Dimensionale Afstemming

Bij een Dimensionale Afstemming ontvang je een heling en informatie van een team van lichtwezens van een of meerdere dimensies. Deze lichtwezens kunnen bestaan uit; engelen, verheven meesters, sterren volken, wezens van magische werelden en nog veel meer.

Laat de hulp en ondersteuning van vrienden en bondgenoten mij vinden.

Multidimensionaliteit
Multidimensionaliteit is het eerste begrip dat komt kijken bij Dimensionale Afstemming. Multidimensionaliteit gaat over de aanwezigheid van een bijna onbeperkte hoeveelheid van andere dimensies naast de dimensie die wij fysiek kunnen waarnemen in dit leven op aarde. Iedereen heeft op een bepaalde manier verbinding met deze andere dimensies, al hebben we onszelf daar niet in ontwikkeld. Denk maar eens aan de plek waar onze overledenen naartoe gaan. Mediums en paragnosten hebben de vaardigheid ontwikkeld om heel helder deze specifieke dimensie waar te nemen. Zo zijn er ook dimensies waar natuurgeesten zich in bevinden en dimensies waar de goden leven met wie we verbinding mee maken. Datzelfde geldt voor vele anderen, zoals werelden waar sterrenvolken leven of de magische werelden.

Andere dimensies bieden hulp
Zoals onze overleden ons via paragnosten en mediums verzachtende woorden en heling bieden zo zijn er ook andere wezens die ons op een vergelijkbare manier kunnen helpen helen. Dit komt omdat alle dimensies op een bepaalde manier verbinding hebben en wij allemaal door vele incarnaties een grote verscheidenheid aan dimensies hebben leren kennen. Zo hebben we een zielen geschiedenis in deze dimensies waar we lessen hebben geleerd, familie hebben gehad en vrienden hebben gemaakt. Met deze andere levens hebben we vanuit onze ziel contact. Ze hebben invloed op ons door de tijd heen, net zoals wij invloed hebben op hen. Door in ons leven dingen op te lossen ontstaat er een positieve spiraal waar wijzelf maar ook zij profijt van hebben. Andersom is het ook zo dat als zij een probleem oplossen in zichzelf dat wij daar profijt van hebben.

Dimensionale Afstemming – healing
Tijdens een sessie zitten we beiden, gronden we eerst allebei en ontspannen. Nadat we allebei gegrond zijn open ik de poort in mijn hart voor mijn team van multidimensionale helers en geef ik de intentie van de sessie aan. Hierdoor krijgt het team de toestemming om met jou aan de slag te gaan evenals een duidelijke richting voor de heling. Tijdens de heling ben ik waarnemer en anker terwijl het team op verschillende lagen een heling in gang zet die een aantal dagen tot een aantal maanden nog door kan werken. Het kan zijn dat je hier een hele bewuste waarneming van hebt, maar het kan ook zijn dat je niks mee krijgt. Hoe dan ook is het belangrijkst dat de heling plaatsvind.

Meer Dimensionale Afstemming?
Naast een healing die je van mijn kan ontvangen, met of zonder focus, kan je ook nog verder de materie in duiken. Hieronder staan de opties daarvoor:

 • Inwijding Dimensionaal Afstemmen
 • Dimensionale inwijding
 • Dimensionale Afstemming Bijeenkomsten

Inwijding Dimensionale Afstemmen
Leren jezelf af te stemmen op bepaalde frequenties, bewustzijnsvormen en dimensies is niet alleen machtig interessant, je leert er ook belachelijk veel van. Door je gevoel, je intuïtie of je leiding te volgen op dit gebied zeg je ja tegen een enorm groot gedeelte van je zielen herinneringen. Je gaat namelijk op deze manier (veel bewuster) contact leggen met parallellen levens en daarmee hun kennis en talenten. Je gaat voorbij je incarnaties op aarde kijken in je verleden en je toekomst. Je gaat een super verdieping krijgen op de thema’s die er in dit leven spelen en de parallellen zien in de thema’s van je andere levens. Wil jij dus (je)zelf leren helen door middel van Dimensionale Afstemming? Dan kan ik dit je systeem aanleren met een energie en informatie overdracht via een inwijding. Voor, tijdens en na de inwijding krijg je informatie over de techniek van het Dimensionaal afstemmen waar je later mee aan de slag kan. Zo kan je op een veilige manier contact te leggen met al deze delen van jezelf.

