichamen de energie van Spirit die mij helpt om situaties, mogelijkheden en mensen te duiden. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor alleen een Tarot legging. Naast het tarot gebruik ik ook de pendel en Futhark Runen.

Afgestemde consultatie

Wanneer je een consultatie hebt bij mij zal ik dit afstemmen op jouw hulpvraag of doel. Dat betekent dat niet elk consult hetzelfde is. Ook betekent dit dat ik verschillende technieken en tools gebruik om je te ondersteunen in je proces. De hierboven beschreven werkvormen zal ik dan ook vaak in combinatie toepassen bij een algemeen consult. Op deze manier kan jij op een holistische wijze jouw helingsproces doorgaan. Deze synergie van het werken met je lichaam, hoofd en energiesysteem creëert een stroomversnelling van genezing en bewustwording. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen voor een van deze opties te kiezen.

Aangezien een genezingsproces niet altijd met de klok gelijk gezet kan worden, heb ik geen vaste tijdsduur voor een consultatie. Met een bepaald doel kan ik wel een tijdsindicatie geven. Zo zal gezondheidsadvies en coaching meestal 1,5 uur duren. Hier gebruik ik dan ook meestal een combinatie van verschillende technieken in. Een op zichzelf staande Tarot legging of healing duurt meestal ongeveer 0,5 uur. Kijk voor de bijbehorende prijzen in de Webshop.

Consultatie op afstand

Het is absoluut geen probleem om de verschillende consulten op afstand te doen in plaats van in levende lijve. Met uitzondering van een huisreiniging waar ik fysiek voor aanwezig ben kunnen alle werkzaamheden doorgaan via Skype. Om mij daar te vinden kun je kijken bij Contact.