SESSIE

Kom je bij mij voor een sessie, met wat voor rede dan ook, dan zal ik in eerste instantie altijd naar jouw verhaal luisteren en waar van toepassing respectvolle feedback geven over wat ik waarneem, denk of voel bij jouw verhaal. Ik ga jou uitdagen om helderheid te creëren en misschien daarmee al gelijk je eigen oplossingen te vinden. Dit maakt dat er in sommige gevallen dan ook ineens andere vragen de kop op steken waar we dan over verder praten of met een oefening mee aan de slag gaan.

Wat je bij mij komt doen is iets veranderen, je komt iets omzetten en openen in jouw perspectief, in je energie en je bewustzijn om zo een andere reactie in de wereld uit te lokken. Of het nu over je innerlijke wereld gaat, over je partner, vrienden, familie of je werk, dat is om het even. Jij gaat namelijk een stap zetten waarmee je een deel van jezelf en je leven compleet maakt en van waaruit je weer een nieuwe stap kan zetten naar de toekomst. Ik ben daarbij aanwezig om jou uit te dagen of uit te nodigen om die stap zo simpel, efficiënt en vreugdevol mogelijk te maken.

Wat je dus niet kan verwachten van mij is dat ik jou alle antwoorden ga geven terwijl jij lekker achterover leunt en volgende week weer met dezelfde vraag naar de volgende therapeut gaat. Dat is iets waar ik niet in geloof en wat ik onmiddellijk tot een halt roep op het moment dat ik het waarneem. Jij gaat bij mij namelijk je eigen kracht en verantwoordelijkheid toe eigenen, alleen zo kom jij steviger te staan en kan je jouw eigen weg verder bewandelen.

 

In een sessie gebruik ik verschillende tools, waarvan spraak de voornaamste is, maar niet altijd. Vaker komt het voor dat ik niets anders doe luisteren en feedback geven. Als ik echter mijn tools in zet, dan nodig ik je uit om alle vooroordelen over deze tools los te laten. Zoals gezegd heb ik mijn eigen manier van werken met bijvoorbeeld de systeem opstellingen waarvan velen helaas de ervaring hebben dat dat alleen maar zwaar, heftig en vermoeiend kan zijn. Ditzelfde geldt voor tarot leggingen waar veel mensen een soort inherent wantrouwen en angst voor hebben.

Elk tool is slechts dat, een gebruiksvoorwerp. Het ligt aan de persoon die het in handen heeft hoe de tool wordt gebruikt. Dit klopt op het archetypische gebied van goed en kwaad, maar ook op de subtielere niveaus van intentie waar de onzekerheden van een therapeut/coach/trainer/healer heel veel invloed hebben. Maak dus je hoofd leeg en voel of het klopt om het met mij samen te doen, ondanks eerdere ervaringen die je misschien hebt meegemaakt. Ik sta altijd open voor een rustig begin en ik heb persoonlijke ruimte in hoog vaandel staan. Kortom zelfs waar jij het met tijd en wijlen lastig vind om je eigen ruimte in te nemen zal ik je helpen die grenzen te bewaken tijdens een sessie. Ik geloof dat dat mijn taak is op het moment dat jij naar mij toe komt.

 

De uitwisseling voor een sessie van 1-1,5 uur is €95,- en eentje van 2-2,5 uur is €120,-. Een sessie duurt bij mij zolang hij duurt. Ik stop dus niet op een bepaald tijdstip omdat dan de tijd op is. Ik ga altijd door tot het moment dat de sessie afgerond is en als Shyam voelt, compleet. Wat echter wel kan is dat we samen een intentie zetten voor een bedrag en een tijd. Bij een afspraak vooraf zal ik deze tijd en prijs niet overschrijden en zorg ik dat ik de sessie afrond zodat hij aan deze voorwaarden voldoet zonder daarbij in te leveren op kwaliteit.

Zoals eerder benoemd om mijn ‘home page’. Ben jij niet tevreden met de prijs zoals die hier staat dan nodig ik je uit hier met mij contact over op te nemen. Ik ben namelijk zeker bereid om met kloppende omstandigheden een andere uitwisseling af te spreken die helemaal in balans is tussen ons.

Sessies kunnen zowel in mijn eigen ruimte in Utrecht als via Skype.