ARMBANDEN

De universele wetten zijn voor iedereen beschikbaar maar niet altijd even gemakkelijk te voelen. De armbanden die ik maak zijn stevig verbonden met deze wetten en helpen daardoor weer in een gezonde balans te komen met jezelf en het universum.

In afstemming op het universum krijgt mijn leven vorm.

Armbanden en kristallen
Kristallen helpen je afstemmen op bepaalde energieën, hiermee help je jezelf gezonder te worden en te leven. Je kan ze naast je bed zetten, in je broekzak dragen of in je bh stoppen. Armbanden en andere sieraden zijn een mogelijkheid die schoonheid en zichtbaarheid geeft aan de kristallen die je bij je draagt. Ook draag je ze dan dicht bij je handen, waardoor deze energie via de meridianen in je handen door je hele lichaam verspreid wordt.

Kristal combinaties
Wat armbanden met kristallen ook mogelijk maken zijn combinaties van kristallen die elkaar versterken en ondersteunen. De bekende “gouden driehoek” van amethist, berkristal en rozenkwarts is daar een voorbeeld van. Maar zo zijn er ook andere combinaties die op bepaalde thema’s een hele goede ondersteuning bieden.

Universele wetten
Naast het uitzoeken op schoonheid en werking van de kristallen zelf, verbind ik hen met de wetten van het universum. Deze afstemming ondersteund de kristallen in hun werking en helpt jou daarnaast zelf ook mee te resoneren op hun afstemming met het universum en haar universele wetten. Deze wetten hebben een transformerende en balanserende werking op jouw energieveld en helpen daarmee je innerlijke balans beter te bewaren in je dagelijks leven.

2 vaste modellen, unieke armbanden en afgestemd op jou
Op het moment heb ik 2 vaste modellen die een aantal kernwaarden representeren die voor iedereen bruikbaar zijn. Daarnaast maak ik nog unieke exemplaren die komen en gaan. Ook maak ik unieke armbanden die afgestemd zijn op jouw energie, gewoon omdat jij net een beetje anders werkt dan wat anderen nodig hebben.

Empower
De Empower armband bestaat uit een combinatie van Obsidiaan, Larvikiet en paarse Fluoriet kralen. Obsidiaan is een steen die beschermd tegen negatieve energie en intenties van buitenaf, maar tegelijkertijd ook uitnodigt om te kijken hoe jij hier zelf aan bijdraagt. Larvikiet is een steen die in Noorwegen werd gebruikt als beschermsteen tegen dieven en plagen. Daarnaast versterkt hij het manifestatie vermogen en meditatie. Paarse Fluoriet is een steen die helpt bij het verwerken van informatie, dit helpt zowel bij het leren op school of werk als bij het leren omgaan met paranormale vermogens.
Kortom een echte krachtpatser die je ondersteunt om helemaal aanwezig te zijn en je echte Ik ten alle tijde mee te kunnen nemen!

Abundance
De Abundance armband bestaat uit een combinatie van Berkristal, Rozenkwarts, Amethist en Rookkwarts. Berkristal is een krachtige energie zuiveraar die ook nog eens een grote dosis aan positieve energie je lichaam in stuurt. Rozenkwarts is de steen van zuivere liefde, zowel liefde voor jezelf, liefde voor vrienden en familie als romantische liefde. Amethist helpt af te stemmen op je spirituele zintuigen en geeft daarmee ook rust in je denken. Rookkwarts is een sterk grondende steen die helpt om de verbinding met de aarde te behouden. Dit ondersteund bij het afvoeren van zware energieën en het toevoeren van de voedende energie van de aarde.
Zoals je ziet zijn dit allemaal stenen die je energie geven en die je helpen om energie in balans te houden of te ontwikkelen. Precies de overvloed aan positiviteit die wij allemaal kunnen gebruiken!