NEW EARTH MANIFESTATION

20150721_121858 (2)

Na het starten van Shyam heb ik gelijk in de eerste maanden een reeks essences neergezet die een ‘signature tool’ zijn geworden voor mijn praktijk. New Earth Manifestation is de naam die ontstond bij het indalen van het veld van deze creatie. Deze naam gaf voor mij het doel van deze essences goed weer, namelijk het ondersteunen bij de transformatie processen van het bewustzijn en het energieveld van de oude patronen naar een vrije manier van leven, de manier van leven die voor mij hoort bij de toekomst van de aarde. Het staat symbool voor de toekomst waar ik naartoe wil werken in mijzelf en met anderen.

De intentie van de New Earth Manifestation (manifestatie van de nieuwe aarde) essences gaat in essentie over bewustwording van je gehele wezen, alles wat je bent, en het evolueren naar een nieuwe menselijke manifestatie die in afstemming is met de nieuwe aarde. Hierbij zijn multidimensionaliteit, reïncarnatie en de universele levensenergie de basis van waaruit deze evolutie in gang wordt gezet.

Een katalysator voor jouw heelwording

New Earth Manifestation brengt heelwording in je wezen. Dit gebeurt doordat je met de verschillende essences contact kan leggen met dat gedeelte in jezelf dat om heling vraagt terwijl ze tegelijkertijd ook de informatie beschikbaar maken die nodig is voor de heling van dit gedeelte. Deze vorm geeft de essences een ongekende diepte en kracht die in vele gevallen een transformatie proces, ondanks de intensiteit, bijna moeiteloos lijkt te laten verlopen. Met de energie van de essences kan jij werken aan:

Emotionele blokkades en trauma’s.
Fysieke weefsel en DNA gerelateerde beperkingen.
Energetische problemen van familie en andere zelven.

Gebieden van werking

New Earth Manifestation bestaat uit 2 aparte delen verdeeld over 2 dozen van elk 12 essences:

Expanding Consciousness (1-12) gaat over het uitdagen van je bewustzijn door contact te leggen met concepten die alle herkenbare hokjes en labels overstijgen. Dit nodigt tegelijkertijd een uitwisseling uit tussen jou en de andere dimensionale velden waar je eigen multidimensionale (/andere) zelven verblijven. Met deze doos staat bewustwording en het activeren van je multidimensionaliteit dan ook vooraan.

Ascension Pathways (13-24) bevat velden van informatie die jouw fysieke leven en lichaam te ondersteunen om in frequentie te verhogen. Deze essences borduren voort op Expanding Consciousness door het bewustzijn dat daarmee is verkregen in werking te zetten.

Gebruik van New Earth Manifestation

De essences zijn heel gemakkelijk maar ook heel divers in te zetten. Je hoeft alleen maar de manier te vinden die het beste voor jou werkt. Simpele voorbeelden zijn:

Het vasthouden van de essences in je handen tijdens een meditatie en/of een transformatie proces. Druppels van de vloeistof in nemen, puur of door het eerst in water te druppelen en dit water vervolgens te drinken. Druppels van de essence op bepaalde plekken van het lichaam plaatsen waar je het gevoel hebt dat het nodig is. Het in de ruimte plaatsen of druppelen van een essence voor een plek of een wezen dat zich tijdelijk op deze plaats bevind.

Speel ermee en kijk eens wat er gebeurt. Be creative!

De essences

nem2 (2)1 Dragon

Deze essence neemt je mee naar de werelden waar de draken zich in begeven. Laat je leiden door deze prachtige wezens op weg naar de realisatie van je eigen drakenkracht.

Drakenwijsheid

De draken energieën zijn verbonden met heel veel dingen. De meeste culturen zien ze als krachtige wezens. In het westen zien we ze vaak als destructieve, kwaadwillende wezens die moorden en vernietigen. Deze kant van de draken is een waarheid. Wanneer een draak namelijk niet voor zichzelf en zijn waarheid kan staan en daar op reageert pot hij zijn creatie kracht op. Als hij dat blijft doen ontploft hij uiteindelijk en zal hij vernietigen. Dit is alleen niet de enige waarheid, in het oosten worden draken namelijk als liefdevolle, wijze en welwillende wezens beschouwd die veel kracht bezitten. Men kan hen om hulp vragen, maar denk er twee keer over na alvorens hem te bedriegen.

