THE RUNE MAGE

Ineens zag ik hem, een magiër met een streng gezicht. Hij had een paarse schijn om zich heen en wereld vol wijsheid scheen uit zijn ogen. Toch voelde hij niet goed. Hij staat hoog op een zwarte, brede en ronde toren. De lucht om hem heen heeft ook een paarse schijn die voelde alsof het ook bij zijn domein(1) hoort. Ik voelde een energie door mijn solar-plexus heen komen die mij voedde. Welk deel van mij voedde deze energie, was het wel voeding? Het zette mij namelijk op scherp en maakte me enigszins nerveus.

Mijn angst voor entiteiten, hun koorden en implantaten ben ik al jaren lang kwijt. Ik grap soms met mijn vergelijking met professor Sneep van de Harry Potter serie. Het duister ken ik, ik weet hoe ik ermee om moet gaan. Hoewel me dat soms cynisch maakt, geeft het me helderheid en kracht in de omgang met dit soort situaties.

Ik weet dat deze magiër mij al jaren voedt, met name als ik in de buurt van mijn ouders kom. Hierbij voel ik ook de link met het trauma van mijn moeder, misschien zelfs wel met het trauma dat zich steeds herhaalt in de hele bloedlijn van mijn moeder. Instinctief zegt iets in mij ‘vecht’, ‘verzet je er tegen en overwin’. Dus dat is wat ik doe, op de best manier die ik tegenwoordig ken.

Ik voel zijn energie en slaag er in om zijn frequentie te polariseren(2) waarbij ik tegelijkertijd gebruik maak van de tientallen symbolen(3) die intuïtief rond mijn handen stromen. Met deze nieuwe energie, gesterkt met deze unieke symbool formatie(4) strek ik mijn handen uit en reik ik om hem heen.

De magiër voelt dat er iets niet goed zit. Hij had zich er niet op voorbereid dat ik uiteindelijk zou terugslaan, of dat ik hem misschien überhaupt na al die jaren zou hebben waar kunnen nemen. Hij vlucht. Ik laat hem niet gaan, improviseer en creëer een barrière waardoor hij gevangen is en mijn aanval niet kan weerstaan. “Refine”(5), roep ik in mijn gedachten uit en langzaam maar zeker voel ik hem zwakker worden. Zijn energie wordt getransformeerd tot een voedende golf van levensenergie die zich naar mij toe verplaatst zoals ik dat gewend ben. Zo weet ik dat ik de juiste formatie heb gevormd.

Ondanks het feit dat ik voel dat deze formatie niet optimaal is, en dat ik hem niet zonder energieverlies kan vernietigen is mij dat om het even. Een vijand die me al jaren de das om doet is eindelijk verslagen.

Nadat zijn ziel en energie vorm getransformeerd zijn blijft zijn skelet over dat ik instinctief in mijn eigen lichaam op neem. Mijn botten jeuken en juichen van plezier. Dat kende ik nog niet, een etherisch wezen dat een skelet achter laat. Eentje die zelfs mijn fysieke lichaam kan voeden. Weer heb ik iets nieuws geleerd. Later na richt ik me op zijn toren, ook die bevat zijn kennis en energie en ook deze maak ik me eigen.

De druk van het energieveld van zwaarte dat ik altijd voelde in mijn ouderlijk huis is weg. Ook voel ik geen negatieve energie die mijn lichaam binnen probeert te dringen. Ik heb rust. Fijn is dat.

 

Woordenlijst en uitleg
  1. Domein: Een persoonlijke krachtplaats. Daar waar jouw energie, jouw magie en jijzelf als wezen het sterkst zijn.
  2. Frequentie polarisatie: Het vinden van de tegenovergestelde frequentie die een bepaalde energie zijn kracht doet verliezen en dus nutteloos maakt.
  3. Symbolen: Het lijkt een beetje op runen en letters. Ze zijn echter pakketjes van energie en informatie met een bepaalde functie. Niet allen van hen kan ik duidelijk waarnemen of uitleggen, maar wanneer nodig zijn bepaalde symbolen aanwezig om de functie te vervullen waar ik ze voor nodig heb.
  4. Formatie: Een op heilige geometrie gebaseerde ordening van symbolen. Wanneer ik van hen gebruik maak versterkt dit hun onderlinge (samen-)werking exponentieel.
  5. Refine: Het is een woord waar voor mij verschillende connotaties mee verbonden zijn. Het is een soort magie, mijn manier die zich door de jaren heen heeft gevormd om entiteiten om te zetten in een positieve energie die mij voedt voornamelijk op zielsniveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.