Energetische Huisinrichting

Een gezonde energie stroming in je huis in net zo belangrijk als een gezonde energie stroming in je lichaam om ziekte en zwaarte te voorkomen. Ik breng in het huis een aantal “energetische meubelstukken” aan in de vorm van tekens. Deze tekens helpen het huis zichzelf energetisch veilig en schoon te houden. Ook is er de optie om een huisbeschermer in te laten dalen. Deze beschermer straalt een positieve energie uit die het land, het huis en de mensen die in het huis wonen ondersteund om in een positieve spiraal te blijven gaan.

Geen kwaadwillende intentie of negatieve energie zal hier naar binnen komen.

Rondleiding
Om een goed beeld te krijgen van het huis en de verschillende dingen die het nodig heeft vraag ik aller eerst om een rondleiding. Dit is een korte bezichtiging om een mentaal beeld op te stellen van het huis van waaruit ik later aan de slag ga.

Tekens
Vanuit deze eerste rondleiding ga ik aan de slag met alle grote ingangen die het huis heeft zoals deuren, ramen en afvoer. Door hier in energie tekens te plaatsen help ik het huis een beschermend netwerk op te zetten wat positieve en negatieve energie kan scheiden. Hierbij blijft de negatieve energie en/of intentie van de omgeving of bezoekers buiten terwijl positieve energie uitgenodigd word om door te stromen.

Gezonde stroming
Net zoals bij een beek in stilstaand water takjes, bladeren en beestjes gevangen worden zo gebeurd dat ook in de energie stroom in een huis. Na de eerste tekens te hebben opgezet ga ik dus nog een keer het huis door om te voelen waar de energie stroom blokkeert. Deze stroom help ik vervolgens weer op gang te komen in verbinding met hemel en aarde.

Beschermers
Als laatste is er nog een optie om helpers te laten indalen in het huis. Denk hierbij aan een beschermer die op de momenten wanneer je het nodig hebt energetisch nog een extra handje helpt. Dit kan heel behulpzaam zijn als je bijvoorbeeld een bedrijf aan huis hebt waar veel klanten in en uit lopen. Maar ook als er zich een intens conflict afspeelt in vrienden of familie kringen. In dat geval helpt een beschermer de energie hoog te houden en goed door te blijven stromen in het huis en daarmee ook in zijn/haar bewoners of bezoekers.

Huisinrichting en stralingsadvies
Soms wordt de energie in een huis ook beïnvloed door de straling van computers, stopcontacten, wifi of aardstralen. In dat geval kan ik ook advies geven over het anders inrichten van de fysieke ruimte of de aanschaf van straling neutraliserende voorwerpen zoals orgoniet.