Onze mannelijke energieën hebben hun wijsheid en liefde verloren en daarmee het grootste aandeel van hun kracht en zachtheid. Een draak is in essentie een vredelievend wezen maar vergeet soms voor zichzelf te zorgen. Door grenzen te zetten voor de buitenwereld kan hij zichzelf hiervoor behoeden. Op deze manier zal hij nooit zichzelf hoeven verloochenen.

Dit is iets wat ons veel gebeurd. Om wat voor rede dan ook stellen we dat iets of iemand anders behoeften belangrijker zijn dan die van ons. We zijn ervan overtuigd dat we geen geluk verdienen of dat iemand anders het meer verdiend. We vergeten allereerst voor onszelf te zorgen, maar als we dat niet doen kunnen we ook niet voor anderen zorgen. Als we onszelf verwaarlozen zullen we weg kwijnen of exploderen als laatste hoop om de controle over ons leven terug te krijgen.

De draken energieën helpen ons de mannelijke energie in onszelf te helen. De liefde voor anderen kan slechts groeien als we onszelf meer lief hebben. We kunnen gaan staan voor wie we zijn en waar we in geloven. We kunnen onze kinderen laten zien hoe ze hun eigen levens kunnen opbouwen, levens die hen gelukkig maken.
De geheelde mannelijke en draken energie geven ons de kracht om het pad te lopen dat we zelf kiezen.

2 Deva

Deva’s zijn heel divers en geweldig interessante wezens. Hiertoe behoren niet alleen elfjes, feeën en elven maar ook centauren, woudgeesten en (gevleugelde) eenhoorns en nog veel meer! Deze liefdevolle wezens laten een kant zien van zichzelf die velen lang geleden kwijt zijn geraakt, namelijk onvoorwaardelijkheid en puurheid.

Deva wijsheid

De giften van de Deva’s zijn er velen, ze zijn namelijk een heel divers ras. Sommigen verbinden zich met rivieren, anderen met bloemen, kristallen, vuur, wolken en meer. Iets wat ze allemaal gemeen hebben is hun liefde voor het leven. Ze geven ons het vermogen om te verbinden met all het leven, het te leren kennen en lief te hebben. Verbinden met hun is als het hebben van een persoonlijk team van cheerleaders en collega’s. Ze harmoniseren ruimtes en houden ervan om te helpen met het helen van mens en natuur. Zoals ik al zei hebben ze alleen hun eigen specialiteit, dus in alles wat je doet zal je nieuwe vrienden tegen komen en dat wat je doet leuker vinden met hen om je heen.

Hun boodschap is er een die zegt dat je nooit alleen bent. Ze zullen er altijd zijn om over je te waken in alles wat je doet. Alles wat je hoeft te doen is in verbinding te blijven met je hart.

3 Cetacean

Los op in de onderwaterwerelden en kom erachter hoe eigenlijk alles hetzelfde is. Al het leven komt uiteindelijk namelijk weer terug bij het water. Vele onderwaterwezens staan klaar om jou mee op reis te nemen en je de wonderen en kennis van hun wereld te laten zien!

Cetacean wijsheid

De Cetacean laat zien hoe vele werelden en dimensies in feite op elkaar lijken, van dezelfde bron afkomen en elkaar beïnvloeden. Deze wijsheid biedt een enorm sterke gronding die het mogelijk maakt om al deze dimensies samen te laten komen in de fysieke werkelijkheid waarin wij leven. Zo kunnen we bewust leren gebruik te maken van al deze informatie die inzicht en heling brengt in dit leven los van de pijn die je ervan weerhoudt het grotere plaatje te zien. Met die wijsheid komt liefde en kracht om te creëren en te zijn.

4 Ana Bua

Vele rassen hebben in hun bewustwording het talent van shapeshiften geleerd en toegepast voor hun groei. De Ana Bua zijn zo’n ras van menselijke shapeshifters die je, als je daar klaar voor bent, graag mee op reis nemen en hun vaardigheden te laten zien en leren.

Ana Bua wijsheid

De Ana Bua zijn een vredig volk dat zijn connectie met hun moeder aarde nooit heeft verloren. Hierdoor zijn zij nooit vergeten hoe zij hun lichaam moesten voeden en waar hun lichaam toe in staat was. Ana Bua zijn shape-shifters, ze kunnen hun lichaam omvormen in dat van mens, vogel, plant en veel meer. Zij zijn nooit echt verloren geweest in deze wereld omdat zij altijd leiding hebben kunnen ontvangen van hun moeder. Door hun vermogen om te shape-shiften zijn zij altijd de mogelijkheid gehad om de wereld van het perspectief van een ander wezen te bekijken.

