Over mij

Ik heb altijd verlangd naar een magische school waar je alles kan leren over de magie in de wereld. Het mag duidelijk zijn dat op ons spirituele pad het leven zelf onze school is en de leraren de mensen zijn die we ontmoeten en de situaties zijn die we tegenkomen. Maar de boeken, waar zijn die boeken?

In de afgelopen jaren ben ik gaan geloven dat de meest belangrijke en levensveranderende informatie in de meeste gevallen niet gelezen of gehoord kan worden, of zelfs uitgelegd. Het moet gevoeld worden met het hart en gezien met ons innerlijk oog. De informatie moet je toekomen op een manier die specifiek op jou afgestemd is, op een manier die bij jou voor verlichting zorgt. Ik heb antwoorden gezocht op papier, in kristallen, in verbinding met kristallen schedels, het bewustzijn van planten en krachtplaatsen. Ik heb gezocht naar een manier om te leren wat niet gelezen kan worden maar slechts gevoeld, om zonder ogen de waarheid van de wereld en mijzelf te zien.

Nu wil ik met jou de “Boeken” delen die mij hebben geholpen op mijn pad van zelf heling, bewustwording en spirituele groei. De “Boeken” die mij de kracht hebben laten realiseren van mijn eigen unieke vorm van magie. De “Boeken” die geen fysieke vorm aannemen maar slechts gevoeld kunnen worden met het hart en gezien kunnen worden met het innerlijke oog. Ik wil deze “Boeken” met jou delen zodat jij je eigen unieke vorm van magie kan vinden en gebruiken op wat voor manier die voor jou ook nuttig mag zijn.

Laat mij je helpen uit te vinden wat je nodig hebt. Laat me je ondersteunen om dat mogelijk te maken wat jij wilt creëren. Mijn naam is Jari, namaste.