EVENEMENTEN

Dimensionale Afstemming / Groepsheling

Wekelijks op zaterdag 20.15 tot 20.45 uur start er een afstemming waar je jezelf gratis voor kan opgeven. Tijdens deze afstemming maak ik contact met alle deelnemers van de groep waarnaar we samen op reis gaan. Deze reis kan je vanuit een rustig plekje thuis in meditatie meemaken.

Deze Dimensionale Afstemming is in samenwerking met NEM essence nr. 13 & 16

Heavenly Circuit Healing 5-1-2019
We hebben onze voornemens uitgesproken en onze feestelijke periode afgesloten. Hopelijk zijn we ook allemaal weer een beetje op adem gekomen van de korte nachten met een overvloed aan eten, drinken en goede gesprekken. Wat is dan nu een belangrijke basis voor de start aan het nieuwe jaar? Terug naar de fundering inderdaad, en van daar uit lekker opbouwen naar al het moois dat jou te wachten staat in 2019!
Met deze Dimensionale Afstemming helpen de Verrezen Meesters van het Verre Oosten je een handje op weg door de balans opnieuw terug te brengen in je medianen. Door de energiestroming in je meridianen en je organen weer te normaliseren ondersteun je je lichaam om alles wat er in de afgelopen tijd emotioneel en energetisch is losgekomen af te voeren en los te laten. Precies op tijd om je bewustwordingsproces een stukje te versnellen en ziekte te voorkomen. Zo kan je lekker doorpakken en in je kracht blijven tijdens de startperiode van alle goede voornemens voor dit jaar.
De kennis van de heelmeesters uit het oosten zit hem in balans. In positiviteit en in negativiteit is balans net zo belangrijk. Dit om enerzijds niet te snel uit te branden in je positiviteit en anderzijds om niet te lang te blijven hangen in je negativiteit. Zo kan je stevig en met inzicht je toekomst en de buitenwereld tegemoet treden vanuit vertrouwen en meesterschap.

Deze Dimensionale Afstemming is in samenwerking met NEM essence nr. 3

Sirens & Mermaids 29-12-2018
Dit weekend tussen kerst en oud & nieuw is het tijd om naar binnen te keren en je klaar te maken voor de wensen die je hebt voor het nieuwe jaar. Maar welke wensen zijn nu belangrijk? Waar ligt jouw verlangen? Wat neem je jezelf voor om in dit jaar te gaan manifesteren? Tijdens deze gratis dimensionale afstemming en heling helpen de zeemeerminnen en sirenes je op pad.
Zeemeerminnen en sirenes staan erom bekend dat ze wezens zijn die in ultiem contact staan met hun gevoel, zo sterk dat het bijna een instinct lijkt. Ze voelen intens, hebben intens lief en zijn niet bang om hun gevoel achterna te gaan. In sommige verhalen komen ze voor als verleiders en bloeddorstige wezens, in anderen zijn ze hopeloze romantici en idealisten. In vrijwel alle verhalen echter zijn ze wezens van schoonheid en wezens van rijkdom. Ze zijn rijk in hun vriendschappen en in de liefde. Ook zijn ze rijk met de schatten van de zee zoals parels en koraal, maar vergeet niet het goud en de sieraden die bij schipbreuken vrij komen.
Hun lessen zitten dan ook in het voelen wie je bent en het inzetten van je kwaliteiten en talenten om te creëren wat je graag in je omgeving wil zien. Soms goedschiks, soms kwaadschiks, maar vrijwel altijd gerechtvaardigd. Ook zijn ze altijd omringd door hun vrienden van de zee, een afstemming met de natuur en andere (zee-)wezens, die ze helpen op hun pad. Een betere start van het nieuwe jaar kan ik me niet wensen met deze wezens in mijn Tribe!

Voorbereiding:

1. Geef je naam door via een mail, telefoon, Facebook, Instagram etc. Zo kan ik jou verbinden met deze afstemming.
2. Voel voor jezelf of je een intentie wilt zetten en schrijf deze zo nodig op.
3. Ga op het moment van de afstemming ergens rustig zitten of liggen waar je niet gestoord kan worden en spreek (vanbinnen) de intentie uit dat je klaar bent om de energie te ontvangen.
4. Zet een glaasje water neer (of een kan water). De energie die zich met je veld verbindt straal je namelijk ook uit om je heen. Hierdoor laad je het water op. Door dit water te drinken de komende dagen maak je nogmaals verbinding met de energie van de afstemming en help je jezelf met het integreren van deze ervaring.
5. Ontspan en laat het gebeuren. Voel je een hoop? Te gek, deel vooral je ervaring! Voel je niks? Ook oke! Heb er vertrouwen in dat de afstemming heeft plaatsgevonden en dat deze door zal werken in je leven. Kijk eens of je kan herkennen dat er dingen gebeuren in je leven die anders zijn dan normaal. Val je in slaap? Kan gebeuren. Dit is ook een manier van informatie verwerking die vooral plaats vind als er grote stukken in je onderbewustzijn aangesproken worden om te helen.

