Consultatie

Tijdens een consult help ik jouw doelen helder te krijgen alvorens samen in het helingsproces te duiken. Mijn doel is om jou te helpen een duidelijk idee te krijgen van wat het is dat je nodig hebt en om je de inzichten, inspiratie en de (spirituele/energetische) handvaten te geven om de veranderingen te maken waar jij naar op zoek bent in je leven.

Gezondheidsadvies
Wanneer je een compleet plaatje wilt krijgen van jouw fysieke, mentale en emotionele gezondheid of focus wilt leggen op een specifieke gezondheidsvraag neem ik een test af om uit te vinden wat je lichaam nodig heeft op dit moment. In vele gevallen adviseer ik een combinatie van dieet veranderingen, supplementen en/of zuiveringskuren om je lichaam te helpen zichzelf te helen.

In sommige gevallen is een energie healing een perfecte ondersteuning om de intrinsieke helende intelligentie van je lichaam een kick-start te geven. Ik werk daarnaast ook met een apparaat dat de bloedtoevoer in je kleine haarvaten stimuleert (Bemer). Dit is met name behulpzaam bij een detox kuur, het helen van (acuut) fysiek trauma en het verhelpen van chronische pijn, ziekte en vermoeidheid.

Counseling
Alle heling vind plaats op verschillende niveaus tegelijkertijd. Het veranderen van je perspectief en het verkrijgen van nieuwe inzichten zijn een absolute noodzaak als je blijvende veranderingen te weeg wilt brengen. Tijdens een consult hebben we meer dan genoeg tijd om wat licht te laten schijnen op het onderwerp wat aan de oppervlakte ligt. Door onze ervaringen en inzichten te delen kunnen we elkaar inspireren om zo samen tot een dieper begrip te komen en daarnaast in nieuwe reservoirs van kennis te tappen die eerder niet bewust beschikbaar was.

Deze gelijkwaardige gespreksvorm helpt niet alleen om helderheid en praktische handvaten te krijgen waar jij naar op zoek bent, maar brengt jou tegelijkertijd ook dichter bij een natuurlijkere manier van emotionele uitwisseling. Dit betekent dus dat terwijl we leren over en werken naar ons eerder gestelde doel, jij tegelijkertijd ook jezelf traint om authentieker en onvoorwaardelijker te communiceren in jouw relaties.

Deze onderwerpen, en nog velen anderen, kunnen bijvoorbeeld zijn: Relaties in al hun vormen (familie, werk, vrienden, liefde en nog veel meer), kennis over de verschillende lagen van intelligentie waar je lichaam uit bestaat, multidimensionaliteit en energiewerk.

Tarot reading
Niet alle kennis en heling is vanuit een persoonlijk perspectief toegankelijke. Soms is het nodig om geïnspireerd te worden door een hogere macht. Tarot kaarten zijn een medium dat ik gebruik om Spirit uit te nodigen om mijn gedachten en zintuigen te leiden. De Tarot kaarten belichamen de energie van Spirit die mij helpt om situaties, mogelijkheden en mensen te duiden.

Energie healing
Energie en multidimensionaliteit hebben beiden een grote invloed op een helingsproces. Tijdens een energie healing werk ik met de verschillende lagen van jouw energieveld die overeenstemmen met het mentale, emotionele en fysieke trauma in je systeem. In sommige gevallen hangen deze energetische indrukken samen met trauma dat zijn oorsprong vind in andere levens, maar wat zich manifesteert in dit leven.

In vele gevallen werkt een energie healing op het onderbewuste of bovenbewuste niveau, maar moet in het wakkere bewustzijn worden gebracht om blijvende verandering mogelijk te maken. Een van de manieren die ik hierbij toepas is het vertellen van verhalen. Sommigen komen vanuit mijn eigen ervaring terwijl anderen direct geïnspireerd worden door de kennis die tot mijn beschikking komt door wat ik zie terwijl ik met jouw energie systeem en jou multidimensionaliteit werk. Een andere manier waarop ik je help meer bewustzijn te krijgen van wat er gebeurd is door je affirmaties te geven die de essentie belichamen van waar ik aan gewerkt heb bij jou.

Afgestemd consult
Wanneer je een consult doet bij mij zal ik het consult afstemmen op jouw vraag/doel. Dat betekent dat niet elk consult hetzelfde is, en dat ik verschillende technieken en tools gebruik om je te ondersteunen in je proces. De hierboven beschreven werkvormen zal ik vaak in combinatie toepassen terwijl ook andere technieken als systeem opstellingen en meditatie waar nodig ingezet zullen worden.

Aangezien ik houdt van mijn vrijheid en de duur een proces niet met de klok gelijk gezet kan worden, heb ik geen vaste tijden voor een consult en zorg ik dat ik een dagdeel (4 uur) de tijd heb. Meestal is de duur tussen 1,5 en 2,5 uur, maar dit kan ook wel eens uitlopen. Houd er rekening mee dat ik in het geval van een uit de hand gelopen consult ook de bijbehorende prijs reken. Voor meer informatie over prijzen en andere vragen mag je mij altijd een email sturen.