Dimensionale Inwijding
In veel mensen leeft de wens vanbinnen om contact te leggen met een bepaalde energie, bewustzijn of informatiebron. Toch is het dan moeilijk om daar verbinding mee te krijgen of om in eerste instantie dat contact te ontwikkelen. Daarom geef ik ook Dimensionale Inwijdingen. Hiermee krijg je een super heldere en gefocuste verbinding met deze dimensie of bewustzijnsvorm van je verlangen. Tijdens deze inwijding help ik de informatie te koppelen in je energie systeem zodat het gemakkelijker is om dit contact te onderhouden en terug te vinden in meditatie. De Dimensionale Inwijding is ontwikkeld als aanvulling en verdieping voor als je zelf met de techniek van het Dimensionaal Afstemmen aan de slag bent.

Deze Dimensionale Inwijding kan zoals gezegd met bewustzijnsvormen en dimensies naar keuze, welke je dus mag opgeven. Hierbij ga ik samen met jou dit contact aan. Soms is dit op ontdekkingsreis in een nieuwe wereld van mogelijkheden, en soms is hij heel bekend. Hieronder staan een aantal werelden, bewustzijnsvormen en dimensies die mijn onderhand niet meer geheel onbekend zijn.

 • Draken en de verschillende magische werelden waar zij in leven.
 • Zeemeerminnen & zeemeermannen, sirenes en al hun helpers.
 • Deva’s, natuurgeesten en de planten werelden.
 • Magiërs, Druïden, Heksen, Sjamanen, Spiritueel Leiders en Healers.
 • Engelen, Serafijnen en Elohim.
 • Arcturianen, Pleiadiërs, Hathors.
 • Rassen van binnenaarde en de Kundalini van de aarde.

Positief en Negatief
Tijdens een Dimensionale Afstemming kunnen ook andere rassen aan bod komen die in het Universum leven. Andere rassen zijn net als mensen. Ze hebben historie, zowel cultureel als persoonlijk. Meestal betekent dit dat ze, net als mensen, niet heel gemakkelijk in te delen zijn als goed of slecht, positief of negatief. Het is eigenlijk een groot grijs gebied.

Los van het werken met rassen die een redelijk nauwe verbinding hebben met de mensheid en tegelijkertijd over het algemeen vanuit een positieve intentie voor het hoger goed van de mensheid en jouw als persoon willen werken, zijn er dus ook rassen die nog niet zo ver in hun ontwikkeling zijn. Hier heb ik misschien nog wel meer ervaring mee dan met de rassen die al iets verder in hun ontwikkeling zijn. Dit komt natuurlijk omdat we ook hier als ziel onze incarnaties hebben gehad waardoor er veel groei en heling mogelijk is in samenwerking met deze wezens. Hieronder staan een aantal voorbeelden die mijn aandacht door de jaren heen getrokken hebben.

 • Arachniden.
 • Annunaki, Grays en Draconians.
 • Incubi, succubi en vampieren.
 • Verloren zielen, constructen, technologische wezens en slaafse rassen.

Juist bij het werken met deze wezens is er veel te helen en nog meer los te laten. Zo heb ik succesvol gewerkt met mensen die bijvoorbeeld altijd al een stemmetje in hun hoofd hadden dat hen wees op de negatieve kant van het leven. De kleinste emotionele trigger kon al snel leiden tot de activatie van dit stemmetje wat vaak uitliep op suïcidale of verslavingsgerelateerde insinuaties (alcohol, sigaretten, suiker of seks, noem het maar op). Zij zijn nu stemvrij en hebben de keuze om vanuit eigen soevereiniteit te kiezen voor wat er in hun leven past.