Coaching

Het scheppen van voorwaarden die nodig zijn voor het ervaren van vrijheid, levensgeluk en voorspoed in alle delen van mijn leven.

Coaching of Spirituele Raad
Voor mij is er weinig verschil tussen coaching of spirituele raadgeving. Tijdens een gesprek luister ik naar je vraagstuk, stel ik leidende vragen en geef ik advies of voorbeelden uit eigen ervaring. Tijdens het luisteren naar je verhaal, luister ik ook naar je hart. Dit betekent dat ik ‘tussen de regels doorlees’ tijdens een gesprek en tegelijkertijd feedback of uitleg geef om je te verbinden met de emotionele en/of spirituele kant van je vraagstuk.

Echte heling en ontdekkingen doe je zelf
Los van het feit dat ik mijn eigen ervaring en technieken in mijn rugzakje heb om je te ondersteunen, geloof ik heilig in het zelf-helend vermogen van de mens. Dat betekent voor mij dat de beste antwoorden op een vraag vanuit ieders eigen inzicht komen waarbij ik help door de juiste vragen te stellen. Ook het helen van trauma gaat gepaard met de moed om zelf eigen angst en pijn onder ogen te zien, en waar nodig de juiste bijsturing van mij om deze angst en pijn om te zetten in een ervaring die waardevolle lessen voor de toekomst met zich meedraagt.

Krachtig jezelf
Voorbij het oplossen van pijn, angst en trauma, vind ik het ook heel belangrijk om focus te hebben op de lange termijn. Het lange termijn doel voor mij is altijd om er voor te zorgen dat jij je in elke situatie vrij, gelukkig en voorspoedig kan ontplooien. Helen van het verleden en daar lessen uit trekken is namelijk belangrijk, maar het is ook belangrijk om een welvarend mens te worden dat in alle delen van het leven moeiteloos leert te bloeien.