Gronden in je Licht

Door je bewust in je eigen licht te gronden geef je jezelf een stevigere basis die altijd blijft bestaan. Ook ontwikkel en train je in deze sessies jouw paranormale vermogens, zelfs als je je daar nog niet helemaal bewust van bent.

Gegrond in mijn Licht straal ik een regenboog van kleuren uit.

Gronden en Licht
Gronden en Licht zijn in deze sessie 2 belangrijke onderwerpen. Automatisch komen daarbij dan ook de thema’s ongegrond of zwevend en duister of schaduw bij kijken. Gronden in je licht gaat dan ook over het bekijken en doorvoelen van waar je nog ongegrond bent, wat nog in de schaduw staat en waarom.

Gronden in je Licht
Tijdens een sessie staan we en gronden we beiden in een bal van ons eigen licht die zich onder onze voeten begeeft. Zo ondersteunen we elkaars gronding en delen we net als bomen het vermogen om gebruik te maken van elkaars informatie.

Lichaamsscan
Op het moment dat onze gronding in het licht beschikbaar is gaan we over op het scannen van ons lichaam. Zo ga je voelen waar het Licht nog niet helemaal door kan stromen en waar je nog wankel bent in je Gronding. Ook ga je zelf voelen waar dat aan ligt. Hierbij kunnen er spontaan dingen in je op komen zoals bepaalde herinneringen, emoties, gedachten, kleuren en plaatjes.

Doorvoelen
Door de informatie die je waarneemt in je lichaamsscan te doorvoelen ontstaat er ruimte en je lichaam. Het duister wordt door jouw aandacht en acceptatie zichtbaar naar het licht gebracht.

Je Licht mee nemen
Aan het einde van zo’n sessie vraag ik je altijd of je dit alles wat je hebt gevoeld, geleerd en ontvangen mee kan nemen als je dadelijk de deur uit loopt en terug de rest van je leven in stap. Dit is een belangrijke vraag zowel voor in de sessie als daarbuiten. Het concretiseert je ervaring en helpt je nagaan of je het helemaal hebt geïntegreerd. Dit is wat het mogelijk maakt om de verandering blijvend te maken waarbij het de rest van je leven mag beïnvloeden.

Commitment aan het Gronden in je Licht
Als je eenmaal begint te Gronden in je Licht zal je merken dat het een stevigheid geeft die helemaal van jou is. Het creëert een basis in jezelf die je helpt om onafhankelijk en in verbinding te functioneren in je leven. Na een sessie raad ik aan om deze techniek elke dag thuis te herhalen. Dit helpt met de verdere integratie van je Licht en helpt je jouw bewustzijn verder te ontwikkelen.

Vraag om hulp
Soms is het zo dat je iets tegen komt waar je zelf niet doorheen komt. Een zwaarte of blokkade die niet helder wil worden ook al kijk je met open ogen en sta je zo stevig Gegrond in je Licht als mogelijk is op dat moment. In dat geval is het tijd om hulp te vragen. Samen Gegrond in ons Licht staan we nog steviger en kunnen we met behulp van elkaars informatie veel gemakkelijker helderheid verschaffen over deze blokkade.