Hun les is er een van het openen van zowel hart als hoofd voor elkaar. Wij hebben als volk ook nooit echt ons vermogen te shape-shiften verloren, dit leeft voort in de empathie die we voelen voor anderen. Een ander werkelijk zien is van hem houden. Wanneer we hem zien, kennen we het verhaal, de reden van alles wat ze doen, hun pijn, angsten en hoop.

Als we ons hart weer kunnen openen herleren we ons vermogen tot shape-shiften. Anderen zullen ook makkelijker te begrijpen zijn, zowel dier als mens. Ook komt telepathische communicatie weer tot onze beschikking, dit is namelijk communicatie van het hart, van emoties. Hoe vrijer we worden hoe meer we gaan zien dat ons lichaam ook fysiek zal gaan veranderen zoals in gewicht en oogkleur. Ook deze coderingen zitten hierin. Dus durf jezelf te openen en begin de reis.

5 Feline

Katachtigen zijn een symbool van vrouwelijke, mysterieuze kracht. Zo zijn zij in onder andere de Egyptische cultuur maar ook onder de heksen gezien leraar, gids en beschermer.

Feline wijsheid

Wat de Feline brengt is een ontwaking van de lang vergeten tweede kundalini. Wanneer de mannelijke energie in ons is geheeld kan de vrouwelijke energie dat veel gemakkelijker ook doen. Ongeheelde vrouwelijke energie voelt zich zwak waardoor het zijn nagels scherpt en manipuleert zodat het weer controle over het leven kan krijgen. Wanneer vrouwelijke energie zijn eigen kracht voelt wordt het zachter omdat het zich dan veilig kan voelen, hierdoor kan zij weer zorgen, geven, ontvangen en overgeven.

Wanneer zowel vrouwelijke als mannelijke energie geheel is in een persoon dan kunnen zij integreren, een worden en wonderen creëerden. Er is ook geen angst meer die over het leven heerst, dus neemt liefde zijn plaats in.

6 Avolean

Avolean gaat over het verbinden met alle magische kennis, levens en levenservaring die jij hebt opgedaan om deze weer wakker te maken in het hier en nu. Magie is een waarheid die velen zijn vergeten.

Avolean wijsheid

Wat de Avolean brengt is kennis in de vorm van bewustzijn. Hij verbind je met levens waarvan je de ervaring nodig hebt voor je huidige levenspad. Ook brengt hij een vredigheid en een veranderde manier van omgang met de wereld om je heen, wat het leven makkelijker maakt voor hoog gevoelige mensen.

7 Kyrilon

Kyrilon zijn een ras van buitenaardsen die fysiek tijdreizen hebben geleerd om hun ras te redden van de ondergang die zij zelf in gang hebben gezet. Zij leren lessen over tijd, ruimte en portalen en de verantwoordelijkheid en implicaties die het brengt.

Kyrilon wijsheid

Wat de Kyrilon brengen is bewustzijn, bewust worden van wat er binnenin ons gebeurd. Zo kan het hoofd zich mengen met hart en buik om een te worden. Ze geven ons ook het vermogen om kennis niet alleen van het verleden maar ook de toekomst op te halen. So be courageous and use it wisely.

8 Seraphim

Engelen zijn er om vele redenen en zij zijn diverser dan velen denken. Een van de kwaliteiten die zij uitdragen is liefde, maar ook magische kennis staat bij hen hoog.

Seraphim wijsheid

Als er een ding is dat engelen het beste doen dan is het lief hebben. Zij zijn gewoon zo, en ze hebben nog gevoel voor humor ook. Wat zij brengen is het zelf lief hebben en het zelf vergeven. Wanneer we klaar zijn om naar onszelf te kijken vanuit hun perspectief, veranderd onze wereld voor altijd. We veranderen en onze omgeving veranderd met ons.

9 Dragon Rider

Heb jij de drakenkracht in jezelf vrijgemaakt, dan ben je klaar voor de volgende stap! Een drakenrijder is zo vrij met deze krachtige energie dat hij hem voor veel meer kan leren in te zetten dan alleen gronding en transmutatie.

