JARI

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in menselijke interactie, voornamelijk omdat dat voor mij toen ter tijd niet zo gemakkelijk was. Later bleek dat een aantal factoren als hoogbegaafdheid en mijn niet heteroseksualiteit daar misschien wel iets mee te maken hadden. Dit heeft er voor gezorgd dat ik me altijd heel erg bewust ben geweest van wie ik was, wat ik wilde in mijn leven en wat andere mensen wilden van het leven. Die uitdaging heeft mij op de weg gezet van zelfonderzoek en zelfontplooiing, op jonge leeftijd was ik al bezig mijn eigen pad te vinden. Eigenlijk was ik toen al bezig de fundering te leggen voor het werk waar ik vandaag de dag zo van houd.

Ik ben een self-made coach/therapeut/trainer of hoe je het ook wilt noemen. Kortom betekent dat dat ik geen noemenswaardige opleiding heb gehad. Psychologie studeren was een doel, maar voldeed al vrij snel niet aan mijn wensen. Een opleiding tot therapeut heb ik afgerond, maar dan wel eentje die kort was en een grote portie spiritualiteit en vrijheid had. Ook losse cursussen heb ik hier en daar gevolgd over verschillende onderwerpen aangaande coaching, spiritualiteit en training. Alles wat ik hierin ben tegen gekomen kon voor mij niet voldoen aan dat stukje waar ik zelf naar op zoek was. Dus ben ik op een bepaald moment in mijn leven ook daarmee gestopt om zo te kunnen gaan voelen wat het dan is dat wel voor mij werkt.

Al 12 jaar heb ik ervaring met het werken met Tarot kaarten en kristallen bedacht ik me toen, en ook werk ik sinds 6-7 jaar met opstellingen en kristallen schedels. Dit zijn manieren van werken en bewustwording die mij aan het hart liggen, die mij hebben geholpen op mijn pad. En dat is allemaal nog los van alle eindeloos diepe gesprekken en gedachten die ik met zoveel mensen om mij heen in de tussentijd heb gehad. In 2014 besloot ik mijn praktijk te starten om de visie die ik heb door te geven aan anderen zonder me nog zorgen te maken over de perfectionistische voorwaarden die men graag aan zichzelf stelt om een droom uit te stellen zodat hij niet in duigen kan vallen. Van het opzetten van Shyam (de naam van mijn praktijk) heb ik enorm veel geleerd, meer dan van alle scholing die ik heb gehad. Daarmee was het voor mij al een succes, maar bovenal ben ik verwonderd over de passie die ik voel voor dit werk en de mensen die op mijn pad komen. Ik had het nooit willen missen!