MY UNCENSORED STORY

Vaak heb ik al te horen gekregen, van de mensen die het dichtst bij mij staan, dat ze hun oren niet kunnen geloven als ze soms mijn verhalen horen over wat ik mee maak in meditaties. Vol verbazing zie ik ze dan kijken en voel ik dat ze hun eigen inspiratie en lessen uit zo’n verhaal trekken. ‘Interessant’, denk ik dan. Niet geheel onbekend is dan ook de reactie dat ze het leuk zouden vinden om meer te horen, dat een boek een geweldig idee zou zijn om al mijn ervaringen in op te schrijven.

Dit is een van de redenen dat ik nu mijn ervaring met iedereen deel. Misschien heb jij, net als mijn naasten, iets aan deze verhalen. Misschien is het voor jou klinkklare onzin, maar hoe dan ook deel ik het nu graag.

 

Ik neem in deze verhalen geen blad voor de mond en doe mijn best om alles op een heldere manier uit te leggen en te beschrijven. Toch is het zo dat niet altijd alles even duidelijk is en nodig ik je dan ook vooral uit om vragen te stellen in een reactie onder aan de pagina. Ook ben ik heel benieuwd hoe deze verhalen jou raken! Waar geeft het je inzicht in? Wat doe het met je?

Geniet ervan en lees het als een verhaal, een kort kijkje in een andere wereld die soms heel erg op de wereld lijkt waar jij ook in leeft. Aangezien ik geregeld wel weer eens een nieuwe ervaring heb zal ik hoogstwaarschijnlijk eens, of meer dan eens, per week een nieuw verhaal delen. Soms gaan ze over mijn huidige ervaringen, soms zit er een terugblik in naar het verleden. Maar altijd is er weer iets nieuws te beleven.