Dragon Rider wijsheid

De Dragon Rider brengt kracht om stappen te nemen en voor jezelf te staan, ook als je dan alleen staat, en vertrouwen dat er voor je gezorgd word. Ook brengt het de moed die nodig is voor die stappen en het uithoudingsvermogen om ze door te voeren tot het einde. Wanneer de eerste stap is genomen en het besluit is gemaakt zal het universum de structuur van je paden veranderen. Ze worden zo veranderd dat het je ondersteund het pad te nemen dat je kiest. Nieuwe mensen, banen en synchronisiteiten, nieuwe interesses, gevoelens en ervaringen. Overal wordt voor gezorgd, dus vertrouw en ga.

10 Elohim

De Elohim zijn de oer-creators van onze fysieke werkelijkheid zij staan nog in hun complete androgyne kracht (man en vrouw energie voor de scheiding) in totale verbinding met de bron.

Elohim wijsheid

Wat de Elohim brengen is de mogelijkheid om onze originele creatie kracht weer op te eisen. Wanneer het mannelijke en vrouwelijke in ons in balans is en genoeg is samengesmolten worden we vrij van oude worsteling en overstijgen we die beperkte concepten. Het herbalanceren en samensmelten gebeurd in de eerste 9 essences. In het spel van de dualiteit is er vaak een ongecontroleerde destructiviteit, dus veel kracht bezitten zonder het bewustzijn om het te kunnen gebruiken is ongewenst. Nu er geen behoefte meer is om hetzelfde spel te spelen, om onszelf te leren kennen zijn we klaar voor de volgende stap. Wanneer ons gegrond bewustzijn het toelaat kunnen we onze kracht opeisen en een stap verder zetten.

11 Hu-Man

Hu-Man, dat ben jij! Deze essence gaat over het menselijke ras, zijn geschiedenis en zijn toekomst.

Hu-Man wijsheid

Hu-man brengt hulp in de fysieke verandering naar onze multidimensionale lichamen. We hebben veel hulp tot onze beschikking, alles wat we hoeven te doen is vragen. Ook is er een hele sterke buitenaardse component die weer bewust mag worden en geheeld mag worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angst voor en trauma van abductie.

12 Magic

De manifestatie van magie is de feniks die eeuwig herrijst uit zijn eigen as om zo weer herboren te worden in zijn nieuwe leven.

Magic wijsheid

Magic brengt daadwerkelijk magie. Het helpt limieten los te laten die wij op onszelf hebben gelegd of die we op ons hebben laten leggen door anderen. Het geeft ook de mogelijkheid om te verbinden met hoger dimensionale nectar die ons lichaam helpt te voeden. Tegelijkertijd helpt het ons energie systeem te veranderen in een sterker gegrond multidimensionaal systeem met de mogelijkheid om meer subtiele multidimensionale zelven in het fysieke lichaam te kunnen herbergen. Hierdoor kunnen we ook de vaardigheden van deze zelven eigen leren maken. Magie wordt zo dus weer een mogelijkheid!

13 Quantum Alignement Healing

Bij de Quantum Alignement Healing worden alle delen van jou en de andere zelven waar je bij “Expanding Consciousness” al contact mee hebt gelegd in een keer in verbinding gebracht en opnieuw uitgelijnd. Je zult zien dat alles een stuk gemakkelijker zal gaan en dat je met veel meer krachten en mededogen in het leven staat.

Op deze manier kunnen ze allemaal tegelijkertijd zowel met elkaar als met jou delen/informatie uitwisselen/helen. Doordat elk deel van jou een enorme sprong kan maken versterkt dat elkaar exponentieel en dat is het moment dat er een quantum verschuiving plaats vind. Alle neuzen staan weer dezelfde kant op, iedereen is weer up-to-date en nu kunnen jullie allemaal in volledige ondersteuning van en samenwerking met elkaar je pad hervatten.

14 Eco System

Bij Eco System leer je weer de aandacht op jezelf te richten. We hebben van kinds af aan geleerd dat we veel aandacht moeten hebben voor de omgeving en dat klopt. We moeten onszelf namelijk veilig kunnen stellen, kunnen voeden etc. Wat we echter niet leren is om ons daarna weer op onszelf te richten, waardoor we soms doorslaan en afhankelijk worden van de omgeving omdat we tè omgevingsgericht zijn. Vaak is dit voor hooggevoelige mensen geen keuze meer, denk bijvoorbeeld aan het geen “nee” kunnen zeggen. Dit is een fysieke uiting van het niet fysiek en energetisch kunnen onderscheiden en uitscheiden van wat jij als persoon wel en niet wil.

