SESSIE

Als jij gelukkig bent maak jij het verschil!

Jij hebt het gevoel dat er een rede is van jouw bestaan. Wat die rede is en hoe jij dan het verschil maakt is soms de vraag. Drie dingen die belangrijk zijn voor jouw eigen geluk en waarmee jij echt het verschil kan maken in je eigen leven, het leven van de mensen om je heen en voor de rest van de wereld zijn:

  • Zelfverwezenlijking: Elimineer je angsten en blokkades en laat jouw positieve energie uitstralen in de mensen om je heen!
  • Passies en Dromen: Ontwaak en realiseer jouw diepste wensen en dromen en lever zo een bijdrage aan de rest van de wereld!
  • Betekenisvolle verbindingen: Ga diepe en intieme verbinding aan en groei daardoor samen met de mensen om je heen naar een nieuw niveau!

 

Kom je bij mij voor een sessie, dan zal ik in eerste instantie altijd naar jouw verhaal luisteren en waar van toepassing respectvolle feedback geven over wat ik waarneem, denk of voel bij jouw verhaal. Ik ga jou uitdagen om helderheid te creëren en misschien daarmee al gelijk je eigen oplossingen te vinden. Dit maakt dat er in sommige gevallen dan ook ineens andere vragen de kop op steken waar we dan over verder praten of met een oefening mee aan de slag gaan.

Wat je bij mij komt doen is iets veranderen, je komt iets omzetten en openen in jouw perspectief, in je energie en je bewustzijn om zo een andere reactie in de wereld uit te lokken. Of het nu over je innerlijke wereld gaat, over je partner, vrienden, familie of je werk, dat is om het even. Jij gaat namelijk een stap zetten waarmee je een deel van jezelf en je leven compleet maakt en van waaruit je weer een nieuwe stap kan zetten naar de toekomst. Ik ben daarbij aanwezig om jou uit te dagen of uit te nodigen om die stap zo simpel, efficiënt en vreugdevol mogelijk te maken.

Wat je dus niet kan verwachten van mij is dat ik jou alle antwoorden ga geven terwijl jij lekker achterover leunt en volgende week weer met dezelfde vraag naar de volgende therapeut gaat. Dat is iets waar ik niet in geloof en wat ik onmiddellijk tot een halt roep op het moment dat ik het waarneem. Ik daag jou uit om jouw eigen krachtige kwetsbaarheid te omarmen. Alleen zo ga jij je eigen verantwoordelijkheid toe eigenen, alleen zo kom jij steviger te staan en kan je jouw eigen weg vinden en verder bewandelen.

 

In een sessie gebruik ik verschillende tools, waarvan spraak de voornaamste is, maar niet altijd. Vaker komt het voor dat ik niets anders doe luisteren en feedback geven. Als ik echter mijn tools in zet, dan nodig ik je uit om alle vooroordelen over deze tools los te laten. Zoals gezegd heb ik mijn eigen manier van werken met bijvoorbeeld de systeem opstellingen waarvan velen helaas de ervaring hebben dat dat alleen maar zwaar, heftig en vermoeiend kan zijn. Ditzelfde geldt voor tarot leggingen waar veel mensen een soort inherent wantrouwen en angst voor hebben.

Elk tool is slechts dat, een gebruiksvoorwerp. Het ligt aan de persoon die het in handen heeft hoe de tool wordt gebruikt. Dit klopt op het archetypische gebied van goed en kwaad, maar ook op de subtielere niveaus van intentie waar de onzekerheden van een therapeut/coach/trainer/healer heel veel invloed hebben. Maak dus je hoofd leeg en voel of het klopt om het met mij samen te doen, ondanks eerdere ervaringen die je misschien hebt meegemaakt. Ik sta altijd open voor een rustig begin en ik heb persoonlijke ruimte in hoog vaandel staan. Kortom zelfs waar jij het met tijd en wijlen lastig vind om je eigen ruimte in te nemen zal ik je helpen die grenzen te bewaken tijdens een sessie. Ik geloof dat dat mijn taak is op het moment dat jij naar mij toe komt.

 

De uitwisseling voor een sessie van 1-1,5 uur is €95,- en eentje van 2-2,5 uur is €120,-. Een sessie duurt bij mij zolang hij duurt. Ik stop dus niet op een bepaald tijdstip omdat dan de tijd op is. Ik ga altijd door tot het moment dat de sessie afgerond is en als Shyam voelt; compleet. Wat echter wel kan is dat we samen een intentie zetten voor een bedrag en een tijd. Bij een afspraak vooraf zal ik deze tijd en prijs niet overschrijden en zorg ik dat ik de sessie afrond zodat hij aan deze voorwaarden voldoet zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Bij zo’n sessie hoort echter voor mij ook voor- en nazorg. Zo ben ik vanaf jouw “Ja” al in de energie met je aan de slag voor onze geplande sessie en vind ik het na een sessie belangrijk dat je weet dat ik aanwezig ben om je laatste vragen te beantwoorden en een sessie nogmaals te verduidelijken als dat nodig is.

Sessies kunnen plaatsvinden zowel in mijn eigen ruimte in Utrecht als via Skype. Ten alle tijde zal ik je voor een eerste sessie uitnodigen voor een Skype gesprek. Hierbij kunnen we elkaar al een beetje leren kennen en helder maken aan elkaar wat de verwachtingen zijn. Dit is uiteraard vrijblijvend en puur voor het helder maken van de intentie die we hebben zonder dat we aan de slag gaan met een hulpvraag. Na, of misschien zelfs al tijdens, dit gesprek mag je mij, wanneer van toepassing, jouw “Ja” geven. Hierna kunnen we agenda’s naast elkaar leggen om onze eerste sessie in te plannen.

Zoals eerder benoemd om mijn ‘home page’ houd ik een prijs aan die voor coaches, therapeuten, trainers en healers geldt. Voel jij dat jij geen rust kan vinden met de prijs zoals die hier staat dan nodig ik je uit hier met mij contact over op te nemen. Ik ben namelijk zeker bereid om met kloppende omstandigheden een andere uitwisseling af te spreken die helemaal in balans is tussen ons.