Tribe Constitution

Elke Tribe heeft zo ook zijn regels. Dit is voor mij niet zo zeer om restricties op te leggen, maar juist om veiligheid, geborgenheid en helderheid te geven. Vanuit deze basis weten we allemaal wat we aan elkaar hebben en komen we niet voor vervelende verrassingen te staan.

De basis voor veiligheid, groei, liefde en vrijheid zijn de voorwaarden die ervoor zorgen dat dit kan ontstaan en onderhouden kan worden.

Basis regels
* De Tribe verbinding is onvoorwaardelijk. Dit betekent voor mij dat iedereen de mogelijkheid heeft om aan te sluiten en het iedereen ook vrij staat om op elk moment deze verbinding los te laten of te veranderen als dat goed voor jou voelt. Wat ik wel vraag is dat de maandelijkse bijdrage de 1ste van de maand overgemaakt wordt. Bij het aanpassen van de afspraak die we hebben gaat die aanpassing dan dus ook pas in per de 1ste van de eerstvolgende maand. 
* Wanneer er aanvullingen zijn op de basis verbinding is het uiteindelijk aan jou of je ze wel of niet gebruikt. Aan het einde van de maand komen de openstaande optionele contactmomenten te vervallen. Plan dus met mij op tijd je contactmomenten in zodat je niet onnodig wat mis loopt, dat zou zonde zijn!
* Draag je een referentie aan? Dan krijg jij het bedrag waarvoor jouw referentie zich aansluit de eerstvolgende maand in korting terug of in de vorm van een gratis upgrade op jouw huidige afspraak. Heb jij nou 5, 6 of misschien wel 7 referenties? Geen probleem, dat is goed voor precies dat getal aan maanden waar jij een korting of gratis upgrade van mag gebruiken. Vergeet niet om jouw referenties jouw naam te laten noemen zodat jij hier lekker van mag mee genieten.