Met Eco System leer je jezelf weer op je eigen lichaam/energie richten en ontdek je hoe je eerst jezelf moet/mag redden voor je door gaat naar de wereld. Je gaat leren onderscheiden in energieën en intenties die je wel of niet prettig vind en wat je wel of niet binnen wil laten.

15 Lightship Connection

Bij Lightship Connection maak je weer contact met je moederschepen. Het is tijd geworden om alles los te laten wat je nodig had om je veilig te voelen hier op aarde. Mensenlevens die niet bij jou horen maar bij het collectief, relaties die jou hielpen je eigen essentie te ontdekken maar je niet ondersteunen en geloofsovertuigingen die je hielpen de aardse realiteit te snappen maar waarvan je weet dat ze niet kloppen.

Laat het aardse wat veiligheid bood maar los en voel je sterrenzelven, je multidimensionaliteit. Herinner je nu maar waarom je ook al weer naar de aarde kwam en laat de angst om je te verbinden met de materie, de structuren van de aarde en haar bewoners maar los. Laat jezelf maar stromen en gebruik wat is als basis voor wat kan zijn, voor wat jij komt brengen. Voel de steun van je sterrenfamilie en de aardbewoners om jouw licht, jouw visie, jouw paradijs op aarde. Laat het de materie aanraken en veranderen en wordt dat wat je verlangt te ontvangen.

16 Relay Pathway

Bij Relay Pathway maak je verbinding met het pad dat je bewandeld. Soms is het zo dat dit pad nog beïnvloed wordt door oude energieën waar je eigenlijk al lang klaar mee bent.

Nu worden jou manifestatie paden, de energie banen in je lichaam en jou levenspad opnieuw afgestemd met het bewustzijn dat jij bezit. Dat betekent dat sommige blokkades of vicieuze cirkels nu op mogen lossen omdat die in je bewustzijn al lang niet meer aanwezig zijn. Je zal zien dat je omgeving ineens anders op jou reageert of dat jij ineens anders op je omgeving reageert. Daar waar normaal een vicieuze cirkel van pijn onmacht zat komen nu mogelijkheden en een vanzelfsprekend vertrouwen.

17 Hallowing

Bij Hallowing ga je leren toe te staan dat jou energie de materie mag aanraken. Jou energie, je zielen frequentie heb je nodig om jou pad te belopen, maar dat gaat alleen als je jou frequentie verbind met de materie. Doe je dat niet, dan kan jou pad niet ontstaan. De materie heeft namelijk geen leiding en geen constant feedback systeem van wat jij wilt en nodig hebt.

Hallowing is het proces van het heiligen van alles wat jij bent in energetische en fysieke vorm, maar ook het heiligen van de materie door deze met jou energie/frequentie te bevruchten of leiding te geven. Het gaat dus om zelf acceptatie, zelf liefde en om het zien van jou eigen schoonheid en talenten. Laat deze jou leven aanraken en ervaar wat er gebeurd nu je volledig vertrouwen hebt in jezelf en jou pad.

18 Feeling Body

Bij Feeling Body gaat je lichaam weer zijn eigen bewustzijn ontwaken. Het gaat dus ook de oorspronkelijke informatie weer ophalen die het zou moeten hebben. Van hieruit gaan we weer terug naar de tijd van Lemurië, toen wij eigenlijk nooit ziek werden.

Het lichaam gaat dus een aantal dingen weer opnieuw doen die we door de tijd heen vergeten zijn. De eerste is dat we er weer bewust mee kunnen gaan communiceren, met het lichaam in zijn geheel maar ook met elk individueel orgaan of cel. Zo wordt je je weer bewust van alles wat je lichaam nodig heeft om jou optimaal te kunnen ondersteunen. Het tweede is dat je lichaam weer informatie gaat ophalen om zichzelf beter te kunnen verzorgen. Denk dan bijvoorbeeld aan verbeterde communicatie/samenwerking tussen organen of een reinigingsproces om alles weer optimaal te kunnen laten functioneren.

19 Summoning Elemental

Bij Summoning Elemental wordt je uitgedaagd de elementaal wezens aan te roepen. Deze wezens vormen samen een van de dragende pilaren van de 3de dimensie, zij helpen haar vorm te geven. Nu mag jij weer bewust contact maken met deze wezens zodat zij jou kunnen ondersteunen je lichaam, je leefomgeving en je werk opnieuw energetisch en fysiek vorm te geven.