Ander moment?
Mocht het zo zijn dat je een van deze afstemmingen niet kan mee maken of je ziet er een die al is geweest maar die je toch echt wilt ervaren? Dat kan voor de prijs van €9. Dan maken we gewoon een afspraak voor een moment waarop het jou uitkomt om deze Dimensionale Afstemming toch nog te kunnen ontvangen.

Inwijding
Een Inwijding is hierbij ook mogelijk. Dan wordt je naast de afstemming ook geïnitieerd met symbolen die je toegang verlenen tot de kennis en de energie die deze Dimensionale Afstemming vrij maakt. Dit helpt jou om de energie blijvend te integreren in je energie systeem, je lichaam en de rest van je leven. Heb je het gevoel dat dit bij jou past, dan mag je me dat laten weten. Deze extra inwijding bovenop de afstemming wordt ingebracht voor een klein prijsje van €9. Mocht je deze afstemming op een ander moment nog willen ontvangen, dan kost het €13 voor deze afspraak.

Voorgaande Dimensionale Afstemmingen:

Deze Dimensionale Afstemming is in samenwerking met NEM essence nr. 2

Deva’s 22-12-2018
De energie van de Deva’s helpt je in verbinding te komen met de krachtige, vitale energie van de natuur (oude wouden, hoge bergen en diepe zeeën) en de wezens die zorgen voor de gezondheid deze natuur.
Deva’s bestaan uit verschillende rassen van wezens die sterk verbonden zijn met de natuur (elven, elfjes, eenhoorns, dryaden etc.). Ze leven in symbiose met de planten en dieren. Een uitwisseling waarin de Deva’s zorgen voor balans, stroming en purificatie, in het kort een ondersteuning voor de algemene gezondheid van de planten, dieren en hun omgeving. De planten en dieren helpen de Deva’s ervaring op te doen in onze fysieke 3D wereld om zo hun vaardigheden verder te ontwikkelen en langzaam te wennen aan deze wereld. Misschien zelfs om zo ooit te incarneren in een planten-, dieren- of mensenlichaam. Dit is ook de rede dat ze een grote kennis hebben van de fysiologie van onze fysieke en etherische lichamen evenals de interactie daartussen en hoe die op natuurlijke wijze in balans is.
In deze dimensionale afstemming maar je contact met de energie en het bewustzijn van de Deva’s. Dit helpt je verbinden met de fysieke natuur, maar ook de dimensie waar de wezens leven die zo nauw verbonden zijn met de natuur. Dat kan voor een heling zorgen op verschillende gebieden die te maken hebben met het thema ‘Terug naar de natuur.’ Dit voornamelijk om zelf ‘natuurlijker’ te leven, meer in verbinding met wat voor jou klopt, steeds puurder en minder gevormd/misvormd door wat je voor waar hebt aangenomen in je leven.

Deze Dimensionale Afstemming is in samenwerking met NEM essence nr. 5

Hathors 15-12-2018
De energie van de Hathors helpt je afstemmen op een pure oer godinnen energie.
Hathor is de Egyptische godin van muziek en dans, van vreugde en sexualiteit, maar ook van genezing en het begeleiden van zielen naar de onderwereld. Ze heeft vele kinderen van verschillende goden gebaard en is daardoor ook de godin van bescherming en moederschap. Velen voelen dat haar aanwezigheid afkomt van een sterrenvolk dat leeft op venus in een andere/paralelle dimensie. Zij helpen om je creativiteit, passie en liefde vrij te laten stromen en staan erom bekend dat ze helen met klank op het moment dat ze aanwezig zijn.
In deze afstemming gaat de energie en de aanwezigheid van de Hathors verbinding maken met jouw eigen energieveld. Dat kan voor een heling zorgen op alle gebieden waar de de Hathors voor staan. Denk dan aan: Pure vrouwelijke/godinnen energie, vrije creativiteit en creatiekracht met behulp van muziek/klank/stem.

Deze Dimensionale Afstemming is in samenwerking met NEM essence nr. 1

Draken 8-12-2018
De energie van draken helpt je afstemmen op je eigen kracht.
Echte pure kracht die vanuit zelfvertrouwen en een innerlijk weten komt mag zich in vele vormen uitdrukken. Knallend of subtiel, speels of serieus, seksueel of werkgerelateerd en nog veel meer. In elke situatie zijn verschillende lagen van kracht aanwezig die jou helpen alle facetten van jezelf te mogen ontdekken, omarmen en uitstralen naar de wereld. Tijd dus om de patronen en aangeleerde blokkades te laten oplossen en de draak in jezelf los te laten.
In deze afstemming gaat de energie van de draken verbinding maken met jouw eigen energieveld. Dat kan voor een heling zorgen op alle gebieden waar draken mee te maken hebben zoals bijvoorbeeld; zelfvertrouwen, eerlijkheid, manifesteren en seksualiteit.