JARI

Van jongs af aan heb ik veel aandacht voor menselijke interactie, voornamelijk omdat dat op jonge leeftijd niet vanzelfsprekend gemakkelijk voor mij was. Later bleek dat een aantal factoren als hoogbegaafdheid, mijn niet heteroseksualiteit en een hoge gevoeligheid daar misschien wel iets mee te maken hebben gehad. Die uitdagingen hebben echter wel zelfonderzoek en zelfontplooiing gestimuleerd, waardoor ik al snel bezig was mijn eigen pad te vinden. Eigenlijk was ik toen al bezig de fundering te leggen voor het werk waar ik vandaag de dag zo van houd.

Ik ben een self-made coach/therapeut/trainer. Kortom betekent dat voor mij dat alle opleiding die ik heb gehad, niet is wat mijn werkwijze echt vorm geeft. Psychologie studeren was mijn eerste poging, maar voldeed al vrij snel niet aan mijn wensen. Een opleiding tot therapeut heb ik afgerond, maar dan wel eentje waarbij een grote portie spiritualiteit en vrijheid voorop stond. Ook losse cursussen heb ik gevolgd over verschillende onderwerpen aangaande coaching, spiritualiteit en training. Alles wat ik hierin ben tegen gekomen kon voor mij alleen niet voldoen aan dat stukje waar ik zelf naar op zoek was. Dus ben ik op een bepaald moment in mijn leven ook gestopt met het zoeken naar dit stukje in mijn omgeving om zo te kunnen gaan voelen wat het dan is dat wel voor mij werkt.

Al 12 jaar heb ik ervaring met het werken met Tarot kaarten en kristallen bedacht ik me toen, en ook werk ik sinds 6-7 jaar met systeem-opstellingen en kristallen schedels. Dit zijn manieren van werken en bewustwording die mij aan het hart liggen, die mij hebben geholpen op mijn pad. En dat is allemaal nog los van alle diepe gesprekken en gedachten die ik met zoveel mensen om mij heen in de tussentijd heb gehad. Bij de start Shyam zijn ook de New Earth Manifestation essences ontstaan waar ik in mijn praktijk geregeld mee werk.

Hiermee is de start van mijn praktijk voor mij al een groot succes, want daarmee zijn al deze losse puzzelstukjes van mij op hun plek gevallen. Maar bovenal ben ik iedere keer weer verwonderd over de mensen die in mijn praktijk binnen komen lopen en hun ziel blootleggen. Zo enorm blij word ik als ik de transformaties, de inzichten en de diepe connecties voel die we samen meemaken. Ik had het nooit willen missen en kijk vol verwachting uit naar wat het volgende moment gaat brengen!