Energie Healing

Bij een Energie Healing komen die aspecten van jezelf aan het licht die op dit moment de meeste invloed hebben op je gezondheid en je leven. Ik voel met mijn energie hoe jouw energie in je lichaam voelt. Stroomt je energie, of blokkeert deze? Is er chaos, of orde? Is het warm, of koud? Is er overwegend Yin, of Yang? Is een gedeelte van je energieveld of je lichaam dat sterk emotioneel beladen is, of is er juist een leegte? Tijdens de heling help ik jouw energie terug in balans te komen en schrijf ik Affirmaties op die jou de komende tijd kunnen ondersteunen de balans in je leven te hervinden.

Balans als uitgangspunt
Balans is een kernwoord dat bij een Energie Healing heel belangrijk is. Gezondheid is namelijk de staat van zijn waarin er een balans heerst in je lichaam en je geest. Overal waar het woordje “te” voor staat is niet goed.

Affirmaties en Heelwording
Tijdens een heling voel ik waar er in je lichaam en je energieveld een disbalans is en help ik jou om weer terug in balans te komen. Met het diagnosticeren van de oorzaak zet ik daar tegelijkertijd een helende energie tegenover die geleidt wordt door een positieve affirmatie. Deze affirmatie spreek ik uit of schrijf ik op. Zo kan jij met je dagbewustzijn begrijpen wat er in je onderbewuste aan de hand is. Dit ondersteund de bewustwording van onderdrukte en onbewuste delen van jezelf. De heelwording die hierbij ontstaat is wat er in jou nodig is om een nieuwe balans te vinden. De Affirmaties die bij mij doorkomen krijg je uiteraard mee naar huis.

Fysieke reflectie van een disbalans
Je lichaam, je werk, je vriendschappen, je emoties, je woning. Het zijn allemaal reflecties van jouw bewustzijn. Hoe jij je verhoud tot jezelf komt tot uitdrukking in alle aspecten van je leven. Is er een onbalans in jezelf ontstaan die niet meer bij jouw past, dan ervaar je dat dus ook op al die gebieden tegelijkertijd. Voor het ontstaan van die fysieke representatie van jouw onbalans is tijd nodig. Op sommige gebieden heb je misschien sneller door dat het niet zo lekker gaat dan met anderen. Als je echter goed kijkt en de verbindingen kunt leggen, dan ga je overal hetzelfde thema herkennen.

Energie Healing als Katalysator voor Verandering
Ben je ziek, loopt het niet lekker op je werk, ben je niet blij met je vrienden of familie, zit je met jezelf in de knoop of gebeuren er ineens ongelukjes in je omgeving? Dan is dat het teken voor de verandering die je bewustzijn in gang wilt zetten. Soms gaat die verandering moeiteloos, en ben je met een fikse verkoudheid ineens genezen van je rookverslaving. Soms kan een bewustwording van de onderliggende problematiek ineens het lampje laten branden en weet je precies hoe jij veel gemakkelijker je plekje in kan nemen op je werk. Vaker echter is er een ingesleten energetisch patroon dat je verandering in de weg zit. Door hier met een Energie Healing opnieuw balans in te brengen ontstaat er ineens een kettingreactie van veranderingen die de obstakels die steeds in de weg stonden helpt op te lossen.

Intensivering voor Heelwording
Op het moment dat een Energie Healing ineens de oorzaak van je probleem helpt uit te balanceren ga je in sneltreinvaart de confrontatie aan met alle manifestaties van disbalans. Dat betekent dat je lichaam ineens ziek kan worden als reactie op de emotionele stress en pijn die los komt. Ook kan je ineens gaan knallen met bepaalde mensen die rekenen op het gedrag wat jij altijd vertoonde vanuit je disbalans. Op de iets langere termijn kan het ook zo ontstaan dat er ineens een verandering plaats vind op gebied van werken of wonen. Nu lijkt het alsof dan je probleem helemaal niet opgelost is, misschien lijkt het zelfs alsof het alleen maar erger is geworden. Dat is precies wat er nodig is om jou tot inzicht te helpen komen en een nieuwe manier van leven voor jezelf te creëren. Zo creëer jij voor jezelf meer ruimte om je vrijheid en je nieuwe balans in te kunnen uitleven. Hoe groter de verandering en hoe intensiever je ervaring, hoe blijer je dus kan zijn. Het was dan namelijk een essentieel deel van jezelf dat je nu weer in heelheid bij je mag gaan dragen.