Je kunt met hen samenwerken in alle delen van je leven. Veel mensen doen dit al (onbewust) als zij bezig zijn met planten en dieren. Als je je echter bewuster wordt van de aanwezigheid van deze wezens kan je ze ook gaan ontdekken in je huis en werkomgeving. Je mag ze om hulp vragen en met ze communiceren. Op die manier geef je hen de toestemming om de energie van deze plekken te verhogen en in afstemming te brengen met wat voor jou hoogste goed is en voor het hoogste goed van deze plekken zelf.

20 Magical Abilities

Bij Magical Abilities krijg je weer contact met de magische gaven die je vanuit je ziel bij je draagt, ook al is het nog niet helemaal gemakkelijk om die in het fysieke tot uitdrukking te brengen. Op deze manier ga je het magische kind in jezelf (h)erkennen. Alleen als je vanuit het diepst van je ziel geloofd in magie, dan komt dit kwetsbare deel van jou naar buiten om zichzelf te laten zien aan de wereld.

In het proces van het omarmen van het magische kind zit ook een deel verwerking van de problemen die je magische gaven je in dit leven hebben gegeven. Wanneer je als kind met gaven op aarde komt waar je geen ervaring en controle over hebt, kan het jezelf vaak schade toebrengen. Een gaven die velen kennen is tele(m)pathie maar er zijn ook andere gaven die klaar staan om ontdekt te worden.

21 Living Body

Bij Living Body gaat je lichaam een verandering door van het lichaam dat verouderd en elk moment verder afsterft naar het lichaam dat zichzelf herstelt, zichzelf verjongd en steeds meer gaat leven. Tijdens deze verandering gaat jou zielenfrequentie zich steeds meer gronden in je fysieke lichaam ter ondersteuning van dit proces.

Het is tijd dat de tijdloosheid plaats neemt waar deze gewenst is, dat gebeurd al wanneer we “de tijd vergeten zijn” als we totale focus hebben of totaal ontspannen zijn. Deze tijdloosheid mag nu echter nog iets verder zijn intrede doen in onze realiteit via ons lichaam en onze dromen.

22 Unified Growth Field

Bij Unified Growth Field maak je contact met het collectieve veld van groei. In dit veld zijn ook verbindingen te vinden met de vele krachtplekken op de aarde die allemaal onze evolutie bevorderen. Hierin is heel veel informatie te vinden die jou wezen zal herkennen, wat bewustzijnsgroei, fysiek herstel en emotionele genezing gemakkelijker zal maken.

Het dus eigenlijk een groot handboek “ascension 101″ waarin je de de energetische basis van het ascenderen kan downloaden en inpassen in jou eigen lichaam/ energetisch systeem. Ieder heeft zijn eigen manier om zijn evolutie te volbrengen maar grote delen van ons pad zijn vergelijkbaar met die van anderen. Het is in dat geval dus zo dat je niet meer opnieuw het spreekwoordelijke wiel hoeft uit te vinden, handig!

23 Shamans Staff

Bij Shamans Staff leer je in rust en vertrouwen bij jezelf te blijven, bij jou frequentie, jou waarheid en jou liefde. Dit gaat steeds gemakkelijker, het wordt steeds eenvoudiger om jezelf te herpakken in wat voor situatie dan ook.

Vaak is het zo dat er veel mensen om je heen zijn die allemaal een andere mening, visie of doel hebben. Soms zijn ze daar heel open en vrij in en soms heel dwingend. In plaats van je klein te maken en het langs je af te laten gaan door te vluchten of je groot te maken en in de verdediging te schieten mag je jou energie, jou waarheid als een staf in de grond slaan. Je mag in jou waarheid blijven staan en met mededogen kijken naar deze situatie. Je mag nu reageren zoals jij wil reageren, met humor en met waarheid, in plaats van vanuit een patroon van vechten of vluchten.

24 Pathway To Heaven

Bij Pathway To Heaven maak je weer contact met het bewustzijn van god, je eigen godsbewustzijn. Sereniteit, rust, vertrouwen en liefde, ondanks alle veranderingen die er aan de gang zijn in je leven en heftige ervaringen die je hebt, voelen dat alles goed is zoals het is.

Als je contact maakt met dit deel van je bewustzijn, dan wordt alles gemakkelijk. Dat heftige proces dat zojuist volledige verwarring en wanhoop aanrichtte is ineens oke. Niet opgelost maar het stroomt in het vertrouwen dat alles goed en in beweging is, wetende dat het nieuwe aan de horizon ligt te wachten zodra je innerlijk licht weer krachtig genoeg is om het zichtbaar kan maken.