Ruimte

Werken met een ruimte of landgoed is als het werken met een persoon. Het heeft zijn persoonlijke geschiedenis waar trauma uit het verleden, een verbinding met zijn omgeving en zelfs zijn eigenzinnige karakteristieken bij horen. Sommige dingen gaan gemakkelijk terwijl anderen moeilijker zijn. Zijn helingsproces is vergelijkbaar met dat van een persoon waarbij de lagen een voor een worden afgepeld. 

Zuivering
Tijdens een zuivering werk ik aan belangrijke fundamenten zoals; het herstellen van gezonde grenzen, het loslaten van oude en negatieve energieen, het helen van trauma, het verwijderen van personen en/of entiteiten die hier niet thuis horen en het gronden van nieuwe/hogere energieen.

Het doen van een zuivering is een manier om met een schone lei te beginnen. In vele gevallen is één zuivering voldoende om een fundamentele balans te creëren in jouw ruimte, alsof je op de reset knop drukt. Wanneer er echter een sterke energetische indruk is gemaakt kan het zijn dat meerdere zuiveringen nodig zijn om zo door de lagen heen te werken.

Heilige Tempel
Jouw Heilige Tempel is een plek van rust, heling en contemplatie. Het helpt je jouw kanaal met Spirit zuiver te houden terwijl je tegelijkertijd jouw multidimensionale frequenties en informatie in je lichaam en je leven grond. Het hebben van een Heilige Tempel zorgt ervoor dat je naar huis wil komen om uit te rusten en op te laden, en ondersteund het proces van heling en de integratie van jouw multidimensionaal bewustzijn. Op deze manier ontwikkelijk je jouw natuurlijke emphatische, telepatische en energie healing vaardigheden evenals het vertrouwen in deze vaardigheden.

Orgoniet pyramide

Meubels, kunst en accessoires hebben allemaal invloed op de energie stroming en de sfeer die er in je ruimte aanwezig is. De individuele stukken en waar ze staan kunnen een groot verschil maken, maar de toevoeging van kristallen en orgoniet grids brengen de energie in jouw ruimte naar een hele nieuwe hoogte. Orgoniet helpt schadelijke straling af te wenden en zware, oude en negatieve energieen af te voeren. Kristallen helpen bepaalde energieen te gronden in je ruimte die jou en het doel van jouw ruimte ondersteunen.

Ik verkijg met zorg een of meerdere sets van kristallen die ik zuiver en specifiek programmeer voor jouw situatie om jouw ruimte te herscheppen in een Heilige Tempel en om deze energie stroom te behouden. Wanneer ik langs kom in jouw ruimte voor een Zuivering kunnen we besluiten of er een behoefte of noodzaak is voor zo’n set van kristallen. Hiernaast kan ik ook orgoniet voorwerpen (zoals chembusters) speciaal laten maken voor jouw ruimte. Na de Zuivering heb ik 1-2 weken nodig om de nodige materialen te verzamelen waarnaar ik deze kunstvoorwerpen kom installeren in jouw ruimte.

Jouw Heilige Tempel wordt een ruimte waar multidimensionale wezens langs komen op hun reis om uit te wisselen met jou en de mensen die er aanwezig zijn. Het zal de perfecte plek zijn voor jouw eigen heling, de heling van je familie en vrienden, en zeker ook voor de mensen die langs komen bij jou voor heling of dat nou fysiek, mentaal emotioneel of spiritueel is.

Guardians
Niet iedereen heeft de luxe van de tijd of de ervaring die het energetische onderhoud van een ruimte vraagt. In dit geval is het ter beschikking stellen van een plekje voor beschermers om af te dalen in jouw ruimte iets dat helpt om jouw ruimte af te blijven stemmen op wat jij nodig hebt. Deze beschermers zorgen ervoor dat de natuurlijke balans behouden blijft, zelfs wanneer er intense energetische/emotionele gebeurtenissen in jouw leven of je ruimte plaats vinden. Voorbeelden zijn: Veranderingen in werk, scheiding of het uitgaan van een relatie, ruzies, ziekte en/of dood.

Guardians zijn een van de vormen waarin de Artefacten die ik maak zichzelf presenteren. Ik maak deze Guardians alleen in opdracht omdat ze heel specifiek en heel krachtig zijn. Als jij het verlangen hebt voor een van hen in je thuis of wanneer ik het gevoel heb dat er een nodig is in jouw thuis, dan kunnen we dit overleggen tijdens of na de Zuivering.