Parasieten en Schimmels

Wist je dat…

Iedereen in hun leven wel eens in contact komt met parasieten en schimmels?

De meest voorkomende manieren zijn huisdieren die ze met zich mee dragen, zoals katten die muizen vangen en honden die soms nog wel eens een poepje lusten, en voeding zoals het eten van (half) rauw(e) vlees en vis of andere dierproducten. Je ontkomt er eigenlijk niet aan.

Parasieten en schimmels net als virussen en bacteriën invloed hebben op je energie en emoties?

Je bent vast bekend met het gevoel dat sommige mensen een prettigere energie met zich mee dragen dan anderen en dat je daar zelf ook blijer of minder blij van wordt. Misschien ben je je ook bewust van de energie van dieren, planten en kristallen, en herken je dat die energie ook per individu kan verschillen, zelfs in hetzelfde ras/soort, en invloed op jouw energie heeft. Parasieten (dieren en planten) en schimmels (planten) dragen ook hun eigen energie en bewustzijn met zich mee en wisselen deze energie uit met hun omgeving (jouw systeem).

Veel emotionele en mentale lasten die je als “jouw schuld/trauma” ervaart eigenlijk hun oorzaak hebben vanuit, en in stand gehouden worden door, parasieten en schimmels?

Ze hebben een negatieve invloed op jouw systeem omdat ze van nature parasitair zijn, wat betekent dat ze voedingsstoffen en verschillende vormen van energie aan jouw systeem onttrekken. Het is dus niet gek om emoties te voelen als woede (op grensoverschrijdend gedrag en innerlijke strijd), angst (als gevolg van een constante aanval op je welzijn) verdriet (vanwege de innerlijke pijn en hulpeloosheid van deze situatie). Dit kan leiden tot algemene woedeproblemen, identificatie met slachtofferschap en malaise die chronisch invloed heeft op jouw persoonlijkheid en zelfbeeld en gezondheid.

Wat te doen?

Het is moeilijk om ze zelf waar te nemen in je eigen systeem omdat parasieten en schimmels vaak al jaren hun vaste plekje hebben veroverd. Hierdoor hebben ze dus al een balans gevonden met jouw energie en bewustzijn en zijn ze ‘onderdeel’ geworden van jouw systeem en de manier waarop jij jezelf waarneemt.

Ik kom het regelmatig tegen dat de juiste energetische ondersteuning met behulp van kruiden supplementen een parasieten en/of schimmel probleem verhelpt en daardoor mentaal en emotioneel onverwachts veel vrijheid geeft. Fysiek brengt het daarnaast rust in je systeem doordat je een veel betere opname van voedingsstoffen hebt terwijl je geen onnodige wondjes of toxische afvalstoffen meer hoeft te verwerken.

Laat je even helemaal door testen zodat je er verzekerd van kan zijn dat het emotionele proces waar jij al geweldig werk in hebt verricht niet in stand wordt gehouden door een parasiet of schimmel die maar niet los wil laten.